Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )

26 Strony « < 13 14 15 16 17 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Drzewo · [ Standardowy ] · Linearny+

> Zbiorówka o HP+HG [NK], Po raz trzeci pisany od nowa...

Zbiorówka o HP+HG [NK]

Dobre - zostawić [ 1 ] ** [20.00%]
Gniot - wyrzucić [ 4 ] ** [80.00%]
Zakazane - zgłoś moderatorowi [ 0 ] ** [0.00%]
Suma głosów: 5
Goście nie mogą głosować 
Majka
post 14.08.2004 15:24
Post #351 

Kandydat na Maga

Grupa: Magiczni Forumowicze

SZANI TYLKO SPROBOJ ODEJSC, A ZARAZ DO CIEBIE POLECE Z SIEKIERA!!

mnie mozesz spodziewać siem z kosą tongue.gif

Dzfoneczek!!!!!! wracaj do zdrowia!!! szybciutko!!

mash czekolada.gif dla poprawy smile.gif

--------------------

Naprawdę myślałam, że miłość jest tylko w filmach. Dałam się nabrać.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
kkate
post 15.08.2004 14:40
Post #352 

Czarodziej

Grupa: slyszacy wszystko..

Ludzie, ta wasza zbioróweczka zupełnie w miejscu stanęła! Jatam nawet nie pamietam, na czym się skończyło??? huh.gif Rozumiem, że macie różne kłopoty, Szani chce odejść, Dzwoneczek się potłukła, itd.... Ale błagam, streszczajcie się!!!

--------------------
just keep dreaming.
+Quote Post
daigb
post 15.08.2004 20:29
Post #353 

Kandydat na Maga

ciekawe czy cos mi zrobicie gddy napisze ze chce nowego parta? smile.gif mam nadzieje ze nie dostane innego przydomku! smile.gif no wiec czekam, czekam, czekamy smile.gif itd
+Quote Post
Tom
post 17.08.2004 11:58
Post #354 

Kandydat na Maga

Dolaczam sie do apelu Kinulki:

DZWONECZKU WRACAJ DO ZDROWIA !!!
SZANI NIE ODCHODŹ !!!
DAJCIE NOWEGO PARTA !!!
+Quote Post
kkate
post 17.08.2004 17:05
Post #355 

Czarodziej

Grupa: slyszacy wszystko..

ja też się dołączam:

SZANI NIE ODCHODŹ !!!
DAJCIE NOWEGO PARTA !!!

I dziewczyny, to dla was:

nutella.gif czekolada.gif krowki.gif landrynki.gif zelka1.gif zelka2.gif Smacznego!!! Aha, i jeszcze --> jar.gif

--------------------
just keep dreaming.
+Quote Post
Jade^_^
post 18.08.2004 00:08
Post #356 

Iluzjonista

posłuchajcie.. dajcie sobie za przeproszeniem siana, bo te apele w niczym wam nie pomogą, a tylko irytują... przynajmniej mnie
poza tym to jest zwykłe nabijanie postów..
part już w części jest napisany (wiem, bo czytałam krótki fragment), ale Dzwoneczek ma teraz inne pilne sprawy na głowie i nie możemy go dać tak szybko, jak zamierzałyśmy
cierpliwości ludzie..
PoZdRo
Naczelny Korektor MF

--------------------
+Quote Post
Galia
post 21.08.2004 22:11
Post #357 

Uczeń Hogwartu

QUOTE (Jade^_^ @ 18.08.2004 00:08)
fragment), ale Dzwoneczek ma teraz inne pilne sprawy na głowie i nie możemy go dać tak szybko, jak zamierzałyśmy

Chlip, chlip cry.gif
Więc nie nakłaniam tylko cichutko mówię, że mi się ta zbiorówka podoba i ,że jesteście zdolni. Wogóle jesteście super a jak będzie next part to będzie tak!

-> do postu poniżej. A co twój post wnosi do dyskusji? nic czyli też jest do wykasowania. Może parta napiszesz ? dry.gif

Ten post był edytowany przez Galia: 22.08.2004 22:22

--------------------
Jestem myślicielką niezależną, wolną poszukiwaczką oazy nieskrępowanych istnień. Przemierzam pustynie w poszukiwaniu sensu... Czy odważysz się pójść za mną?

Myśli, marzenia, złudzenia. Moje życie...

Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian.
Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości.
To zasada równoważnej wymiany.
To prawda o świecie...
+Quote Post
porucznik184
post 22.08.2004 20:59
Post #358 

Tłuczek

Jezus maria..... przed chwilą tu zajrzałem i jak przeczytałem te wasze wypowiedzi...... Macie szczęście że nie jestem moderatorem, bo już 3/4 wypowiedzi by zostało skasowane! Przecież wy wszyscy nabijacie posty! Zresztą co pomogą te wasze apele? Jeśli Szani postanowiła odejść, to nie dacie rady jej powstrzymać, a jeśli dzwoneczek nie ma teraz czasu to po prostu niech napisze ktoś inny(następna osoba w kolejce) a dzwoneczek niech bedzie zaraz potem, a nie stosujecie jakieś apele...! draco.gif
+Quote Post
Jade^_^
post 23.08.2004 18:58
Post #359 

Iluzjonista

poruczniku.. problem jest w tym, że Dzwoneczek ma już dość dużo napisane z tego, co mi wiadomo, tylko pojawił się pewien problem i musiała przerwać tworzenie na jakiś czas.. teraz jakby ktoś inny zaczął pisać, to jej cała praca poszłaby się jeb.. ekhm.. poszłaby na marne... ludzie poczekajcie jeszcze trochę i naprawdę nie tosujcie tych apeli, bo to jest cholernie wqrzające i w niczym wam nie pomoże... to tyle..
PoZdRo
Naczelny Korektor MF

--------------------
+Quote Post
Tova Brink
post 23.08.2004 19:18
Post #360 

Kandydat na Maga

O rany Boskie O_o Co tu się porobiło pod moją nieobecność? Cóż to za apele? No nie, ja chyba spadnę z tego krzesła, jak żyję ohmy.gif

Chciałam Was poinformować, że prace nad next partem zostały oficjalnie rozpoczęte. Postaram się w przeciągu najbliższego tygodnia zamieścić next parta. Z resztą Szani i KaFeCkO (uszanowanie i brawa + nutella.gif dla was) już mnie przypilnują biggrin.gif

Ani mi się waż zabierać kolejki! Teraz piszę ja tongue.gif I postaram się, żebyście dostali takiego parta, że... A z resztą, sami zobaczycie biggrin.gif

No i pozostała jeszcze sprawa mojej długiej nieobecności... No cóż, tak wyszło i trzeba się z tym pogodzić. I tak nie było wielu forumowiczów. Po pierwsze, miałam problemy ze zdrowiem (kurcze, ile to sie może porobić jak człowiek z parapetu spadnie i sobie tyłek potłucze, no ja nie mogę), a potem z przyjaciółmi (już rozwiązane), szkołą (jeszcze nie rozwiązane), rodzicami, imprą urodzinową i w ogóle ze sobą. Ale na szczęscie już jest OK, więc... Oczekujcie świeżego parta biggrin.gif

Acha, i na przyszłość: żadnych apeli! Popieram Dorę :*

No cóż, pozostaje wam tylko CZEKAĆ biggrin.gif Postaram się, żeby part zaspokoił wasz "głód" biggrin.gif

Pozdrawia was forumowy, pierwszy i niepowtarzalny "H/Hr shipper" czarodziej.gif wub.gif

--------------------
Pozdrawia was forumowy, pierwszy i niepowtarzalny "H/Hr shipper" user posted imageuser posted imageuser posted image

user posted image user posted image

And on the eighth day, God created Hayden Christensen
+Quote Post
Hungarian Horntail
post 24.08.2004 16:15
Post #361 

Kafel

QUOTE (Dzwoneczek @ 23.08.2004 19:18)
No nie, ja chyba spadnę z tego krzesła

Już lepiej byłoby gdybyś nie spadała z tego krzesła --> znowu się potłuczesz i będzie znów cała dyskusja na temat apeli. Co do ficka - czekaliśmy już tele, poczekamy jeszcze troche... smile.gif jeśli to ma być długi i zwalający z krzesła fick, to nie śpiesz się...Co do Szani...szkoda byłoby stracić ją, bo wszyscy mnie poprą, że ona dobrze pisze...Szczerze mówiąc to znam to uczucie ośmieszania się. Sama chciałam dac tu moje opowiadanie (które jest dopiero rozpoczęte), ale nie dam bo stwierdziłam że jest do niczego i wstyd mi je tutaj zamieścić. Chce tylko powiedzieć, że nie ośmieszasz się Szani i pomyśl czy jestes w stanie nas wszystkich tak zranić odchodząc... cry.gif

--------------------
Skąd wziąść szablony na bloga, do komentarzy i księgi gości?? Pomóżcie plisssssss....
+Quote Post
NeMhAiN
post 25.08.2004 14:57
Post #362 

Prefekt

Dzisiaj przeczytałam po raz pierwsztego CAŁEGO ficka i jestem pod WIEEELKIM wrazeniem, no po prostu EXTRA, na poczatku jakoś nie byłam przekonana ale teraz jestem :Pwręczam wszystkim którzy siem przyczynili do powstania tego ficka po nutella.gif czekolada.gif krowki.gif podwójna porcję ...dzieki za 3 godziny lektury tongue.gif
+Quote Post
kelyy
post 25.08.2004 17:53
Post #363 

Uczeń Hogwartu

No nareszcie jestem, już nigdzie nie wyjeżdżam, więc jade, prosze wpisać mnie na liste, po tym kto tam jest ostni, niewazne, tera na pewniaka jak bedzioe moja kolej coś napisze. biggrin.gif

--------------------
Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujmy zdefiniować kształt gruszki.
Jaskier, "Czas Pogardy"
+Quote Post
Szanon
post 25.08.2004 19:44
Post #364 

Kandydat na Maga

Uch, ach. dziękuję za te wsyzteki opinie tongue.gif Ja jush jednak chyba nie zmienię zdania. Spokojnie, proszeniemęczyc Dzfoneczka o next part. Strara się jak może. Do takiego specjalnego fika, trza przeciż specjalnej weny wink.gif Czytałam mała próbkei obiecuje, ze czekanie będzie wynagordzone cudownympartem wink.gif Wiec spokojnie oczekujcie i sie nie bulwersujcie( cóz za rymy tongue.gif)

--------------------
When words mean so much...

Myślę, iż w swoim pisaniu podobna jestem do Ani z Zielonego Wzgórza, bowiem zawsze towarzyszy mi górnolotna paplanina, która uniemożliwiła pannie Shirley znalezienie poklasku wśród znanych pisarzy i krytyków ówczesnego świata.
+Quote Post
Hermionciaa
post 26.08.2004 22:35
Post #365 

Tłuczek

czekolada.gif czekolada.gif czekolada.gif krowki.gif nutella.gif czekolada.gif O Boshe, to jest SUUUUUUUUUUUUUUPER! DAWAJCIE NASTĘPNEGO PARTA!!!!!! czarodziej.gif czarodziej.gif czarodziej.gif czarodziej.gif czarodziej.gif

Na osłodę życia i na wenę tffórczą: czekolada.gif czekolada.gif czekolada.gif czekolada.gif nutella.gif nutella.gif krowki.gif krowki.gif krowki.gif

SZANI NIE ODCHODŹ !!!
DAJCIE NOWEGO PARTA !!!

--------------------
user posted imageuser posted image

"- Estelu! Estelu! - krzyknęła, Aragorn zaś ujął jej rękę, ucałował ją i zasnął. Twarz jego zajaśniała niezwykłą pięknością, tak że wszyscy, którzy weszli potem do Domu Królów, patrzyli na niego z podziwem, ujrzeli bowiem Aragorna w uroku młodości i w sile męskich lat, a zarazem w pełni mądrości i w majestacie sędziwego wieku. Długo spoczywał tak i widzieli w nim obraz chwały królów ludzkich w nieprzyćmionym blasku, jak o poranku świata."

J.R.R. Tolkien, Władca Pierścieni: Powrót Króla, Dodatek A

Wejdź, jeżeli sądzisz, że jesteś osobą o silnych nerwach...
+Quote Post
AnDzIkA
post 26.08.2004 23:04
Post #366 

Kafel

Hermionciaa---> Witamy na Magicznym Forum!!! Mam nadzieję, że Ci się tu spodoba. smile.gif

Dzwoneczku, cieszę się, że już jesteś tu spowrotem. Mam nadzieję, że niedługo będzie tak długo wyczekiwany parcik. Więc ja tu sobie siedzę cichutko i czekam, aby zaspokoić mój głód FanFickowy.

Pozdrawiam,
AnDzIkA

Ten post był edytowany przez AnDzIkA: 27.08.2004 18:37

--------------------
"Oto nadchodzi ten, który ma moc pokonania Czarnego Pana... Zrodzony z tych, którzy trzykrotnie się mu oparli, a narodzi się, gdy siódmy miesiąc dobiegnie końca... A choć Czarny Pan naznaczy go jako równego sobie, będzie miał moc, jakiej Czarny Pan nie zna... I jeden z nich musi zginąć z ręki drugiego, bo żaden nie może żyć, gdy drugi przeżyje... Ten, który ma moc pokonania Czarnego Pana, narodzi się, gdy gdy siódmy miesiąc dobiegnie końca..."
HPiZF
+Quote Post
Inciaa
post 27.08.2004 15:53
Post #367 

Iluzjonista

hem, hem, naprawdę, może coś nowego? xP zaraz, komu to ja miałam wysłać mojego próbnego ffa do oceny? xP

--------------------
user posted image
Po co się męczyć i tak wszyscy zginiemy! :D
+Quote Post
Hermionciaa
post 27.08.2004 23:30
Post #368 

Tłuczek

I jeszcze mam takie dwa maluśkie pytanka tongue.gif :
Pytanie nr. 1:
Gdy Harry obudził się w sobotę rano, w dormitorium (znowu  ) nikogo nie było. Spojrzał na kalendarz.
- O Boże! Urodziny Hermiony! - krzyknął wystraszony. Kompletnie o nich zapomniał. Nie miał żadnego prezentu, nic! Spojrzał jeszcze raz na kalendarz, żeby się upewnić. Pod dzisiejszym dniem, Seamus nabazgrał "Hogsmeade! : ) ".

Kiedy rozgrywała się akcja, gdy Harry to zauważył? Bo jak dobrze pamiętam to Hermiona ma urodziny 9 Wrzesnia smile.gif Ale zawsze można to sobie pozmieniać, przecierz to FAN FICK, prawda? tongue.gif

Pytanie nr. 2: Czy ja także mogłabym przełączyć się do pisania tego FF i zostać wpisana do kolejki tongue.gif?

--------------------

"- Estelu! Estelu! - krzyknęła, Aragorn zaś ujął jej rękę, ucałował ją i zasnął. Twarz jego zajaśniała niezwykłą pięknością, tak że wszyscy, którzy weszli potem do Domu Królów, patrzyli na niego z podziwem, ujrzeli bowiem Aragorna w uroku młodości i w sile męskich lat, a zarazem w pełni mądrości i w majestacie sędziwego wieku. Długo spoczywał tak i widzieli w nim obraz chwały królów ludzkich w nieprzyćmionym blasku, jak o poranku świata."

+Quote Post
KaFeCkO
post 28.08.2004 12:26
Post #369 

Unregistered

Kiedy rozgrywała się akcja, gdy Harry to zauważył? Bo jak dobrze pamiętam to Hermiona ma urodziny 9 Wrzesnia

nigdzie nie byla dokladna data jej urodzin, tylko wspomniane, ze sa we wrzesniu, a akcja dzieje sie wlasnie we wrzesniu, wiec nie wiem o co Ci chodzi
+Quote Post
Hermionciaa
post 28.08.2004 21:00
Post #370 

Tłuczek

W książce nie, ale w wywiadzie J. K. Rowling, zapytana przez fanów ujawniła dokładną datę urodzin Hermiony. Ale co ja się czepiam... Przecierz to co mówię jest bez sensu... dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif

--------------------

+Quote Post
Jade^_^
post 29.08.2004 12:21
Post #371 

Iluzjonista

Inciaa... mi miałaś wysłać swojego ficka do oceny

Hermionciaa... jak dla mnie możesz się przyłączyć, nie wiem jak reszta..

Kolejka wygląda mniej więcej tak:
- Dzwoneczek
- Małcia
- KaFeCkO
- porucznik (już nie chyba, ale na pewno) tongue.gif biggrin.gif
- kelyy
- prawdopodobnie Inciaa
- Hermionciaa

ja się zapiszę, jak już będę mieć monitor =)

Ten post był edytowany przez Jade^_^: 30.08.2004 11:05

--------------------
+Quote Post
porucznik184
post 30.08.2004 10:19
Post #372 

Tłuczek

porucznik (chyba)

nie chyba tylko napewno smile.gif czemu masz wątpliwości? draco.gif
+Quote Post
Jade^_^
post 30.08.2004 11:05
Post #373 

Iluzjonista

QUOTE (porucznik184 @ 30.08.2004 10:19)
porucznik (chyba)

nie chyba tylko napewno smile.gif czemu masz wątpliwości? draco.gif

miałam.. dzięki za uświadomienie =)

Ten post był edytowany przez Jade^_^: 30.08.2004 11:06

--------------------
+Quote Post
Inciaa
post 30.08.2004 14:30
Post #374 

Iluzjonista

Dobra, jutro zostanie ci ffick wysłany, tylko musze dokończyc i przepsac na kompa xD

--------------------
user posted image
Po co się męczyć i tak wszyscy zginiemy! :D
+Quote Post
ANASTAZJA BLACK
post 31.08.2004 15:25
Post #375 

Iluzjonista

tak sobie myślę że chce sie wpisać na listę! ale to niepewne! no bo tyle ludzi... zależy co napiszecie i czy bede miała czas i wene twórczą!

prosze mniie wpisać i w nawiasie (niepewne) albo jeżeli nie bede długo sie odzywać to niech kolejka dalej idzie, okaY??
bo wiecie, zawsze może komp nawalić, nie??

fajny fick! smile.gif

--------------------
SADZONKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Osioł, "Shrek2")
http://img.photobucket.com/albums/v480/kka...hp/sadzonki.jpg

obrazek w sygnaturce nie przekracza 200x200
+Quote Post

26 Strony « < 13 14 15 16 17 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

Kontakt · Lekka wersja
Time is now: 11.05.2025 00:25