Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )

26 Strony « < 6 7 8 9 10 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Drzewo · [ Standardowy ] · Linearny+

> Zbiorówka o HP+HG [NK], Po raz trzeci pisany od nowa...

Zbiorówka o HP+HG [NK]

Dobre - zostawić [ 1 ] ** [20.00%]
Gniot - wyrzucić [ 4 ] ** [80.00%]
Zakazane - zgłoś moderatorowi [ 0 ] ** [0.00%]
Suma głosów: 5
Goście nie mogą głosować 
Jade^_^
post 11.06.2004 20:40
Post #176 

Iluzjonista

Grupa: Magiczni Forumowicze

matko... ten fick nie był od stycznia uaktualniany.. ktoś go w ogóle jeszcze czyta?
Majka.. jeśli chcesz.. pisz.. w końcu to zbiorówka..

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
KaFeCkO
post 13.06.2004 20:09
Post #177 

Unregistered

Woooooow DzFoneczq jaki erotyczny pałcik ;d tongue.gif widze dziewczęta, ze kontynuujecie mojego ficka [zmnienilam moja xywe z Narsil na NORMALNA, bo ostatnio w mojej szkole zobaczylam napis na lawce " >>NaRsIl<< ", a KaFeCkO jest tylko jedna ;d;d;d] qrczę sama bym cos skrobla, ale mam w 3 doopy nauki sad.gif ale jak sie skonczy, to obiecuje - cos napisze wink.gif) pozdrawiam Was ;*
+Quote Post
madziula
post 13.06.2004 22:16
Post #178 

Kandydat na Maga

Heh....nawet spok oten Wasz fick dziewczyny...wciąga..... biggrin.gif
Tylko..normlanie...smiąc m i sie chce...nie mogę sobie tego za nci wyobrazić...
Opalony tors...Herrego..... tongue.gif biggrin.gif ......albo...te.....ykhym...bardzo...szybkie.,..decyzje...wink.gif...
SPOX....I wait for...NEXT PART...

--------------------
"....And I give up forever to touch You...'cause I know, that You feel me somehow...You're the closest to heaven that I'll ever be...And I don't wanna go home righ now....
And all I can taste is this moment ...and all I can breathe is your life...'cause sonner or later it's over ...I just don't want to miss You tonight...."

"Życie,choć piekne tak kruche jest, wystarczy jedna chwila, by stracić je..."(*)

"Lece,bo chcę..lece bo życie jest złe,czy są pieniądze czy nie ,lecę bo wolność to zew...Lece bo wciąż Kocham Ciebie
...Kocham Cię..."
+Quote Post
Jade^_^
post 14.06.2004 15:26
Post #179 

Iluzjonista

no dobra dziewczyny.. same tego chciałyście...

WSZEM I WOBEC OGŁASZAM..
IŻ Z DNIEM POJAWIENIA SIĘ PIERWSZEGO OD STYCZNIA PARTU
NASZEGO KOFANEGO FICKA
NASIĄPI REAKTYWACJA "ZBIORÓWKI HP+HG"
AMEN!

do tego czasu na mojego i, jeśli reszcie dziewczyn też się chce, to także na ich maile albo gg można zgłaszać się, aby zapisać się na listę piszących, którą wkrótce oficjalnie... wywieszę biggrin.gif

niniejszym otwieram zapisy na ową listę (wali młotkiem w biurko)

P.S.: pojebało mnie, nieprawdaż? biggrin.gif laugh.gif

Ten post był edytowany przez Jade^_^: 14.06.2004 15:27

--------------------
+Quote Post
Avin
post 14.06.2004 18:33
Post #180 

Kandydat na Maga

wink.gif Czemu już nikt ni pisze tego ficka ? To kawał dobrej roboty ! Nie to co moje śmieci. Ja też chętne bym coś napisała, ale zaśmiecę to opowiadanko ...
A co do Dzwoneczka ... Piszesz jeszcze ten swój stary fick "Na zawsze" ? Nawet jeśli nie to zacznij i dodaj to na obornikach. Ludzie domagają się tego tongue.gif

Ten post był edytowany przez Avin: 14.06.2004 18:38

--------------------
+Quote Post
madziula
post 14.06.2004 18:46
Post #181 

Kandydat na Maga

Ludzie (bo juz chyba nie same dizewczyny piszą ;-) ) napiszcie.,..jeszcze...
Tyle was jest .... biggrin.gif ...
CZEKAM Z NIECIERPLIWOSCIA...bo to calkiem fajne.. nutella.gif czekolada.gif krowki.gif pyychaaa....
dla was oczyiwscie...powinno rozruszac umsyl biggrin.gif

--------------------
"....And I give up forever to touch You...'cause I know, that You feel me somehow...You're the closest to heaven that I'll ever be...And I don't wanna go home righ now....
And all I can taste is this moment ...and all I can breathe is your life...'cause sonner or later it's over ...I just don't want to miss You tonight...."

"Życie,choć piekne tak kruche jest, wystarczy jedna chwila, by stracić je..."(*)

"Lece,bo chcę..lece bo życie jest złe,czy są pieniądze czy nie ,lecę bo wolność to zew...Lece bo wciąż Kocham Ciebie
...Kocham Cię..."
+Quote Post
Jade^_^
post 14.06.2004 21:16
Post #182 

Iluzjonista

Avin jeśli chcesz, to zapiszę Cię na listę.. tak na próbę.. chociaż my raczej nikogo nie odrzucamy.. raczej ludzie sami rezygnują.. co do korekty, to polecam siebie.. mam już pewną wprawę wink.gif

madziula.. póki co zbieramy od nowa ekipę...
są dopiero cztery osoby (same dziewczyny), ale lista jeszcze się nie zamknęła..

co do ficka.. wkrótce będzie kontynuowany..
po tych kilku mięsiącach przerwy mamy całkiem świeże pomysły na dalsze losy ficka...

razem z Dzwoneczkiem zastrzegamy sobie wszelkie (jak będziecie grzeczni, to może nei wszystkie) prawa do scen erotycznych itp.

P.S.: ja wcale nie zryzygnowałam ze świąt..

P.P.S.: nie zdziwcie się, że fick będzie teraz nieco inaczej pisany.. każdej z nas zmieniła się styl pisania, więc składnia ficka będzie się pewnie różniła od poprzedniej.. może nawet dużo..

Do tej pory na liście:
¤ Jade^_^ (czyli ja biggrin.gif)
¤ Dzwoneczek
¤ Szanon vel. Szani
oraz
¤ KaFeCkO (dawniej Narsilka)

i jeszcze taka sprawa mała... postanowiłam, że będę zapisywać u siebie na dysku całość, ponieważ już dwa razy tak się zdażyło, że straciłyśmy całość, bo nikt nie zapisywał.. w takich okolicznościach postanowiłam się poświęcić i będę zapisywać to wszystko.. z zaznaczeniem czyj był dany part i postaram się poprawić błędy

PoZdRo i zgłaszać się.. a żeby nie było zamieszania, to tylko do mnie biggrin.gif

Ten post był edytowany przez Jade^_^: 14.06.2004 21:23

--------------------
+Quote Post
kelyy
post 14.06.2004 21:32
Post #183 

Uczeń Hogwartu

Pomyślałam sobie, że jak nikt nie pisze, to ja wystukam kolejny part, no to tylko nie zlećcie, bo nie jest najlepszy.......

Hermiona leżała w dormitorium z szeroko otwartymi oczami, niepewnie wpatrując się w baldachim swojego łóżka. Jakoś ta nagła obecność Harry'ego nad jeziorem była....niespodziewana..? Taak...tak właśnie było. Przecież gdyby rzeczywiście spacerował byłoby go widać, księżyc świecił tak jasno...chociaż błonia Hogwartu są tak rozległe, że mógł nadejść z drugiej strony... W końcu zmorzył ją sen, chociaż rano ubierając się, wciąż nie była do końca pewna... "Co ja do niego czuję?" myślała i jakoś wciąż nie mogła znaleźć odpowiedzi na to pytanie, czy ja go kocham? Nie wiem. Naprawdę nie była pewna swych uczuć.
- Co się ze mną dzieje? - mruczała niepewnie robiąc makijaż.
- Czy coś się stało Hermiono? - spytała zdziwiona Parvati już w kompletnym stroju.
- Ccco? Nie, nic. - odpowiedziała zdawkowo.
- Ale, wiesz, że mi zawsze możesz powiedzieć. Wszystko Hermiono, wszystko. - rzekła dobitnie Parvati podkreślając słowo wszystko.
- Pogadamy wieczorem. Chodź na śniadanie. - Hermiona zaczęła się zastanawiać nad słowami Parvati, może rzeczywiście powinna komuś zaufać? Ale nie ufała Parvati na tyle, aby traktować ją jak przyjaciółkę. Co prawda, była jej najbliższa ze wszystkich innych dziewczyn, ale prawdziwej przyjaciółki nigdy nie miała.
Z tych rozmyślań wyrwał ją niezbyt miły, ironiczny uśmiech Alison i jej "paczki".
"Wygląda wspaniale" pomyślała Hermiona, „jak ona to robi?”.
- Znowu się spotykamy... - Alison najwyraźniej była w bojowym nastroju.
- Chmm...tak. Chyba w milszych okolicznościach, chyba, że toalety podobają ci się bardziej. - natychmiast odparowała Hermi.
- Toalety...? Nasze ostatnie spotkanie... - i tu Hermiona wykazała się dużym refleksem. "Obliviate!" - syknęła cicho, a Alison spojrzała na nią zdziwionym wzrokiem. - o czym to ja mówiłam...? Tak, jeszcze się spotkamy. - odpowiedziała jadowicie.
- Nienawidzę jej! - mruknęła cicho..
- Kogo!? - nagle odwróciła się i zobaczyła wpatrzone w siebie słodkie spojrzenie Harry'ego, te zielone oczy...były takie urzekające... - Chyba nie mnie? Prawda?
- Cco? Niee, oczywiście, zresztą nie wiedziałam Harry, że od dzisiaj ciebie określa się mianem "jej". - Hermiona odzyskała dawny animusz.
- Tak, tylko...chyba się nie gniewasz?
- A coś ty taki słodki dzisiaj? Co? - spytała zgrabnie siadając przy stole i rzucając mu kokieteryjne spojrzenie.
- Jaa? - Harry udał zdziwionego. - Wydaję ci się.
- A co wy tak ględzicie! Ruszajcie się! Zaraz OPCM! Pierwsza lekcja z nową nauczycielką. - oznajmił Ron z szelmowskim uśmiechem.
- Nauczycielką!? Widziałeś ją? W takim razie czemu jej nie było ceremonii przydziału?- spytał zdziwiony Harry. – I coś ty taki podniecony tym faktem? Ładna? – rzucił Hermionie przelotne spojrzenie, ale ta starała się nie zwracać na niego uwagi.
- Nie powiem. Całkiem, całkiem. – odparł z uśmiechem Ron. – Taka blondynka, szare oczy. Do złudzenia przypomina Fleur Delacour, ale jest chyba ładniejsza. No i nie jest wilą, a to duży plus.
Harry szczerze się roześmiał z jego dowcipu, a Hermiona rzuciła im tylko naburmuszone spojrzenie i mruknęła coś, co brzmiała jak: „Zabawne...” i zaczęła iść w kierunku wyjścia z Wielkiej Sali.
- I jak ci idzie? – spytał poufnie Ron.
- Tak jak widzisz. Coś niby jest, ale nic z tego nie wynika.
- Wiesz, jak co to zawsze możesz na mnie liczyć, stary. Może zaaranżować jakieś spotkanie, we dwoje...?
- Nie żartuj, tylko chodź. – burknął Harry nieco zaczerwieniony.

Następny part pozostawiam tobie, Jade. Jeśli chcesz to opis mogę zmienić, a lekcję OPCM pozostawiam już tobie.

Ten post był edytowany przez kelyy: 15.06.2004 19:03

--------------------
Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujmy zdefiniować kształt gruszki.
Jaskier, "Czas Pogardy"
+Quote Post
Jade^_^
post 14.06.2004 23:28
Post #184 

Iluzjonista

nauczycielka? huh.gif nowa? huh.gif
oooo.. nie no tym razem ja się biorę za następnego parta.. jeśli ma być opis jakiejś laski.. hyhyhy [diaboliczny śmiech]
no chyba, że wsadzamy tą ropuchę z piątego tomu..
ale ja bym wolała lecieć z akcją tak, jakby piąty tom w ogóle nie istniał... wtedy opowiadanie będzie unikalne biggrin.gif

kelyy... jakbyś nie zauważyła... dopiero zbieramy ekipę.. na pisanie przyjdzie pora.. poza tym, nie to, że się skarżę, ale tam się z leksza roi od błędów.. dobra rada na przyszłość.. daj to wcześniej do korekty...
BTW.. to znaczy kelyy, że mam Cię dopisać do listy?

--------------------
+Quote Post
Szanon
post 15.06.2004 17:11
Post #185 

Kandydat na Maga

Na pczatek sory, ze coś obiecala i tej obietnicy nie dotrzymałam. Ale to wsyztsko moje wrodzone lenistwo smile.gif Mam nedzieje, ze nikt sie nie gniewa? Czekoladke na zgodę? czekolada.gif Dzwoneczek mnie zaczarował czarodziej.gif i wogole zapomniałam, ze mam coś pisac!?! Ale obiecuję, ze sie poprawie. Jakas mała motywacja ze strony przyjaciół i działam jak szwajcarski zegarek tongue.gif Ale oczywiście ja tu nie chce nikogo wyzyskiwac, nie... wink.gif A takie pytanie? Do kiedy otwarta jest lista? Bo potym ja Jade napisze swojego parta to ja zaklepuje kolejnego. Obiecuję, ze pojawi się 24 godziny a może nawet mniej od dodania parta poprzedniego. Uffff... zabraklo mi tchu już smile.gif Nie zanudzam wiecej, I promise

--------------------
When words mean so much...

Myślę, iż w swoim pisaniu podobna jestem do Ani z Zielonego Wzgórza, bowiem zawsze towarzyszy mi górnolotna paplanina, która uniemożliwiła pannie Shirley znalezienie poklasku wśród znanych pisarzy i krytyków ówczesnego świata.
+Quote Post
kelyy
post 15.06.2004 18:49
Post #186 

Uczeń Hogwartu

Sory Jade, ale siakoś tak mnie natknęło, a ficka nie zdążyłam poprawić, bo wg miał być w zamierzeniu znacznie dłuższy, ale stary stwierdził, że mam gasic kompa, bo on teraz bedzie siedział no i gadaj z niem...efff...^^
Jak poprawię, dopiszę część, to ocenisz czy jest w porządku i jeżeli będzie ci się podobało to mnie do listy dodasz, ale jak coś to ja chętnie smile.gif

--------------------
Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujmy zdefiniować kształt gruszki.
Jaskier, "Czas Pogardy"
+Quote Post
Jade^_^
post 15.06.2004 21:18
Post #187 

Iluzjonista

tak myślę, żeby listę zostawić otwartą do końca przyszłego tygodnia, nie dalej... a i tak pewnie z czasem będzie uaktualniana biggrin.gif

kelyy.. spoko.. przyślij mi wcześniej na maila albo na PM smile.gif

--------------------
+Quote Post
magika000
post 20.06.2004 13:41
Post #188 

Mugol

Kiedy piszecie dalej?
Jestem tu nowa i nie wiem czy też mogę się dołączyć. Może już niedługo wkleje swojego ficka...
Pozdrowienia

+Quote Post
kelyy
post 20.06.2004 17:33
Post #189 

Uczeń Hogwartu

Jade, to jak piszemy?

--------------------
Jaskier, "Czas Pogardy"
+Quote Post
Jade^_^
post 20.06.2004 19:54
Post #190 

Iluzjonista

QUOTE (kelyy @ 20.06.2004 17:33)
Jade, to jak piszemy?

w sumie, to możemy.. ja biorę na siebie opis nowej nauczycielki.. jak będziesz miała coś napisane, to wyślij mi na maila najlepiej.. ale damy parta dopiero w przyszłym tygodniu dobra? chcę ten ostatni tydzień poświęcić się mojej zajebistej klasie, bo przecież przez 2 miechy ich nie zobaczę sad.gif no ale kit.. jak chcesz pogadać to zaklikaj do mnie na gg: 798996

--------------------
+Quote Post
Kiniulka
post 21.06.2004 19:03
Post #191 

Iluzjonista

Kiedy dacie nowego parta? Umieram z ciekawości co będzie dalej wink.gif

--------------------
user posted imageMiłość nie jest wcale ogniem jak zwykło się mawiać. Miłość to powietrze. Bez niej człowiek się dusi, a z nią oddycha lekko. To wszystko.
Wasilij Rozanowuser posted image
+Quote Post
Jade^_^
post 21.06.2004 19:11
Post #192 

Iluzjonista

QUOTE (Kiniulka @ 21.06.2004 19:03)

mogę Cię zapewnić, że dziać się będzie wiele.. zdecydowanie [dioaboliczny śmiech] razem z Dzwoneczkiem przygotowałyśmy (w teorii na razie oczywiście) rewolucję na skalę.. eeee... no na wielką skalę, ale ciiii.. narazie to tajemnica biggrin.gif

--------------------
+Quote Post
Kiniulka
post 22.06.2004 15:02
Post #193 

Iluzjonista

QUOTE (Jade^_^ @ 21.06.2004 19:11)
QUOTE (Kiniulka @ 21.06.2004 19:03)

mogę Cię zapewnić, że dziać się będzie wiele.. zdecydowanie [dioaboliczny śmiech] razem z Dzwoneczkiem przygotowałyśmy (w teorii na razie oczywiście) rewolucję na skalę.. eeee... no na wielką skalę, ale ciiii.. narazie to tajemnica biggrin.gif

Nie mogę siem już doczekać biggrin.gif

--------------------
user posted imageMiłość nie jest wcale ogniem jak zwykło się mawiać. Miłość to powietrze. Bez niej człowiek się dusi, a z nią oddycha lekko. To wszystko.
+Quote Post
KaFeCkO
post 22.06.2004 15:18
Post #194 

Unregistered

Ejj dzieFczĘta, mi [jako zalozycielce ficka tongue.gif ] moglybyscie uRONić rabek tajemnicy tongue.gif oki, to czekam na wyjawienie na gg tongue.gif
+Quote Post
kkate
post 23.06.2004 10:59
Post #195 

Czarodziej

Grupa: slyszacy wszystko..

Piszcie, dziewczyny, piszcie.... To opowiadanko ciągnie się już kupę czasu, ale jest piękne... PIĘKNE. Osobiście też uważam, że Harry i Hermiona pasują do siebie (spójrzcie na mój avatar... cudo biggrin.gif !!!! ). Ale jak dalej tak się będziecie ociągać... Może Milka postawi was na nogi. czekolada.gif tongue.gif . A i ja mogę pomóc... Piszcie na maila albo gg...

--------------------
just keep dreaming.
+Quote Post
Kiniulka
post 23.06.2004 11:03
Post #196 

Iluzjonista

Dziewczyny PISZCIE !!! biggrin.gif tongue.gif laugh.gif czarodziej.gif

--------------------
+Quote Post
KaFeCkO
post 23.06.2004 12:38
Post #197 

Unregistered

Kkate piekny avek :] (z kad go wytrzalas? biggrin.gif )
+Quote Post
Hungarian Horntail
post 25.06.2004 18:33
Post #198 

Kafel

Nie..no....Dziewczyneczki...żwawo piszemy to opowiadanie bo nas tu wszystkich zamęczycie i kto bedzie go komentował?? Kto bedzie go czytał? Ja was nie popędzam...ja was .... motywuje?? do dalszego działania oczywiście biggrin.gif

P.S. Kto wie jak ustawić sobie avatarka?? Bo jak ja wklejam w moim profilu to i tak mi sie przy postach nie wyświetla sad.gif Pomocy oczekuj na gg - 3181920...

Ten post był edytowany przez Hungarian Horntail: 25.06.2004 19:01

--------------------
Skąd wziąść szablony na bloga, do komentarzy i księgi gości?? Pomóżcie plisssssss....
+Quote Post
Tova Brink
post 25.06.2004 19:31
Post #199 

Kandydat na Maga

A ja to dopiero piękny mam avatarek biggrin.gif:D:D A tego parta to miała Dorcia pisać biggrin.gif Motywujcie ją tongue.gif Ale erotyki to sobie ja rezerwuję, bo mam spore doświadczenie tongue.gif:P (oczywiście w pisaniu!!!!) biggrin.gif

Horntail, jak chcesz, możesz pisać z nami smile.gif

A buźkę edytuje się następująco: logujesz się i klikasz na napis "Mój Profil". Z boku szukasz "Edytuj buźkę" i tam jest takie miejsce, gdzie możesz wpisać adres swojego wybranego avatarka tongue.gif

--------------------
Pozdrawia was forumowy, pierwszy i niepowtarzalny "H/Hr shipper" user posted imageuser posted imageuser posted image

user posted image user posted image

And on the eighth day, God created Hayden Christensen
+Quote Post
Hungarian Horntail
post 26.06.2004 22:34
Post #200 

Kafel

Hm...może i bym mogła ale....ja nie umie takich opowiadań pisać sad.gif ... No ale jak wymysle dalszy ciąg to... napisze...moze bedzie całkiem dobre wink.gif

Dzwoneczek - dzięki za informacje co do avatarka..... biggrin.gif

--------------------
Skąd wziąść szablony na bloga, do komentarzy i księgi gości?? Pomóżcie plisssssss....
+Quote Post

26 Strony « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

Kontakt · Lekka wersja
Time is now: 14.05.2025 11:28