Zbiorówka o HP+HG [NK], Po raz trzeci pisany od nowa...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zbiorówka o HP+HG [NK], Po raz trzeci pisany od nowa...
ANASTAZJA BLACK |
![]() ![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.07.2004 ![]() |
noooo szybciej szybciej! bo tu cała masa ludzi w kolejce!! (w tym ja)
patr był w porządku, Dzfffffffffffffffffoneczku. ![]() czekam na dalsze........... -------------------- SADZONKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Osioł, "Shrek2")
http://img.photobucket.com/albums/v480/kka...hp/sadzonki.jpg obrazek w sygnaturce nie przekracza 200x200 |
Majka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 10.06.2004 Skąd: Finlandia (Lahti) ![]() |
łeh, czy ktos zapomniał o tym ficku?? mam nadzieje ze nie !!
![]() -------------------- *** Naprawdę myślałam, że miłość jest tylko w filmach. Dałam się nabrać. |
Inciaa |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 118 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Elbląg ![]() |
Poganiamy, poganiamy ^^
![]() czekam na next parta ![]() -------------------- |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Dobra, cicho już, bo tylko posty nabijacie (nabijaMY) tym poganianiem
![]() ![]() ![]() -------------------- just keep dreaming.
|
Jade^_^ |
![]() ![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 124 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: z dużej wsi Płeć: Kobieta ![]() |
Dobra.. ostatnio, jak pewnie zauważyliście.... były pewne problemy z forum...
do tego niemal całkowicie straciłam kontakt z Kafecko i nie mam pojęcia na czym stoimy... ale cóż.. jakoś damy radę =) jak tylko się czegoś konkretnego dowiem, to dam znać =0 PoZdRo Naczelny Korektor MF P.S.: nie nabijajcie postów... to niezdrowe -------------------- |
Szanon |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 54 Dołączył: 06.09.2003 ![]() |
Z tego co wiem, fik jest w pisaniu
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- When words mean so much...
Myślę, iż w swoim pisaniu podobna jestem do Ani z Zielonego Wzgórza, bowiem zawsze towarzyszy mi górnolotna paplanina, która uniemożliwiła pannie Shirley znalezienie poklasku wśród znanych pisarzy i krytyków ówczesnego świata. |
karolka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 11.02.2004 Skąd: szczecin Płeć: Kobieta ![]() |
dawno mnie tu nie bylo bo sprawdzianiki sie zaczely i prosze w koncu nowy part nie bede sie rozpisywac bo nie ma co duzo gadac swieeeetnie wam poszlo
![]() ![]() ![]() ![]() Ten post był edytowany przez karolka: 18.09.2004 11:35 -------------------- Jeśli czsem Polka Panu Bogu się uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody!"
Henryk Sienkiewicz WEJDŹ KONIECZNIE ! ! ! ![]() |
Smerfka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 08.06.2004 ![]() |
No... ja też czekam
![]() ![]() ![]() A szkoda... ![]() -------------------- ***** One day u'll ask me - "what's more important for u, ur life or mine?" And I'll say : mine... And u'll walk away, never knowing, that YOU are my life... *** "Najbardziej odczujesz brak drugiej osoby,kiedy będziesz siedział obok niej, wiedząc, że ona już NIGDY nie będzie Twoja..." |
KaFeCkO |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Jak bedziecie dalej marudzic, to na znak protestu przestane pisac!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam Was, ja - mamusia Zbiorowki ![]() |
karolka |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 11.02.2004 Skąd: szczecin Płeć: Kobieta ![]() |
no to czekamy
![]() ![]() -------------------- Jeśli czsem Polka Panu Bogu się uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody!"
Henryk Sienkiewicz WEJDŹ KONIECZNIE ! ! ! ![]() |
Avin |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 50 Dołączył: 13.06.2004 Skąd: sama nie wiem, skąd się wzięłam;D ![]() |
Mam małe pytanko... Mogłabym się przyłączyć do waszej ekipy? Trochę muszę się jeszcze podszkolić, ale piszę w miarę dobrze. A tak wogóle to kocham tego ficka!!!
![]() -------------------- |
ANASTAZJA BLACK |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.07.2004 ![]() |
QUOTE(karolka @ 20.09.2004 19:09) hm ja już sie zapisałam i czekam i czekam...... ale zapisuj sie,,,,przyłączaj sie..... ![]() ![]() -------------------- SADZONKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Osioł, "Shrek2")
http://img.photobucket.com/albums/v480/kka...hp/sadzonki.jpg obrazek w sygnaturce nie przekracza 200x200 |
daigb |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 92 Dołączył: 25.05.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
czy aby mialysmy nie nabijac postow??
![]() po za tym to czekajmy w spokoju ludziska! ostatni part w pozo ![]() tyle |
Avin |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 50 Dołączył: 13.06.2004 Skąd: sama nie wiem, skąd się wzięłam;D ![]() |
Miło by było gdyby ktoś, kto od dawna jest w ekipie odpowiedział na moje pytanie: czy mogę się do was przyłączyć? Mam też nadzieję, że niedługa pojawi się next part. Pozrdo:*
-------------------- |
Jade^_^ |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 124 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: z dużej wsi Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Avin @ 28.09.2004 20:10) Miło by było gdyby ktoś, kto od dawna
jest w ekipie odpowiedział na moje pytanie: czy mogę się do was przyłączyć?
Mam też nadzieję, że niedługa pojawi się next part. Pozrdo:* owaszem możesz się dopisać Avin.. będzie nam miło... co do parta, to nie męczcie biednej Kafecko.. dziocha mam problemy z pisaniem, ale z tego, co wiem, to już wkrótce da znać co i jak.. OGŁOSZENIE PARAFIALNE!!!!! Wszem i wobec ogłaszam, iż lista Ekipy Zbiorówkowej zostaje ZAMKNIĘTA! w końcu co za dużo, to nie zdrowo, a już jest wystarczająco osób... poza tym.. byłabym wdzięczna kolegom i koleżankom z Ekipy, gdyby wysyłali do mnie party przed opublikowaniem, żebym mogła poprawić =))) PoZdRo Naczelny Korektor MF -------------------- |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
No tak, osób jest bardzo dużo... aż ZA
dużo...
Jade, znalazłabyś w koncu czas na poprawę tego mojego tekstu? Jaaasne, zbiorówka ważniejsza, no ale.... ja też jestem ![]() -------------------- just keep dreaming.
|
ANASTAZJA BLACK |
![]()
|
po co poprawiać? poprawiać to na forum chyba lepiej
mam prośbe. nie wiem ile bede jeszcze czekać. niech ktoś kto wszystko wie (np. Jade ?) spisała aktualną listę w kolejności! ale pewnie i tak sie nie doczekam? -------------------- SADZONKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Osioł, "Shrek2")
Avin |
![]()
|
owaszem możesz się dopisać Avin.. będzie nam miło... co do parta, to nie męczcie biednej Kafecko.. dziocha mam problemy z pisaniem, ale z tego, co wiem, to już wkrótce da znać co i jak.. Cieszę się. Naprawdę brdzo się cieszę, że magę się zapisać do waszej ekipy. Jestem szczęśliwa, bo nie dorastam wam do pięt, a będę mogła pisać party do tego ficka. Super! Pozdro ![]() -------------------- |
Jade^_^ |
![]()
|
Avin.. każdy z nas zaczynał od zera... z czasem styl się udoskonala.. fabuła nabiera głębi, a całe opowiadanie dorosta wraz z nami... tak było od zawsze i tak już pozostanie
-------------------- |
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
![]() |
Smerfka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 08.06.2004 ![]() |
Kafecko - mam takie drobne pytanie :
Czy masz może sadystyczne ciągotki ? Hmmm.... na pewno jak większosć osób odpowiedziałabyś NIE , ale na wszelki wypadek - oczywiscie za drobna opłatą - mogę to sprawdzic... PRZED TOBĄ NOWY PSYCHOTEST UTWORZONY PRZEZ WSPANIAŁYCH NAUKOWCÓW (ja...) Z UNIWERSYTETU JAGIELOŃSKIEGO (mój dom...) 1. Czy lubisz maltretować innych poprzez bicie , podpalanie ![]() Cóż... nie wiem jak pozostałe ![]() 2. Czy nie zwracasz uwagi na ich błagania , zebys przestała ich tłuc,podpalać , smagac biczem , męczyć , głodzic , karmić krupnikiem , wieszać za uszy , odbierać przyjemność czytania Zbiorówki ? Cóż... niedobrze - znowu TAK 3. Czy pochłonięta powyższymi zajęciami <których nie mam siły kolejny raz wymieniać ^^> nie napisałaś jeszcze nexta? Oj oj - czyżby znowu tak... Uuuuuuuu....... dziewczyno , po zakończeniu testu komisja jasno stwierdza, że 1. Jesteś sadystką i to taką sadystyczniejszą niż inne sadystyczne sadystki 2. Komisja jest już bardzo zdesperowana ciągłym czekaniem ![]() 3. Na twoje nieszczęście komisja sama założyła klub sadystów i ostrzega , ze jeżeli kolejny part szybko się nie pojawi... zrobi z Tobą wszystko powyższe i na dodatek (żeby cię porządnie ukarac , na wypadek gdybys okazała się masochistą i powyzsze katusze nie byłyby dla ciebie az tak straszne ) odetnie dostęp do FORUM... A tak serio to jest to jawne nabijanie postów , w dodatku dosyć złośliwe , bo przez te wszystkie linijki zamierzałam po prostu przekazać KAFECKO - STRESZCZAJ SIĘ !:) Wiem , wiem że jestem nieźle stuknięta , ale to wszystko przez uzależnienie od HP/HG ![]() -------------------- ***** One day u'll ask me - "what's more important for u, ur life or mine?" And I'll say : mine... And u'll walk away, never knowing, that YOU are my life... *** "Najbardziej odczujesz brak drugiej osoby,kiedy będziesz siedział obok niej, wiedząc, że ona już NIGDY nie będzie Twoja..." |
kkate |
![]()
|
He he, oczywiście ja jak najbardziej cię
rozumiem
![]() ![]() A Kafecko mogłaby chociaż napisać, na jakim jest etapie pisania, bo my tu naprawdę wariujemy!!!! ![]() W szkole tak męczą, i pozostaje tylko marzyć, że któregoś jesiennego popołudnia zobaczymy nowy part na Zbiorówce... albo Manewrach ![]() No nie dość że nas męczą w szkole to jeszcze wy musicie, nie dając nowego parta!!!! ![]() Nie, Smerfko, ja obawiam się, że to nie sadystyczne ciągotki... to po prostu... ech... nasza kochana SZKOŁA ![]() My obie też to mamy i jak doskonale wiesz, bardzo przeszkadza nam to w sama-wiesz czym ![]() Tylko że jeśli o nas chodzi, to prawie nikt nas o to nie męczy (jeszcze ![]() ![]() Ten post był edytowany przez kkate: 04.10.2004 17:28 -------------------- just keep dreaming.
|
KaFeCkO |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Wzruszylyscie mnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mamusia Zbiorowki ![]() |
kkate |
![]()
|
He he, no rozumiemy twój ból Mamusiu...
![]() ![]() -------------------- just keep dreaming.
|
Bellatriks Lestrange |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 14 Dołączył: 08.10.2004 ![]() |
wyrażam swoje zdanie:
1.to jest extra 2.chce kolejnego parta (kiedy będzie??) 3. no to chyba wszystko ![]() xDxDxD |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 20:05 |