Zbiorówka o HP+HG [NK], Po raz trzeci pisany od nowa...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zbiorówka o HP+HG [NK], Po raz trzeci pisany od nowa...
Majka |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 10.06.2004 Skąd: Finlandia (Lahti) ![]() |
mnie mozesz spodziewać siem z kosą ![]() Dzfoneczek!!!!!! wracaj do zdrowia!!! szybciutko!! mash ![]() ![]() -------------------- *** Naprawdę myślałam, że miłość jest tylko w filmach. Dałam się nabrać. |
||
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Ludzie, ta wasza zbioróweczka zupełnie w
miejscu stanęła! Jatam nawet nie pamietam, na czym się skończyło???
![]() -------------------- just keep dreaming.
|
daigb |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 92 Dołączył: 25.05.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ciekawe czy cos mi zrobicie gddy napisze
ze chce nowego parta?
![]() ![]() ![]() |
Tom |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 56 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dolaczam sie do apelu
Kinulki:
DZWONECZKU WRACAJ DO ZDROWIA !!! SZANI NIE ODCHODŹ !!! DAJCIE NOWEGO PARTA !!! |
kkate |
![]() ![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
ja też się dołączam:
DZWONECZKU WRACAJ DO ZDROWIA !!! SZANI NIE ODCHODŹ !!! DAJCIE NOWEGO PARTA !!! I dziewczyny, to dla was: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- just keep dreaming.
|
Jade^_^ |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 124 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: z dużej wsi Płeć: Kobieta ![]() |
posłuchajcie.. dajcie sobie za
przeproszeniem siana, bo te apele w niczym wam nie pomogą, a tylko
irytują... przynajmniej mnie
poza tym to jest zwykłe nabijanie postów.. part już w części jest napisany (wiem, bo czytałam krótki fragment), ale Dzwoneczek ma teraz inne pilne sprawy na głowie i nie możemy go dać tak szybko, jak zamierzałyśmy cierpliwości ludzie.. PoZdRo Naczelny Korektor MF -------------------- |
Galia |
![]() ![]()
|
||
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 249 Dołączył: 28.05.2004 Skąd: *From the land of stars * ![]() |
Chlip, chlip ![]() Więc nie nakłaniam tylko cichutko mówię, że mi się ta zbiorówka podoba i ,że jesteście zdolni. Wogóle jesteście super a jak będzie next part to będzie tak! -> do postu poniżej. A co twój post wnosi do dyskusji? nic czyli też jest do wykasowania. Może parta napiszesz ? ![]() Ten post był edytowany przez Galia: 22.08.2004 22:22 -------------------- Jestem myślicielką niezależną, wolną poszukiwaczką oazy nieskrępowanych istnień. Przemierzam pustynie w poszukiwaniu sensu... Czy odważysz się pójść za mną?
Myśli, marzenia, złudzenia. Moje życie... Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian. Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości. To zasada równoważnej wymiany. To prawda o świecie... |
||
porucznik184 |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 34 Dołączył: 01.07.2004 ![]() |
Jezus maria..... przed chwilą tu zajrzałem
i jak przeczytałem te wasze wypowiedzi...... Macie szczęście że nie jestem
moderatorem, bo już 3/4 wypowiedzi by zostało skasowane! Przecież wy
wszyscy nabijacie posty! Zresztą co pomogą te wasze apele? Jeśli Szani
postanowiła odejść, to nie dacie rady jej powstrzymać, a jeśli dzwoneczek
nie ma teraz czasu to po prostu niech napisze ktoś inny(następna osoba w
kolejce) a dzwoneczek niech bedzie zaraz potem, a nie stosujecie jakieś
apele...!
![]() |
Jade^_^ |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 124 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: z dużej wsi Płeć: Kobieta ![]() |
poruczniku.. problem jest w tym, że
Dzwoneczek ma już dość dużo napisane z tego, co mi wiadomo, tylko pojawił
się pewien problem i musiała przerwać tworzenie na jakiś czas.. teraz jakby
ktoś inny zaczął pisać, to jej cała praca poszłaby się jeb.. ekhm.. poszłaby
na marne... ludzie poczekajcie jeszcze trochę i naprawdę nie tosujcie tych
apeli, bo to jest cholernie wqrzające i w niczym wam nie pomoże... to
tyle..
PoZdRo Naczelny Korektor MF -------------------- |
Tova Brink |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 60 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Lipowa Aleja... Albo zamek Tarjei Linda :D ![]() |
O rany Boskie O_o Co tu się porobiło pod
moją nieobecność? Cóż to za apele? No nie, ja chyba spadnę z tego krzesła,
jak żyję
![]() Chciałam Was poinformować, że prace nad next partem zostały oficjalnie rozpoczęte. Postaram się w przeciągu najbliższego tygodnia zamieścić next parta. Z resztą Szani i KaFeCkO (uszanowanie i brawa + ![]() ![]() Ani mi się waż zabierać kolejki! Teraz piszę ja ![]() ![]() No i pozostała jeszcze sprawa mojej długiej nieobecności... No cóż, tak wyszło i trzeba się z tym pogodzić. I tak nie było wielu forumowiczów. Po pierwsze, miałam problemy ze zdrowiem (kurcze, ile to sie może porobić jak człowiek z parapetu spadnie i sobie tyłek potłucze, no ja nie mogę), a potem z przyjaciółmi (już rozwiązane), szkołą (jeszcze nie rozwiązane), rodzicami, imprą urodzinową i w ogóle ze sobą. Ale na szczęscie już jest OK, więc... Oczekujcie świeżego parta ![]() Acha, i na przyszłość: żadnych apeli! Popieram Dorę :* No cóż, pozostaje wam tylko CZEKAĆ ![]() ![]() Pozdrawia was forumowy, pierwszy i niepowtarzalny "H/Hr shipper" ![]() ![]() -------------------- Pozdrawia was forumowy, pierwszy i niepowtarzalny "H/Hr shipper"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() And on the eighth day, God created Hayden Christensen |
Hungarian Horntail |
![]()
|
||
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 14 Dołączył: 21.06.2004 ![]() |
Już lepiej byłoby gdybyś nie spadała z tego krzesła --> znowu się potłuczesz i będzie znów cała dyskusja na temat apeli. Co do ficka - czekaliśmy już tele, poczekamy jeszcze troche... ![]() ![]() -------------------- Skąd wziąść szablony na bloga, do komentarzy i księgi gości?? Pomóżcie plisssssss....
|
||
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Dzisiaj przeczytałam po raz pierwsztego CAŁEGO ficka i jestem pod WIEEELKIM wrazeniem, no po prostu EXTRA, na poczatku jakoś nie byłam przekonana ale teraz jestem :Pwręczam wszystkim którzy siem przyczynili do powstania tego ficka po
![]() ![]() ![]() ![]() |
kelyy |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 202 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
No nareszcie jestem, już nigdzie nie wyjeżdżam, więc jade, prosze wpisać mnie na liste, po tym kto tam jest ostni, niewazne, tera na pewniaka jak bedzioe moja kolej coś napisze.
![]() -------------------- Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujmy zdefiniować kształt gruszki.
Jaskier, "Czas Pogardy" |
Szanon |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 54 Dołączył: 06.09.2003 ![]() |
Uch, ach. dziękuję za te wsyzteki opinie
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- When words mean so much...
Myślę, iż w swoim pisaniu podobna jestem do Ani z Zielonego Wzgórza, bowiem zawsze towarzyszy mi górnolotna paplanina, która uniemożliwiła pannie Shirley znalezienie poklasku wśród znanych pisarzy i krytyków ówczesnego świata. |
Hermionciaa |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 28 Dołączył: 22.08.2004 Skąd: Nie wie nikt Płeć: Kobieta ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na osłodę życia i na wenę tffórczą: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DZWONECZKU WRACAJ DO ZDROWIA !!! SZANI NIE ODCHODŹ !!! DAJCIE NOWEGO PARTA !!! -------------------- ![]() ![]() "- Estelu! Estelu! - krzyknęła, Aragorn zaś ujął jej rękę, ucałował ją i zasnął. Twarz jego zajaśniała niezwykłą pięknością, tak że wszyscy, którzy weszli potem do Domu Królów, patrzyli na niego z podziwem, ujrzeli bowiem Aragorna w uroku młodości i w sile męskich lat, a zarazem w pełni mądrości i w majestacie sędziwego wieku. Długo spoczywał tak i widzieli w nim obraz chwały królów ludzkich w nieprzyćmionym blasku, jak o poranku świata." J.R.R. Tolkien, Władca Pierścieni: Powrót Króla, Dodatek A Wejdź, jeżeli sądzisz, że jesteś osobą o silnych nerwach... |
AnDzIkA |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 26.06.2004 Skąd: Zza gór, zza lasów ![]() |
Hermionciaa---> Witamy na Magicznym Forum!!! Mam nadzieję, że Ci się tu spodoba.
![]() Dzwoneczku, cieszę się, że już jesteś tu spowrotem. Mam nadzieję, że niedługo będzie tak długo wyczekiwany parcik. Więc ja tu sobie siedzę cichutko i czekam, aby zaspokoić mój głód FanFickowy. Pozdrawiam, AnDzIkA Ten post był edytowany przez AnDzIkA: 27.08.2004 18:37 -------------------- "Oto nadchodzi ten, który ma moc pokonania Czarnego Pana... Zrodzony z tych, którzy trzykrotnie się mu oparli, a narodzi się, gdy siódmy miesiąc dobiegnie końca... A choć Czarny Pan naznaczy go jako równego sobie, będzie miał moc, jakiej Czarny Pan nie zna... I jeden z nich musi zginąć z ręki drugiego, bo żaden nie może żyć, gdy drugi przeżyje... Ten, który ma moc pokonania Czarnego Pana, narodzi się, gdy gdy siódmy miesiąc dobiegnie końca..."
HPiZF |
Inciaa |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 118 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Elbląg ![]() |
hem, hem, naprawdę, może coś nowego? xP zaraz, komu to ja miałam wysłać mojego próbnego ffa do oceny? xP
-------------------- |
Hermionciaa |
![]()
|
||
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 28 Dołączył: 22.08.2004 Skąd: Nie wie nikt Płeć: Kobieta ![]() |
I jeszcze mam takie dwa maluśkie pytanka
![]() Pytanie nr. 1:
Kiedy rozgrywała się akcja, gdy Harry to zauważył? Bo jak dobrze pamiętam to Hermiona ma urodziny 9 Wrzesnia ![]() ![]() Pytanie nr. 2: Czy ja także mogłabym przełączyć się do pisania tego FF i zostać wpisana do kolejki ![]() -------------------- ![]() ![]() "- Estelu! Estelu! - krzyknęła, Aragorn zaś ujął jej rękę, ucałował ją i zasnął. Twarz jego zajaśniała niezwykłą pięknością, tak że wszyscy, którzy weszli potem do Domu Królów, patrzyli na niego z podziwem, ujrzeli bowiem Aragorna w uroku młodości i w sile męskich lat, a zarazem w pełni mądrości i w majestacie sędziwego wieku. Długo spoczywał tak i widzieli w nim obraz chwały królów ludzkich w nieprzyćmionym blasku, jak o poranku świata." J.R.R. Tolkien, Władca Pierścieni: Powrót Króla, Dodatek A Wejdź, jeżeli sądzisz, że jesteś osobą o silnych nerwach... |
||
KaFeCkO |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
nigdzie nie byla dokladna data jej urodzin, tylko wspomniane, ze sa we wrzesniu, a akcja dzieje sie wlasnie we wrzesniu, wiec nie wiem o co Ci chodzi |
||
Hermionciaa |
![]() ![]()
|
W książce nie, ale w wywiadzie J. K. Rowling, zapytana przez fanów ujawniła dokładną datę urodzin Hermiony. Ale co ja się czepiam... Przecierz to co mówię jest bez sensu...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() "- Estelu! Estelu! - krzyknęła, Aragorn zaś ujął jej rękę, ucałował ją i zasnął. Twarz jego zajaśniała niezwykłą pięknością, tak że wszyscy, którzy weszli potem do Domu Królów, patrzyli na niego z podziwem, ujrzeli bowiem Aragorna w uroku młodości i w sile męskich lat, a zarazem w pełni mądrości i w majestacie sędziwego wieku. Długo spoczywał tak i widzieli w nim obraz chwały królów ludzkich w nieprzyćmionym blasku, jak o poranku świata." J.R.R. Tolkien, Władca Pierścieni: Powrót Króla, Dodatek A Wejdź, jeżeli sądzisz, że jesteś osobą o silnych nerwach... |
Jade^_^ |
![]() ![]()
|
Inciaa... mi miałaś wysłać swojego ficka do oceny
Hermionciaa... jak dla mnie możesz się przyłączyć, nie wiem jak reszta.. Kolejka wygląda mniej więcej tak: - Dzwoneczek - Małcia - KaFeCkO - porucznik (już nie chyba, ale na pewno) ![]() ![]() - kelyy - prawdopodobnie Inciaa - Hermionciaa ja się zapiszę, jak już będę mieć monitor =) Ten post był edytowany przez Jade^_^: 30.08.2004 11:05 -------------------- |
porucznik184 |
![]()
|
||
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 34 Dołączył: 01.07.2004 ![]() |
nie chyba tylko napewno ![]() ![]() |
||
Jade^_^ |
![]()
|
||||
miałam.. dzięki za uświadomienie =) Ten post był edytowany przez Jade^_^: 30.08.2004 11:06 -------------------- |
||||
Inciaa |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 118 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Elbląg ![]() |
Dobra, jutro zostanie ci ffick wysłany, tylko
musze dokończyc i przepsac na kompa xD
-------------------- |
ANASTAZJA BLACK |
![]() ![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.07.2004 ![]() |
tak sobie myślę że chce sie wpisać na listę! ale to niepewne! no bo tyle ludzi... zależy co napiszecie i czy bede miała czas i wene twórczą!
prosze mniie wpisać i w nawiasie (niepewne) albo jeżeli nie bede długo sie odzywać to niech kolejka dalej idzie, okaY?? bo wiecie, zawsze może komp nawalić, nie?? fajny fick! ![]() -------------------- SADZONKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Osioł, "Shrek2")
http://img.photobucket.com/albums/v480/kka...hp/sadzonki.jpg obrazek w sygnaturce nie przekracza 200x200 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 00:25 |