Zbiorówka o HP+HG [NK], Po raz trzeci pisany od nowa...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zbiorówka o HP+HG [NK], Po raz trzeci pisany od nowa...
daigb |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 92 Dołączył: 25.05.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
bueh, nie tylko ty
![]() |
porucznik184 |
![]()
|
||
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 34 Dołączył: 01.07.2004 ![]() |
Masz talent:) A mi za to udało się znaleźć
błąd (ale jestem zdolny i utalentowany nie? ![]()
Pani Pomfrey pracuje w skrzydle szpitalnym jeśli mnie pamięć nie myli ![]() Ps. Nie jestem pewien czy bede mogł napisac tego parta, bo za jakis czas jade na wakacje(ok. poczatku sierpnia) Wszystko zależy teraz od szybkości dodawania przez Was dalszych next partów. |
||
Kiniulka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Mocherowo ;-) Płeć: Kobieta ![]() |
Dokładnie. W bibliotece pracuje pani Pince.
![]() -------------------- ![]() Wasilij Rozanow ![]() |
kelyy |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 202 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
No dobra laski (i faceci (; ) zaraz zabieram się do pisania, tak sobie myśle... nie godzić ich? Popieram, ale nie bedzie między nimi otwartej wojny, bo ani jedno ani drugie nie ma przecież prawa wtrącać sie w życie drugiego, a więcej nie zdradze...
Niebawem cosik wstawię, ale troszke poczekacie, bo beda u mnie kuzynki i ciezko bedzie cokolwiek pisać, a jak w ciągu 2 tygodni nic nie wstawie to KaFeCkO może pisać dalej pozdrooffka kelyy :* -------------------- Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujmy zdefiniować kształt gruszki.
Jaskier, "Czas Pogardy" |
Tova Brink |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 60 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Lipowa Aleja... Albo zamek Tarjei Linda :D ![]() |
Bardzo się cieszę, że wam się
podobało! Jestem mile połechtana, że doceniliście moją wielodniową
ciężką pracę
![]() ![]() ![]() a ) muszą być już pogodzeni b ) ale nie są jeszcze parą Mam nadzieję, że wam się spodoba to, co planuję, ale po tym chyba będzie to trzeba wkleić do "Lotosu", mimo, że sexu tam nie będzie (jeszcze ![]() ![]() Także, dopiero jak reszta odwali swoje, to znów biorę się do pracy. STRASZNIE DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA POZYTYWNE KOMENTARZE!!!!!!!!!!!! PISAĆ DLA WAS TO CZYSTA PRZYJEMNOŚĆ!!!! Acha, błąd zauważyłam, tylko zapomniałam poprawić ![]() ![]() Pozdrawia was forumowy, pierwszy i niepowtarzalny "H/Hr shipper" ![]() ![]() Ten post był edytowany przez Dzwoneczek: 11.07.2004 20:54 -------------------- Pozdrawia was forumowy, pierwszy i niepowtarzalny "H/Hr shipper"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() And on the eighth day, God created Hayden Christensen |
Avin |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 50 Dołączył: 13.06.2004 Skąd: sama nie wiem, skąd się wzięłam;D ![]() |
Jade magłabym ci oddawać do korekty Moje
Śmieci? Prooooooszę.
-------------------- |
Szanon |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 54 Dołączył: 06.09.2003 ![]() |
Rany Juluś!
Sorki batrdzo wielkie, że tak długo sie nie odzywałam, ale poprostu przez ostatnie dwa tygodnie byłam na kolonii w Rowach ![]() ![]() ![]() Amen ![]() -------------------- When words mean so much...
Myślę, iż w swoim pisaniu podobna jestem do Ani z Zielonego Wzgórza, bowiem zawsze towarzyszy mi górnolotna paplanina, która uniemożliwiła pannie Shirley znalezienie poklasku wśród znanych pisarzy i krytyków ówczesnego świata. |
daigb |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 92 Dołączył: 25.05.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
heh....
kiedy ktos da nastepnego parta?? czekamy ![]() |
Szanon |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 54 Dołączył: 06.09.2003 ![]() |
Ano właśno czekamy..
1 godzina... lalalala 2 godzina Ktoś chce czekoladke? ![]() ![]() A tak na serio to nie moge sie jush doczekac. Dochodzę do wniosku, że fiki rpg są bardzo fajne ![]() ![]() P.S Po dzisiejszej wyprawie z koleżankami stwierdzam, ze jestem zdolna zgubić się we własnym mieście -------------------- When words mean so much...
Myślę, iż w swoim pisaniu podobna jestem do Ani z Zielonego Wzgórza, bowiem zawsze towarzyszy mi górnolotna paplanina, która uniemożliwiła pannie Shirley znalezienie poklasku wśród znanych pisarzy i krytyków ówczesnego świata. |
daigb |
![]()
|
||
nie tylko ty Szanon.....ostatnio ja się zgubiłam na własnym osiedlu ![]() ![]() co do milki to z checia bym ja zchrupala bo od tego czekania zrobilam sie glodna ![]() Ten post był edytowany przez daigb: 13.07.2004 19:25 |
||
Avin |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 50 Dołączył: 13.06.2004 Skąd: sama nie wiem, skąd się wzięłam;D ![]() |
Kelyy, kiedy będzie next part. Ja tu z ciekawości umieram!! Pośpieszysz się trochę??
![]() -------------------- |
madziula |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 63 Dołączył: 13.06.2004 ![]() |
Właśnie..prrroszę....znaczy może prosiiiiiiiimy......
![]() ![]() -------------------- "....And I give up forever to touch You...'cause I know, that You feel me somehow...You're the closest to heaven that I'll ever be...And I don't wanna go home righ now....
And all I can taste is this moment ...and all I can breathe is your life...'cause sonner or later it's over ...I just don't want to miss You tonight...." "Życie,choć piekne tak kruche jest, wystarczy jedna chwila, by stracić je..."(*) "Lece,bo chcę..lece bo życie jest złe,czy są pieniądze czy nie ,lecę bo wolność to zew...Lece bo wciąż Kocham Ciebie ...Kocham Cię..." |
KaFeCkO |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Keeeeeeeeely
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Smerfka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 08.06.2004 ![]() |
No... widzę , ze wszyscy stosują przekupstwa , jak tylko mogą... Oj nieładnie , nieładnie , no ale cóż -takie czasy- pozostaje tylko się przyłączyć ^^:
Widzę , że była już ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ten post był edytowany przez Smerfka: 16.07.2004 11:18 -------------------- ***** One day u'll ask me - "what's more important for u, ur life or mine?" And I'll say : mine... And u'll walk away, never knowing, that YOU are my life... *** "Najbardziej odczujesz brak drugiej osoby,kiedy będziesz siedział obok niej, wiedząc, że ona już NIGDY nie będzie Twoja..." |
Jade^_^ |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 124 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: z dużej wsi Płeć: Kobieta ![]() |
a ja bede oryginalna i nie przylacze sie do ogolnego przekupywania kelyy..
posune sie nieco dalej ![]() pospiesz sie z tym partem albo daj chociaz znak, ze masz COKOLWIEK juz napisane, o jesli nie, to... Twoja kolejke przejmie KaFeCkO wlasnie z Dzwonkiem planujemy napisac.. KODEX ZBIOROWKOWY i nie bedzie sie on tyczyl tylko tej zbiorowki, ale wszystkich, ktore mozliwe, ze w przyszlosci napiszemy wspolnie.. wiec idz za moja dobra rada i sprez sie ![]() -------------------- |
KaFeCkO |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Przy mnie nie bedziecie musieli czekac, niewazne, czy teraz pisze ja czy Kelyy
![]() ![]() |
AnDzIkA |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 26.06.2004 Skąd: Zza gór, zza lasów ![]() |
A kiedy dodacie nastepną cześc?? Juz sie nie moge doczekac.
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam, AnDzIkA -------------------- "Oto nadchodzi ten, który ma moc pokonania Czarnego Pana... Zrodzony z tych, którzy trzykrotnie się mu oparli, a narodzi się, gdy siódmy miesiąc dobiegnie końca... A choć Czarny Pan naznaczy go jako równego sobie, będzie miał moc, jakiej Czarny Pan nie zna... I jeden z nich musi zginąć z ręki drugiego, bo żaden nie może żyć, gdy drugi przeżyje... Ten, który ma moc pokonania Czarnego Pana, narodzi się, gdy gdy siódmy miesiąc dobiegnie końca..."
HPiZF |
Małcia |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: Rojca ![]() |
Hallo Hallo Ladies & Men ;P od czego zaczac ?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ...Nie Wiadomo Co, Nie Wiadomo Gdzie, Nie Wiadomo Kiedy. A Do Tego Nie Wiadomo Po Co I Dlaczego...
...Patrz, Ale Nie Dotykaj. Dotykaj, Ale Nie Smakuj. Smakuj, Ale Nie Połykaj... ![]() ![]() ![]() |
KaFeCkO |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Szefostfo?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szanon |
![]()
|
O jak sie wzruszyłam!!
![]() ![]() ![]() -------------------- When words mean so much...
kelyy |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 202 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
Dobra daje znak życia, bardzo was przepraszam, ale mam nadzieje że zrozumieie, mówie od rfazu, KaFeCkO, możesz pisać dalej bo ja po prostu nie mam czasu i nie napisze tego, są mnie kuzynki i potem a w środe wyjeżdżam i nie bede miała dostępu do neta, także nie mam jak....
![]() \Jeszcze raz przepraszam, pusz KaFeCkO pozdrooffka kelyy -------------------- Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujmy zdefiniować kształt gruszki.
Jaskier, "Czas Pogardy" |
KaFeCkO |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Oki, wiec teraz ja pisze. Najpozniejszy
termin to czwartek
![]() ![]() |
Małcia |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: Rojca ![]() |
No to KaFeCkO czekamy na Twoj popis
![]() ![]() -------------------- ...Nie Wiadomo Co, Nie Wiadomo Gdzie, Nie Wiadomo Kiedy. A Do Tego Nie Wiadomo Po Co I Dlaczego...
...Patrz, Ale Nie Dotykaj. Dotykaj, Ale Nie Smakuj. Smakuj, Ale Nie Połykaj... ![]() ![]() ![]() |
AnDzIkA |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 26.06.2004 Skąd: Zza gór, zza lasów ![]() |
cyt. "No to KaFeCkO czekamy na
Twoj popis"
Właśnie, właśnie. Czekamy z niecierpliwością. Powodzenia przy pisaniu. ![]() AnDzIkA Ten post był edytowany przez AnDzIkA: 18.07.2004 23:11 -------------------- "Oto nadchodzi ten, który ma moc pokonania Czarnego Pana... Zrodzony z tych, którzy trzykrotnie się mu oparli, a narodzi się, gdy siódmy miesiąc dobiegnie końca... A choć Czarny Pan naznaczy go jako równego sobie, będzie miał moc, jakiej Czarny Pan nie zna... I jeden z nich musi zginąć z ręki drugiego, bo żaden nie może żyć, gdy drugi przeżyje... Ten, który ma moc pokonania Czarnego Pana, narodzi się, gdy gdy siódmy miesiąc dobiegnie końca..."
HPiZF |
Szanon |
![]()
|
Cieszymy sie bardzo, ze tak wscześnie
zamierzasz dodać parta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Amen -------------------- When words mean so much...
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:34 |