Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )

26 Strony « < 9 10 11 12 13 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Drzewo · [ Standardowy ] · Linearny+

> Zbiorówka o HP+HG [NK], Po raz trzeci pisany od nowa...

Zbiorówka o HP+HG [NK]

Dobre - zostawić [ 1 ] ** [20.00%]
Gniot - wyrzucić [ 4 ] ** [80.00%]
Zakazane - zgłoś moderatorowi [ 0 ] ** [0.00%]
Suma głosów: 5
Goście nie mogą głosować 
daigb
post 10.07.2004 23:21
Post #251 

Kandydat na Maga

Grupa: Magiczni Forumowicze

bueh, nie tylko ty smile.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
porucznik184
post 11.07.2004 11:48
Post #252 

Tłuczek

Masz talent:) A mi za to udało się znaleźć błąd (ale jestem zdolny i utalentowany nie? biggrin.gif )
Może dlatego, że ja tylko pracuję w bibliotece, jako pomocnik pani Pomfrey.

Pani Pomfrey pracuje w skrzydle szpitalnym jeśli mnie pamięć nie myli smile.gif
Ps. Nie jestem pewien czy bede mogł napisac tego parta, bo za jakis czas jade na wakacje(ok. poczatku sierpnia) Wszystko zależy teraz od szybkości dodawania przez Was dalszych next partów.
+Quote Post
Kiniulka
post 11.07.2004 15:11
Post #253 

Iluzjonista

Dokładnie. W bibliotece pracuje pani Pince. biggrin.gif

--------------------
user posted imageMiłość nie jest wcale ogniem jak zwykło się mawiać. Miłość to powietrze. Bez niej człowiek się dusi, a z nią oddycha lekko. To wszystko.
Wasilij Rozanowuser posted image
+Quote Post
kelyy
post 11.07.2004 16:27
Post #254 

Uczeń Hogwartu

No dobra laski (i faceci (; ) zaraz zabieram się do pisania, tak sobie myśle... nie godzić ich? Popieram, ale nie bedzie między nimi otwartej wojny, bo ani jedno ani drugie nie ma przecież prawa wtrącać sie w życie drugiego, a więcej nie zdradze...
Niebawem cosik wstawię, ale troszke poczekacie, bo beda u mnie kuzynki i ciezko bedzie cokolwiek pisać, a jak w ciągu 2 tygodni nic nie wstawie to KaFeCkO może pisać dalej

pozdrooffka
kelyy :*

--------------------
Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujmy zdefiniować kształt gruszki.
Jaskier, "Czas Pogardy"
+Quote Post
Tova Brink
post 11.07.2004 20:50
Post #255 

Kandydat na Maga

Bardzo się cieszę, że wam się podobało! Jestem mile połechtana, że doceniliście moją wielodniową ciężką pracę wink.gif Mam już nawet jakiś pomysł... Na coś bardziej... Hmmm... Niegrzecznego wink.gif Czyli szykuje się part ze "smaczkiem" w moim wykonaniu. Tylko wszyscy muszą już odwalić swoją kolejkę biggrin.gif:D Bo do tego parta, którego planuję, są dwa warunki:
a ) muszą być już pogodzeni
b ) ale nie są jeszcze parą

Mam nadzieję, że wam się spodoba to, co planuję, ale po tym chyba będzie to trzeba wkleić do "Lotosu", mimo, że sexu tam nie będzie (jeszcze biggrin.gif - kiedyś w wykonaniu moim i Dorci coś jeszcze ujrzycie tongue.gif)

Także, dopiero jak reszta odwali swoje, to znów biorę się do pracy.

STRASZNIE DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA POZYTYWNE KOMENTARZE!!!!!!!!!!!! PISAĆ DLA WAS TO CZYSTA PRZYJEMNOŚĆ!!!!

Acha, błąd zauważyłam, tylko zapomniałam poprawić biggrin.gif:D Tak to jest z tym roztrzepanym Dzfoneczkiem wink.gif

Pozdrawia was forumowy, pierwszy i niepowtarzalny "H/Hr shipper" czarodziej.gif wub.gif

Ten post był edytowany przez Dzwoneczek: 11.07.2004 20:54

--------------------
Pozdrawia was forumowy, pierwszy i niepowtarzalny "H/Hr shipper" user posted imageuser posted imageuser posted image

user posted image user posted image

And on the eighth day, God created Hayden Christensen
+Quote Post
Avin
post 12.07.2004 13:36
Post #256 

Kandydat na Maga

Jade magłabym ci oddawać do korekty Moje Śmieci? Prooooooszę.

--------------------
+Quote Post
Szanon
post 12.07.2004 17:23
Post #257 

Kandydat na Maga

Rany Juluś!
Sorki batrdzo wielkie, że tak długo sie nie odzywałam, ale poprostu przez ostatnie dwa tygodnie byłam na kolonii w Rowach smile.gif Obiecuję teraz przyłazić codziennie i zapisuje sie na kolejke do pisania. Dzfoneczku Twój part był świetny smile.gif Jak z reszta wszystko co piszesz kiss.gif Przysięgam sie poprawić w zyciu naszego forum
Amen smile.gif

--------------------
When words mean so much...

Myślę, iż w swoim pisaniu podobna jestem do Ani z Zielonego Wzgórza, bowiem zawsze towarzyszy mi górnolotna paplanina, która uniemożliwiła pannie Shirley znalezienie poklasku wśród znanych pisarzy i krytyków ówczesnego świata.
+Quote Post
daigb
post 12.07.2004 21:52
Post #258 

Kandydat na Maga

heh....

kiedy ktos da nastepnego parta??

czekamy smile.gif
+Quote Post
Szanon
post 13.07.2004 18:42
Post #259 

Kandydat na Maga

Ano właśno czekamy..
1 godzina...
lalalala
2 godzina
Ktoś chce czekoladke? czekolada.gif tongue.gif

A tak na serio to nie moge sie jush doczekac. Dochodzę do wniosku, że fiki rpg są bardzo fajne smile.gif Ja na przykład jak pisze sama to czesto nie dokańczamfików a pomysł sie marnuje tongue.gif Boże co ja tak zanudzam... To wsyztsko po tej kolonii, brakowało mi intenetu i etarz wszystkim zamulam. Dobra mneijszao to.. Czekam na nastepny parcik

P.S Po dzisiejszej wyprawie z koleżankami stwierdzam, ze jestem zdolna zgubić się we własnym mieście

--------------------

Myślę, iż w swoim pisaniu podobna jestem do Ani z Zielonego Wzgórza, bowiem zawsze towarzyszy mi górnolotna paplanina, która uniemożliwiła pannie Shirley znalezienie poklasku wśród znanych pisarzy i krytyków ówczesnego świata.
+Quote Post
daigb
post 13.07.2004 19:23
Post #260 

Kandydat na Maga

QUOTE (Szanon @ 13.07.2004 18:42)
P.S Po dzisiejszej wyprawie z koleżankami stwierdzam, ze jestem zdolna zgubić się we własnym mieście

nie tylko ty Szanon.....ostatnio ja się zgubiłam na własnym osiedlu smile.gif....a wbrew pozorom nie jest takie duuuuuuuze smile.gif

co do milki to z checia bym ja zchrupala bo od tego czekania zrobilam sie glodna smile.gif pozdrowka wszystkim

Ten post był edytowany przez daigb: 13.07.2004 19:25
+Quote Post
Avin
post 15.07.2004 21:42
Post #261 

Kandydat na Maga

Kelyy, kiedy będzie next part. Ja tu z ciekawości umieram!! Pośpieszysz się trochę?? czekolada.gif dla ciebie, :* dla reszty.

--------------------
+Quote Post
madziula
post 15.07.2004 23:12
Post #262 

Kandydat na Maga

Właśnie..prrroszę....znaczy może prosiiiiiiiimy...... nutella.gif zjedz sobie..mozg Ci bedzie lepiej i szybciej pracował...cała ..mozesz pozwalam tongue.gif

--------------------
"....And I give up forever to touch You...'cause I know, that You feel me somehow...You're the closest to heaven that I'll ever be...And I don't wanna go home righ now....
And all I can taste is this moment ...and all I can breathe is your life...'cause sonner or later it's over ...I just don't want to miss You tonight...."

"Życie,choć piekne tak kruche jest, wystarczy jedna chwila, by stracić je..."(*)

"Lece,bo chcę..lece bo życie jest złe,czy są pieniądze czy nie ,lecę bo wolność to zew...Lece bo wciąż Kocham Ciebie
...Kocham Cię..."
+Quote Post
KaFeCkO
post 16.07.2004 09:38
Post #263 

Unregistered

Keeeeeeeeely sad.gif jestem spragniona nastepnego parta sad.gif poooospiesz sie... tak ladnie prooooosimy biggrin.gif moze przekupimy Cie czekolada.gif ? tongue.gif
+Quote Post
Smerfka
post 16.07.2004 11:11
Post #264 

Kandydat na Maga

No... widzę , ze wszyscy stosują przekupstwa , jak tylko mogą... Oj nieładnie , nieładnie , no ale cóż -takie czasy- pozostaje tylko się przyłączyć ^^:
Widzę , że była już nutella.gif i czekolada.gif <nawet dwie...> ( wub.gif ) , ale co tam - ja i tak wiem , że nic , absolutnie NIC na świecie nie zdziała tyle co kochane stare jar.gif KORNISZONKI GÓRĄ !! - mam nadzieję , ze coś wreszcie zmienią (czyt. dopiszą nexta)... dry.gif

Ten post był edytowany przez Smerfka: 16.07.2004 11:18

--------------------

One day u'll ask me - "what's more important for u, ur life or mine?"
And I'll say : mine... And u'll walk away, never knowing, that YOU are my life...

"Najbardziej odczujesz brak drugiej osoby,kiedy będziesz siedział obok niej,
wiedząc, że ona już NIGDY nie będzie Twoja..."
+Quote Post
Jade^_^
post 16.07.2004 14:16
Post #265 

Iluzjonista

a ja bede oryginalna i nie przylacze sie do ogolnego przekupywania kelyy..
posune sie nieco dalej cool.gif
pospiesz sie z tym partem albo daj chociaz znak, ze masz COKOLWIEK juz napisane, o jesli nie, to... Twoja kolejke przejmie KaFeCkO
wlasnie z Dzwonkiem planujemy napisac.. KODEX ZBIOROWKOWY
i nie bedzie sie on tyczyl tylko tej zbiorowki, ale wszystkich, ktore mozliwe, ze w przyszlosci napiszemy wspolnie..
wiec idz za moja dobra rada i sprez sie smile.gif

--------------------
+Quote Post
KaFeCkO
post 16.07.2004 14:52
Post #266 

Unregistered

Przy mnie nie bedziecie musieli czekac, niewazne, czy teraz pisze ja czy Kelyy biggrin.gif ja juz mam opisane sytuacje, wiec tylko to wszystko polacze, dodam cos, ujme i bedzie biggrin.gif
+Quote Post
AnDzIkA
post 16.07.2004 17:15
Post #267 

Kafel

A kiedy dodacie nastepną cześc?? Juz sie nie moge doczekac. krowki.gif czekolada.gif nutella.gif <----- a to na zachete. Kelyy mam pytanko... czy nastepna cześc pojawi sie jeszcze w tym tygodniu lub miesiacu????

Pozdrawiam,
AnDzIkA

--------------------
"Oto nadchodzi ten, który ma moc pokonania Czarnego Pana... Zrodzony z tych, którzy trzykrotnie się mu oparli, a narodzi się, gdy siódmy miesiąc dobiegnie końca... A choć Czarny Pan naznaczy go jako równego sobie, będzie miał moc, jakiej Czarny Pan nie zna... I jeden z nich musi zginąć z ręki drugiego, bo żaden nie może żyć, gdy drugi przeżyje... Ten, który ma moc pokonania Czarnego Pana, narodzi się, gdy gdy siódmy miesiąc dobiegnie końca..."
HPiZF
+Quote Post
Małcia
post 16.07.2004 21:38
Post #268 

Mugol

Hallo Hallo Ladies & Men ;P od czego zaczac ? tongue.gif no to... kiedys sie zarejestrowalam tutaj bo KAFeCkO brala slub i nie moglam go opuscic tongue.gif Konto zostalo ;P Tak sie jakos zlozylo ze znowu tu jestem ;P z bezdechem przeczytalam wszysciusienko co sie znajduje tutaj i jestem mile zaskoczona wink.gif Hehee tongue.gif moja natura jest nieco spokrewniona z tutejsza hhh ;P lubie pisac opowiadanka & rymy wink.gif bylabym bardzo wdzieczna i szczesliwa jezeli "Szefostwo" tongue.gif pozwoliloby mi takze brac udzial w tych rewelacyjnych parcikach ;P Mam nadzieje ze kiedys ujawni sie tu cos "mojego" ;P Pozdrawiam i wielkie brawa dla autorek/ow ;P kiss.gif kiss.gif dementi.gif

--------------------
...Nie Wiadomo Co, Nie Wiadomo Gdzie, Nie Wiadomo Kiedy. A Do Tego Nie Wiadomo Po Co I Dlaczego...
...Patrz, Ale Nie Dotykaj. Dotykaj, Ale Nie Smakuj. Smakuj, Ale Nie Połykaj...

user posted imageuser posted imageuser posted image
+Quote Post
KaFeCkO
post 16.07.2004 21:40
Post #269 

Unregistered

Szefostfo? tongue.gif Hhhhhhh oko, jestech tero Twoja szefowa biggrin.gif ]:-> A wiec witamy w naszej ekipie Małcie biggrin.gif :brawa: biggrin.gif holiday.gif pozdrowionka :*
+Quote Post
Szanon
post 16.07.2004 22:21
Post #270 

Kandydat na Maga

O jak sie wzruszyłam!! smile.gif Widzę, że coraz wiecej osób przyłacza sie do pisania fika. Przynajmniej bedzie goło i wesoło tongue.gif A i czekamy na kolejnego parciola. Czyja kolejka była? Kelyy?? Och ta moja skleroza. Nie boli ale sie trzeba nachodzic. Ale takie są własnie skutki niesłuchania straszych. Boże czego tak zanudzam. To chyba wsyztsko przez to, ze jest juz tak późno. Ide bo mi sie mózg zlasuje. Dobrej nocki wam wszystkim życzę smile.gif

--------------------

+Quote Post
kelyy
post 17.07.2004 18:19
Post #271 

Uczeń Hogwartu

Dobra daje znak życia, bardzo was przepraszam, ale mam nadzieje że zrozumieie, mówie od rfazu, KaFeCkO, możesz pisać dalej bo ja po prostu nie mam czasu i nie napisze tego, są mnie kuzynki i potem a w środe wyjeżdżam i nie bede miała dostępu do neta, także nie mam jak.... sad.gif
\Jeszcze raz przepraszam, pusz KaFeCkO

pozdrooffka
kelyy

--------------------
Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujmy zdefiniować kształt gruszki.
Jaskier, "Czas Pogardy"
+Quote Post
KaFeCkO
post 17.07.2004 19:53
Post #272 

Unregistered

Oki, wiec teraz ja pisze. Najpozniejszy termin to czwartek smile.gif ale prosze mnie nie naciskac, bo sie w sobie zamkne!! tongue.gif poozdro ;*
+Quote Post
Małcia
post 18.07.2004 19:47
Post #273 

Mugol

No to KaFeCkO czekamy na Twoj popis tongue.gif wink.gif pozdro :*

--------------------
...Nie Wiadomo Co, Nie Wiadomo Gdzie, Nie Wiadomo Kiedy. A Do Tego Nie Wiadomo Po Co I Dlaczego...
...Patrz, Ale Nie Dotykaj. Dotykaj, Ale Nie Smakuj. Smakuj, Ale Nie Połykaj...

user posted imageuser posted imageuser posted image
+Quote Post
AnDzIkA
post 18.07.2004 23:02
Post #274 

Kafel

cyt. "No to KaFeCkO czekamy na Twoj popis"

Właśnie, właśnie. Czekamy z niecierpliwością. Powodzenia przy pisaniu. smile.gif

AnDzIkA

Ten post był edytowany przez AnDzIkA: 18.07.2004 23:11

--------------------
"Oto nadchodzi ten, który ma moc pokonania Czarnego Pana... Zrodzony z tych, którzy trzykrotnie się mu oparli, a narodzi się, gdy siódmy miesiąc dobiegnie końca... A choć Czarny Pan naznaczy go jako równego sobie, będzie miał moc, jakiej Czarny Pan nie zna... I jeden z nich musi zginąć z ręki drugiego, bo żaden nie może żyć, gdy drugi przeżyje... Ten, który ma moc pokonania Czarnego Pana, narodzi się, gdy gdy siódmy miesiąc dobiegnie końca..."
HPiZF
+Quote Post
Szanon
post 19.07.2004 19:31
Post #275 

Kandydat na Maga

Cieszymy sie bardzo, ze tak wscześnie zamierzasz dodać parta smile.gif My chyba powinnismy to wysłac do jakiejś drukarni normalnie i wydać w twardej oprawie za jedyna 99.99 smile.gif To i tak duża zniżka tongue.gif cool.gif cool.gif draco.gif dementi.gif My czakać ty pisać
Amen

--------------------

+Quote Post

26 Strony « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

Kontakt · Lekka wersja
Time is now: 11.05.2025 08:34