Zbiorówka o HP+HG [NK], Po raz trzeci pisany od nowa...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zbiorówka o HP+HG [NK], Po raz trzeci pisany od nowa...
kkate |
![]() ![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Cześć wszystkim! Nie było mnie trochę
czasu i szczerze mówiąc, pogubiłam się w waszym opowiadanku, tj. nie wiem,
co czytałam, czego nie, to ciężko znaleźć! No ale postaram się. Czekam
na następną część, ale mam do was jedno zastrzeżenie.
W tej chwili wasza zbioróweczka zaczyna się robić po prostu... no, takim romansem. Tzn. Harry i Hermi są razem, na ich drodze do szczęścia stają różne przeszkody. Jak dla mnie oni za szybko się... zeszli ze sobą. ;o ![]() ![]() ![]() Ja też jestem zwolenniczką uczucia H. i Hr. , ale u was to wszystko za szybko się rozwinęło, co nie zmienia faktu, że czytam nowe części. ![]() Pozdrawiam! Aha, niech ktoś mi powie jak wstawić obrazek do swojego podpisu!!!! Ech, już wiem ![]() ![]() Ten post był edytowany przez kkate: 31.07.2004 17:48 -------------------- just keep dreaming.
|
AnDzIkA |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 26.06.2004 Skąd: Zza gór, zza lasów ![]() |
Dzwoneczku wiem coś o tym. Ja też mam
kuzynkę w tym wieku... Ona jest okropna, lecz czasem potrafi być miła.
A jeśli chodzi o następną część to czekam z niecierpliwością. Pozdrawiam, AnDzIkA -------------------- "Oto nadchodzi ten, który ma moc pokonania Czarnego Pana... Zrodzony z tych, którzy trzykrotnie się mu oparli, a narodzi się, gdy siódmy miesiąc dobiegnie końca... A choć Czarny Pan naznaczy go jako równego sobie, będzie miał moc, jakiej Czarny Pan nie zna... I jeden z nich musi zginąć z ręki drugiego, bo żaden nie może żyć, gdy drugi przeżyje... Ten, który ma moc pokonania Czarnego Pana, narodzi się, gdy gdy siódmy miesiąc dobiegnie końca..."
HPiZF |
Majka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 10.06.2004 Skąd: Finlandia (Lahti) ![]() |
hehe majka powróciła :-)
opowiadanie spoko ![]() ![]() -------------------- *** Naprawdę myślałam, że miłość jest tylko w filmach. Dałam się nabrać. |
Szanon |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 54 Dołączył: 06.09.2003 ![]() |
Zachwiana została równowaga w przyrodzie. Ponieważ zauwazylam, ze swoimi badziewnymi tekstami sie ośmieszam, iwec rozwazam wypisanie się ze zbiorówki. Myslę, ze nie bedzie to wielka rówżniica. I tak nikomu nie zalezy.
-------------------- When words mean so much...
Myślę, iż w swoim pisaniu podobna jestem do Ani z Zielonego Wzgórza, bowiem zawsze towarzyszy mi górnolotna paplanina, która uniemożliwiła pannie Shirley znalezienie poklasku wśród znanych pisarzy i krytyków ówczesnego świata. |
Tova Brink |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 60 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Lipowa Aleja... Albo zamek Tarjei Linda :D ![]() |
A ja się na to NIE ZGADZAM! I inni zbiorówkowicze na pewno też nie. Ręczę za KaFeCkO. Wcale nie uważam, że się ośmieszasz. I inni na pewno też nie.
Zbiorówkowicze, poprzyjcie mnie! -------------------- Pozdrawia was forumowy, pierwszy i niepowtarzalny "H/Hr shipper"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() And on the eighth day, God created Hayden Christensen |
daigb |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 92 Dołączył: 25.05.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ejjjjjjjj, jak ta nasza super pisarka
kafecko moze odejsc??? i ty mowisz ze sie osmieszasz?? a co maja powiedziec
ci co w ogole nic nie pisza a komentuja (patrz np na mnie)
![]() |
Kiniulka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Mocherowo ;-) Płeć: Kobieta ![]() |
Popieram porzednika. Nie wycofuj się bo
nie ośmieszasz się ani troche. Piszęsz bardzo fajne party i tyle. Mam
nadzieję, że jednak zmienisz zdanie bo masz taki sam talent jak inni
zbiorówkowicze !!! Pozdrawiam.
A co do ficka to nowy part podoba mi się tak samo jak poprzednie. Mam nadzieję, że szybko dacie nowego. Błędów nie ma. Papatki. A to jest ![]() -------------------- ![]() Wasilij Rozanow ![]() |
daigb |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 92 Dołączył: 25.05.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
kiniulka - nie poprzednika tylko
poprzedniczke
![]() ![]() ![]() |
Kiniulka |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Mocherowo ;-) Płeć: Kobieta ![]() |
Upss ... Sorki ![]() ![]() -------------------- ![]() Wasilij Rozanow ![]() |
||
Tova Brink |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 60 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Lipowa Aleja... Albo zamek Tarjei Linda :D ![]() |
Dziewczyny, wy nas chyba źle
zrozumiałyście... To Szani się wypisała z naszego ficka (patrz jej post
wyżej), a nie KaFeCkO. Chodziło mi tylko o to, że KaFeCkO, kiedy wróci,
pomoże mi przekonać Szani na powrót do ficka. Nie będziemy jej zmuszać, ale
spróbujemy ją razem przekonać
![]() A prace nad next partem niestety nie zostały jeszcze rozpoczęte. Powinnam zacząć gdzieś koło czwartku i będę się starała jak najszybciej go zakończyć. Poinformuję was o rozpoczęciu pisania nexta. To by było na tyle ![]() Pozdrawia was forumowy, pierwszy i niepowtarzalny "H/Hr shipper" ![]() ![]() -------------------- Pozdrawia was forumowy, pierwszy i niepowtarzalny "H/Hr shipper"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() And on the eighth day, God created Hayden Christensen |
daigb |
![]()
|
ups, sory (teraz to ja przepraszam
![]() ![]() |
karolka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 11.02.2004 Skąd: szczecin Płeć: Kobieta ![]() |
uwielbiam tego ficka! piszcie dalej i trochę szybciej
![]() a szani niech wróci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() -------------------- Jeśli czsem Polka Panu Bogu się uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody!"
Henryk Sienkiewicz WEJDŹ KONIECZNIE ! ! ! ![]() |
Avin |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 50 Dołączył: 13.06.2004 Skąd: sama nie wiem, skąd się wzięłam;D ![]() |
Wszystko ładnie i pięknie, a nowego
parta, jak nie było tak nie ma! Nie chce nikogo popędzać, ale ja tu
umieram z ciekawości. Życzę weny
![]() ![]() ![]() P.S.[B][SIZE=7]SZANI WRÓĆ!!! Ten post był edytowany przez Avin: 04.08.2004 22:39 -------------------- |
Jade^_^ |
![]() ![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 124 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: z dużej wsi Płeć: Kobieta ![]() |
Szanon nie rób sobie jaj z nas,
dobra??
Myślisz, że my Ci damy tak po prostu odejść? No to się przeliczyłaś.. Nie mamy wcale zamiaru rezygnować z Ciebie !! Koniec!! kropka!! -------------------- |
Tova Brink |
![]()
|
Cześć, tutaj siostra Justyny (tutaj chyba
jest znana jako Dzwoneczek).
Dzwoneczek (Justyna) nie może dziś zacząć pisania, gdyż podczas przypinania firanki spadła z parapetu i potłukła się. Rodzice obawiają się wstrząśnienia mózgu. Justyna podała mi hasło i kazała wam napisać, że jeśli wydobrzeje do jutra, to zacznie jutro, bo dziś zabroniono jej korzystać z komputera i leżeć w łóżku. Myślę, że nic jej nie będzie, wiec bądźcie w dobrej myśli. Pozdrawiam, Magdalena, siostra "Dzwoneczka". -------------------- Pozdrawia was forumowy, pierwszy i niepowtarzalny "H/Hr shipper"
daigb |
![]()
|
wspolczuje dzwoneczkowi! ka tez sie
potluklam ale na szczescie moich rodzicow to nie obchodzi
![]() |
karolka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 11.02.2004 Skąd: szczecin Płeć: Kobieta ![]() |
Współczuję Dzwoneczkowi.
![]() A na kolejnego parta i tak z ciekawością czekam! To tak na osłodę: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Jeśli czsem Polka Panu Bogu się uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody!"
Tom |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 56 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Szani - TYLKO SPROBOJ
ODEJSC
Jesli odejdziesz zbiore paru kumpli, przyjde do Ciebie i... !!! ![]() Justyna vel Dzffoneczek - Wracaj szybko do zdrowia! Mam nadzieje ze to nic powaznego! ![]() |
porucznik184 |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 34 Dołączył: 01.07.2004 ![]() |
życzę szybkiego powrotu do zdrowia
dzwoneczku
![]() Ps.Jutro jade na wakacje a wracam 22. Miałbym małą prośbę do osób piszących nowe party. jeśli możecie to wysyłajcie mi je na meila( wisniewski_lab@op.pl ) albo chociaż na PM, żebym nie musiał potem długo szukać..... |
Inciaa |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 118 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Elbląg ![]() |
Ludzie, są wakacje, jest duzo czasu to...
Dlaczego nikt nie pisze?!
![]() -------------------- |
siistars |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 11 Dołączył: 27.06.2004 Skąd: slyth ![]() |
ponieważ im się nie chce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- maby some day.. or never..
![]() ..he looked rather like an old lion. there were streaks of grey in his mane of tawny hair and his bushy eyebrows; he had keen yellowish eyes behind a pair of wire-rimmed spectacles and a certain rangy, loping grace even though he walked with a slight limp.. |
Inciaa |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 118 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Elbląg ![]() |
grrrrrr
![]() -------------------- |
karolka |
![]()
|
Jak nikt nie pisze, to ja bym chciała coś
niecoś napisać. Ale z moim talentem... Ja tam wolę geografię!
![]() Czekam na next parta! ![]() ![]() -------------------- Jeśli czsem Polka Panu Bogu się uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody!"
Avin |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 50 Dołączył: 13.06.2004 Skąd: sama nie wiem, skąd się wzięłam;D ![]() |
Mam nadzieję, że Dzwoneczek wydobrzała,
bo już po 9 sierpnia. Kiedy next part?
![]() ![]() P.S.Sorry, nie mogłam się powstrzymać. P.S.2 Wiem, jestem stuknięta. -------------------- |
KaFeCkO |
![]()
|
Unregistered ![]() |
SZANI TYLKO SPROBOJ ODEJSC, A ZARAZ DO CIEBIE POLECE Z SIEKIERA!!
Dzwoneczek obity? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 04:18 |