Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )

26 Strony « < 11 12 13 14 15 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Drzewo · [ Standardowy ] · Linearny+

> Zbiorówka o HP+HG [NK], Po raz trzeci pisany od nowa...

Zbiorówka o HP+HG [NK]

Dobre - zostawić [ 1 ] ** [20.00%]
Gniot - wyrzucić [ 4 ] ** [80.00%]
Zakazane - zgłoś moderatorowi [ 0 ] ** [0.00%]
Suma głosów: 5
Goście nie mogą głosować 
Szanon
post 21.07.2004 19:32
Post #301 

Kandydat na Maga

Grupa: Magiczni Forumowicze

PRZEPARSZAM CZY MOGE PISAĆ PO KOLEJNE OSOBIE NA LIŚCIE?!

PYTAM RAZ CHYBA 50 ==' Amen, a jak sie nie zaliczam to etsz amen i chwała

--------------------
When words mean so much...

Myślę, iż w swoim pisaniu podobna jestem do Ani z Zielonego Wzgórza, bowiem zawsze towarzyszy mi górnolotna paplanina, która uniemożliwiła pannie Shirley znalezienie poklasku wśród znanych pisarzy i krytyków ówczesnego świata.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
KaFeCkO
post 21.07.2004 20:13
Post #302 

Unregistered

Szani oczywiscie, ze mozesz biggrin.gif po co pytasz? tongue.gif przeciez jestes z nami taaaak dluuuuuugo i taaaaaak ladnie piszesz, ze wystarczy powiedziec, a nie pytac tongue.gif pozdrawiam Cie :* i reszte :* smile.gif
+Quote Post
daigb
post 22.07.2004 12:22
Post #303 

Kandydat na Maga

to kiedy wreszcie bedzie nowy part??????????? porucznik > pospiesz sie! tongue.gif pozdrówka dla wszystkich czekajacych
+Quote Post
porucznik184
post 22.07.2004 12:46
Post #304 

Tłuczek

Jeśli wszystko pójdzie dobrze)czyt. będe miał wene ) to jeszcze dzis dodam nowy part.
A na razie żeby lepiej znosiło się Wa czekanie to krowki.gif i czekolada.gif dla was.
+Quote Post
AnDzIkA
post 22.07.2004 16:24
Post #305 

Kafel

Mam cichą nadzieję że jednak będzie ten part dziś... Aha dzięki za czekolada.gif i krowki.gif . To umili nam oczekiwanie.

Pozdrawiam i życzę weny,
AnDzIkA

(czy ja się nie powtarzam? huh.gif )

--------------------
"Oto nadchodzi ten, który ma moc pokonania Czarnego Pana... Zrodzony z tych, którzy trzykrotnie się mu oparli, a narodzi się, gdy siódmy miesiąc dobiegnie końca... A choć Czarny Pan naznaczy go jako równego sobie, będzie miał moc, jakiej Czarny Pan nie zna... I jeden z nich musi zginąć z ręki drugiego, bo żaden nie może żyć, gdy drugi przeżyje... Ten, który ma moc pokonania Czarnego Pana, narodzi się, gdy gdy siódmy miesiąc dobiegnie końca..."
HPiZF
+Quote Post
KaFeCkO
post 22.07.2004 18:21
Post #306 

Unregistered

czekolada.gif czekolada.gif czekolada.gif czekolada.gif czekolada.gif to na rozjasnienie umyslu biggrin.gif
+Quote Post
Małcia
post 22.07.2004 20:20
Post #307 

Mugol

nie opychajcie sie czekoladkami tylko PISZCIE !! tongue.gif

--------------------
...Nie Wiadomo Co, Nie Wiadomo Gdzie, Nie Wiadomo Kiedy. A Do Tego Nie Wiadomo Po Co I Dlaczego...
...Patrz, Ale Nie Dotykaj. Dotykaj, Ale Nie Smakuj. Smakuj, Ale Nie Połykaj...

user posted imageuser posted imageuser posted image
+Quote Post
porucznik184
post 23.07.2004 09:55
Post #308 

Tłuczek

hm.... no dobra, wiec daje parta.... ale ostrzegam: jest krótki(ponieważ rzadko kiedy mam wene do pisania dłuuugich opowiadań. Jeśli sie wam spodoba to moze jeszcze kiedys cos napisze.... PROSZĘ O KOMENTARZE!!!

=========================
- Ale jak? - spytała Hermiona. – Jak chcesz to zrobić tak by ciotka się nie zorientowała od kogo pochodzi ostrzeżenie i aby potraktowała je poważnie?
- Hermiono – w tym momencie Harry wstał. – Twojej ciotce grozi wielkie niebezpieczeństwo. Myślę.. nie.. ja wiem, że Voldemort będzie chciał odzyskać czarę, którą kiedyś stracił.
- Harry, czy Ty mnie słuchasz? - spytała głośno Hermiona. – Jak chcesz ostrzec ciotkę?
- Nie wiem Hermiono, ale na pewno coś wymyślę.
Po chwili ciszy Harry nagle się zerwał i zaczął biec w stronę zamku.
- Harry! - zawołała za nim osłupiała Hermiona, po czym również wstała i pobiegła za nim.
Kiedy w końcu go dogoniła, chłopak był już w dormitorium i najwyraźniej czegoś szukał.
- Czego szukasz Harry? - zapytała cicho.
- Książki – odpowiedział krótko, co mocno zaniepokoiło Hermionę, ponieważ zawsze, kiedy Harry tak odpowiadał, chciał zrobić albo coś niebezpiecznego, albo coś szalonego. Tym razem dziewczyna podejrzewała jedno i drugie...
- Dosyć tego Harry! - krzyknęła Hermiona. - Masz mi powiedzieć co zamierzasz, albo.... albo....
- Albo co, Hermiono? - spytał łagodnie Harry.
- Albo pójdę do dyrektora! - prawie krzyknęła.
Harry poczuł niemiłe ukłucie strachu.
- Nie możesz tego zrobić! Zresztą i tak nie znasz hasła do gabinetu Dumbledore'a – stwierdził lekko uspokojony już Harry.
- I tu się mylisz - rzekła, pozwalając sobie na mały uśmiech. – Przedwczoraj przechodziłam obok wejścia do jego gabinetu i podsłuchałam je kiedy Mcgonaggal szła do dyrektora.
- No dobrze Hermi, ale....
W tym momencie dziewczyna poczuła, że jej policzki powoli stają się szkarłatne.
- Nazwałeś mnie Hermi? - spytała zdziwiona.
- Tak, a czy to coś dziwnego? - odparł szybko Harry.
- No..... nazwałeś mnie tak pierwszy raz odkąd.... no wiesz... - mówiła gorączkowo Hermiona.
- Hermiono... proszę Cię , zostawmy na razie ten temat.... Miałem Ci chyba powiedzieć jaki mam plan ostrzeżenia ciotki.
- Tak, masz rację Harry... - powiedziała powoli Hermiona. – Mów.
- No więc - zaczął Harry. – Już trzy razy pokonałem Voldemorta.. – Hermiona mimowolnie wzdrygnęła się na dźwięk tego imienia – ..więc liczę na to, że i tym razem mi się to uda. Mój plan jest prosty: jadę do Twojej ciotki, kiedy przychodzi Lord Voldemort walczę z nim i.... pokonuję go.
- A-ale Harry! Jak chcesz się tam dostać? Przecież nie wyjdziesz sobie od tak ze szkoły!
- A czemu nie? - spytał buntowniczo Harry.
- Ech.... kiedy Ty wreszcie przeczytasz Historię Hogwartu? - spytała Hermiona, rozkładając ręce w geście bezsilności.
- Raczej nieprędko – powiedział Harry. – A co tam jest napisane?
- Nie możesz sobie wyjść z Hogwartu kiedy chcesz, bo jest chroniony potężnymi zaklęciami, które uniemożliwiają wyjście uczniom bez pozwolenia nauczyciela poza teren Hogwartu podczas roku szkolnego!
+Quote Post
KaFeCkO
post 23.07.2004 11:16
Post #309 

Unregistered

cry.gif cry.gif cry.gif krotki sad.gif ale niezly biggrin.gif

to kto jest nastepny do meczenia? :> tongue.gif
+Quote Post
porucznik184
post 23.07.2004 11:31
Post #310 

Tłuczek

krotki

hm.... ak juz mówiłem zadko kiedy mam wene na pisanie dłuuugich opowiadań.... wole pisac więcej krótszych części co jakiś czas niz jedno długie ....
cieszcie sie ze nie napisałem długiego, bo tego nie dałoby sie czytać biggrin.gif
to jak, bede mogl jeszcze kiedys cos napisac?
to kto jest nastepny do meczenia?

nie wiem...... , ale kiedys dzwoneczek pisał:
A co do dalszej pisaniny, to pierwszy w kolejce jest PORUCZNIK, potem miała pisać DORA, potem JA, czyli DZWONECZEK, no a potem może pisać MAŁCIA

a tak poza tym.... to ma byc meczenie? to czysta przyjemnosc pisac taki ff smile.gif
+Quote Post
KaFeCkO
post 23.07.2004 11:34
Post #311 

Unregistered

QUOTE (porucznik184 @ 23.07.2004 11:31)
to czysta przyjemnosc pisac taki ff smile.gif

Coz za komplement dla naszego ficka biggrin.gif

aaa no faktycznie, Dorcia teraz pisze biggrin.gif

to jak, bede mogl jeszcze kiedys cos napisac?

jasne, ja sie zgadzam (a jak inni? tongue.gif ) ale najpierw musimy ustalic stala kolejke pisania dry.gif
+Quote Post
Agat
post 23.07.2004 18:41
Post #312 

Mugol

przed chwilą przeczytałem to opowiadanie w całości. musze przyznac ze jest super....
co do ciebie porucznikto piszesz ładnie ale króto.
Zgadzam sie na dalsze pisanie przez ciebie smile.gif
+Quote Post
Tova Brink
post 23.07.2004 19:51
Post #313 

Kandydat na Maga

Nieźle, poruczniku biggrin.gif Jestem za, żebyś pisał dalej z nami. Uważam, że masz talent, tylko teraz go szlifuj wink.gif A teraz ustalam listę na dalsze pisanie...
Teraz, po prouczniku powinna ruszać:
  • Dorcia happy.gif
  • Dzwoneczek
  • Małcia
  • Szani
  • KaFe CkO
  • a potem, jak już chce, to może być PORUCZNIK

Mam nadzieję, ża aprobujecie tę listę smile.gif Jeśli coś się nie zgadza, piszcie. Jeśli ktoś chce się dopisać, niech też się zgłasza smile.gif

Mała prośba do Dorci (jeśli tu będzie): Zostaw ich jeszcze w Hogwarcie, proszę... Bo mam pewien pomysł tongue.gif Potem będą już sobie mogli jechać gdzie chcą biggrin.gif

Pozdrawia was forumowy, pierwszy i niepowtarzalny "H/Hr shipper" czarodziej.gif wub.gif

--------------------
Pozdrawia was forumowy, pierwszy i niepowtarzalny "H/Hr shipper" user posted imageuser posted imageuser posted image

user posted image user posted image

And on the eighth day, God created Hayden Christensen
+Quote Post
porucznik184
post 23.07.2004 20:08
Post #314 

Tłuczek

chetnie cos jeszcze napisze, ale nie wiem czy dam rade, bo jak wspominałem, 7 sierpnia jade na wakacje a wracam 21 w nocy smile.gif
troche sie zdziwilem jak zobaczyłem ze nic nie krytykujecie, zadnych bledow itp.
ale to chyba nawet lepiej smile.gif
+Quote Post
Jade^_^
post 24.07.2004 16:03
Post #315 

Iluzjonista

śmieli by krytykować po MOJEJ korekcie! phi!!
to tak na dobry początek..
a teraz serio.. ja prawdopodobnie odpuszczę sobie tą kolejkę do pisania, bo w najbliższym czasie będę mieć formata i czeka mnie porządek po nim do zrobienia, a jak wiecie to jest dużo pracy.. jeśli w ciągu dwóch dni nie dam znać co i jak, może pisać Dzwonek =)
idziecie na to?

P.S.: poruczniku ja nie mam nic przeciwko, żebyś dalej z nami pisał XD

P.P.S.: Agat... wybacz, że muszę Ci to wypomnieć, ale Twoje zdanie (na temat dalszej przynależności porucznika) właściwie nie jest liczone, gdyż nie należysz do Ekipy.. przykro mi

--------------------
+Quote Post
KaFeCkO
post 24.07.2004 20:02
Post #316 

Unregistered

QUOTE (Jade^_^ @ 24.07.2004 16:03)

P.P.S.: Agat... wybacz, że muszę Ci to wypomnieć, ale Twoje zdanie (na temat dalszej przynależności porucznika) właściwie nie jest liczone, gdyż nie należysz do Ekipy.. przykro mi

Ale GO [dzieki Poruczniku tongue.gif ] Dorciu zjeb.alas biggrin.gif

Ten post był edytowany przez KaFeCkO: 24.07.2004 21:18
+Quote Post
porucznik184
post 24.07.2004 20:34
Post #317 

Tłuczek

Ale ja Dorciu zjeb.alas

ja-ją? chodzi o agata? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
heh... tak sie składa ze go znam osobiscie i to jest ON a nie Ona
+Quote Post
Szanon
post 27.07.2004 17:28
Post #318 

Kandydat na Maga

QUOTE (KaFeCkO @ 21.07.2004 20:13)
Szani oczywiscie, ze mozesz biggrin.gif po co pytasz? tongue.gif przeciez jestes z nami taaaak dluuuuuugo i taaaaaak ladnie piszesz, ze wystarczy powiedziec, a nie pytac tongue.gif pozdrawiam Cie :* i reszte :* smile.gif

Dzieuję bardzo za pozwolenie. Sory, ze nie pisałam,a el byłam troszkę zajeta. No jestem troche wiecej niż pół roku. Pisałam mało postów, ale byłam tu prawie codziennie. Nie lubie odpowiadać na kazdy temat. Nawet jeśli czytam jakieś opowiadanie to żadko je komantuje. To nie to, ze mi sie nie podobaja tylko jestem leniwa poprostu. A co do tego, ze ładnie pisze. E...... No może nie jest najgorzej, ale chyba nie bardzo ładnie P:P:P Powiedzmy, ze mojej polsitce jak dotad moja umiejętność wystarczała a ja sama uwielbiam polski nie licząc gramatyki. Czekam na moja kolejke z niecierpliwoscia

--------------------

Myślę, iż w swoim pisaniu podobna jestem do Ani z Zielonego Wzgórza, bowiem zawsze towarzyszy mi górnolotna paplanina, która uniemożliwiła pannie Shirley znalezienie poklasku wśród znanych pisarzy i krytyków ówczesnego świata.
+Quote Post
Lav
post 29.07.2004 13:36
Post #319 

Mugol

Dobra Dorcia zabieja sie do roboty i dawaj zniecierpliwiałym forumowiczom kolejny part biggrin.gif

--------------------
-= I WILL DIE FOR YOU =-
+Quote Post
nosferatu
post 29.07.2004 16:35
Post #320 

Kandydat na Maga

Bardzo Bardzo fajne!!!czekam na nastepna czesc!!

P.S.Mogłabym sie zalapac na nastepnego parta??
nutella.gif czekolada.gif krowki.gif to dla was jako lapowka tongue.gif

--------------------
W każdym można zobaczyć coś dobrego !!! 3ba tylko poszukać !!
+Quote Post
porucznik184
post 29.07.2004 20:33
Post #321 

Tłuczek

nie żebym juz byl w grupie niewiadomo ile, ale..... chyba mozesz pisac. a czy pisales kiedys juz ficka o tematyce hp?(ew. moglbys podac linka ?)
aha, a czy
Mogłabym sie zalapac na nastepnego parta??

chodzi ci o tego co teraz ma byc? jesli tak , to odpada, bo albo dora, albo dzwoneczek, a potem wedlug kolejki... mozesz byc po mnie
ps. a czy ty tak wogole chcez pisac, czy to moze ja sobie wymyslilem i zle skojarzylem "zalapie" ??? biggrin.gif
+Quote Post
Avin
post 29.07.2004 22:44
Post #322 

Kandydat na Maga

QUOTE (Lav @ 29.07.2004 13:36)
Dobra Dorcia zabieja sie do roboty i dawaj zniecierpliwiałym forumowiczom kolejny part biggrin.gif

Podpisuję się pod tym smile.gif Pozdro :*

--------------------
+Quote Post
Jade^_^
post 29.07.2004 23:25
Post #323 

Iluzjonista

niestety was rozczaruję.. dopiero wczoraj miałam formata zrobionego i niestety mam cholerny bałagan a do tego ograniczony czas na kompie, więc nie będę mogła napisać następnego parta.. sad.gif przepraszam
pałeczkę przekazuję Dzwonkowi.. powodzenia

--------------------
+Quote Post
Szanon
post 30.07.2004 18:32
Post #324 

Kandydat na Maga

Tak iec nie pozostaje nam nic innego jak czekac :PZauważyłam, ze wszyscy(prawie) wycofują się z pisania tongue.gif No ale rozumiem, ze wraunki nie sprzyjaja. A ja prosze abyście pisały dłuzej bo w nabliższą środę wyjeżdzam i wracam dopiero w poniedziałem, 9 sierpnia i mam nadzieje, że kolejka mnie nie ominie. Mam nadzieję, ze jak co zaczekacie na mnie wink.gif

--------------------

+Quote Post
Tova Brink
post 30.07.2004 19:21
Post #325 

Kandydat na Maga

No i widzę, że zwalono na mnie wszystko tongue.gif Ładnie to tak? biggrin.gif No, ale pogodzę się ze swoim losem i zrobię co w mojej mocy, żeby "spłodzić" wam długi i jak najlepszy parcik :] Ale nie wiem, kiedy zacznę, bo jest u mnie moja 9 - letnia kuzynka i mnie bez przerwy wkurza. Cały czas mi chce "towarzyszyć" i nie rozumie, że potrzebuję trochę prywatności i samotności... Lubię dzieci, ale jej jedynej chyba nie znoszę (jestem okropna, wiem, ale jakby wam ktoś w ciągu trzech dni doszczętnie przegrzebał rzeczy to też byście się wkurzyli). Na szczęście w niedzielę się jej pozbędę biggrin.gif Cóż za ulga biggrin.gif

A co do next parta, to mam nadzieję, że zamiast ciągłych utyskiwań otrzymam wsparcie i zrozumienie zamiast narzekań i ciągłych błagań. Wierzę, że forumowicze są na tyle dojrzali, by zrozumieć, że miss Dzwonek (jak ja się komplementuję biggrin.gif) potrzebuje "czasu na rozkrętkę". A to się zacznie dopiero od poniedziałku.

Chyba lista będzie musiała ulec zmianie... Wszyscy wyjeżdżają... Będzie trzeba coś ustalić.

Acha, i postaram się skończyć nexta przed powrotem Szani biggrin.gif Do tego czasu macie już obiecanie, po 9 możecie mnie dręczyć i przyduszać biggrin.gif

Ale nie sądzę, żeby to się stało, bo staram się być wobec was słowna.

Tym, co wyjeżdżają, życzę WSPANIAŁYCH, SŁONECZNYCH WAKACJI!!!

Pozdrawia was forumowy, pierwszy i niepowtarzalny "H/Hr shipper" czarodziej.gif wub.gif

--------------------
Pozdrawia was forumowy, pierwszy i niepowtarzalny "H/Hr shipper" user posted imageuser posted imageuser posted image

user posted image user posted image

And on the eighth day, God created Hayden Christensen
+Quote Post

26 Strony « < 11 12 13 14 15 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

Kontakt · Lekka wersja
Time is now: 11.05.2025 04:21