Zbiorówka o HP+HG [NK], Po raz trzeci pisany od nowa...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zbiorówka o HP+HG [NK], Po raz trzeci pisany od nowa...
KaFeCkO |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Wieeelkie dzieki ;*
![]() ![]() ![]() ![]() |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Dlatego też na tym temacie też są życzenia
ode mnie dla Ciebie
![]() Ale nie byłam pewna, czy przeczytasz.... Więc dałam też tutaj. -------------------- just keep dreaming.
|
karolka |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 11.02.2004 Skąd: szczecin Płeć: Kobieta ![]() |
hepi bersdej tu Ju!!! hepi
bersdej tu Ju!!
Wszystkiego najlepszego KaFeCkO ![]() -------------------- Jeśli czsem Polka Panu Bogu się uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody!"
Henryk Sienkiewicz WEJDŹ KONIECZNIE ! ! ! ![]() |
Kiniulka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Mocherowo ;-) Płeć: Kobieta ![]() |
![]() ![]() -------------------- ![]() Wasilij Rozanow ![]() |
kelyy |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 202 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
No to KaFeCkO- [SIZE=14] wszytkiego
najlepszego!!![SIZE=1] , STO LAT, STO LAT, NIE ZYJE NAM
KAFECKO!
![]() -------------------- Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujmy zdefiniować kształt gruszki.
Jaskier, "Czas Pogardy" |
Avin |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 50 Dołączył: 13.06.2004 Skąd: sama nie wiem, skąd się wzięłam;D ![]() |
Nie chce mi się pisać, więc ja się tylko
dołączam do życzeń. Wszytkiego najlepszego, KaFeCkO
![]() -------------------- |
porucznik184 |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 34 Dołączył: 01.07.2004 ![]() |
no to jak wszyscy to wszyscy... dołączam
się do życzeń, i WSZYSTKIEGO
NAJLEPSZEGO!!!A tak w ogóle to next parta powinienem
dać w przyszłym tygodniu(gdzieś w połowie) Sorry, ale szybciej sie nie da.
|
Szanon |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 54 Dołączył: 06.09.2003 ![]() |
O moich urodzinach nikt nawet nie wiedział,
a miałam je dokładnie 10 dni temu, czyli obliczcie sobie sami kiedy
![]() Ten post był edytowany przez Szanon: 21.10.2004 18:52 -------------------- When words mean so much...
Myślę, iż w swoim pisaniu podobna jestem do Ani z Zielonego Wzgórza, bowiem zawsze towarzyszy mi górnolotna paplanina, która uniemożliwiła pannie Shirley znalezienie poklasku wśród znanych pisarzy i krytyków ówczesnego świata. |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Droga Szani, ja wtedy napisałam
Dzwoneczkowi na gg, żeby ci przekazała życzenia ode mnie
![]() A czy to zrobiła, to nie wiem ![]() -------------------- just keep dreaming.
|
Jade^_^ |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 124 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: z dużej wsi Płeć: Kobieta ![]() |
a oto przed wami.. długo oczekiwany i jakże
pożądany...
!!Kodex Zbiorówkowy!! 1. Zbiorówkowicze zobowiązani są do popierania, a przynajmniej tolerowania związku H/Hr i nie odchodzenia od głównego wątku w kolejnych częściach. Osoby czytające kolejne odcinki są zobowiązanie nie składać narzekań w stylu "oni do siebie nie pasują" lub "oklepany temat". Może i oklepany, ale NAM odpowiada! A z resztą, ficków H/Hr wcale nie ma zbyt dużo w sieci. Przynajmniej tolerancja H/Hr wymagana jest we wchodzeniu do "Zbiorówki". 2. Zbiorówkowicz nie ma prawa kwestionować pomysłów poprzedników, może je jedynie modyfikować podczas swojej kolejki. W przeciwnym razie, gdy tego typu incydent będzie się powtarzał, zostanie wydalony z Ekipy. 3. Zbiorówkowicz powinien dbać, aby jego part był gramatycznie i merytorycznie poprawny (po ludzku: żeby dało się go czytać, nie gubiąc się w gąszczu błędów). Polecam zgłoszenie się do Naczelnego Korektora MF, znanego nam jako Dorcia vel. Jade. 4. Part powinien przekraczać 200 słów i nie zawierać więcej niż 30% dialogu. 5. Jeśli osoba deklaruje się do napisania następnej części, powinna w ciągu kolejnych dwóch tygodni podać jakieś informacje dotyczące prawdopodobnej daty ukazania się części, bądź rezygnacji z pisania w danym momencie. W przeciwnym razie, po upływie trzech tygodni, kolejka przechodzi na następną osobę. 6. Zbiorówkowicz deklaruje, że nie będzie przepisywał "na żywca" pomysłów innych. Może z nich korzystać, ale nie przepisywać słowo w słowo. 7. Osoba, która zamierza wprowadzić w fabułę kontrowersyjny, gwałtownie zmieniający wątek element (np. szybki zwrot akcji) powinien konsultować to z resztą członków Ekipy, bądź chociaż z tym, który jest dyspozycyjny lub aktualnie w sieci (najlepiej, żeby był to ktoś, kto od dawna pisze Zbiorówkę). 8. Członkowie Ekipy zobowiązani są do kulturalnego, a przede wszystkim cywilizowanego słownictwa podczas komentowania partów. Na ludzki - nie dawać komentarzy typu: "Super! Kiedy next part?", czyli trzeba się trochę wysilić i napisać coś konstruktywnego. 9. Członkowie Ekipy powinni skomentować najnowszą część opowiadania, choć jeśli czas lub losowe zdarzenia im na to nie pozwalają, oczywiście nie jest to konieczne. Ale w wolnej chwili zalecana jest rehabilitacja. to by było na tyle.. Kodex będzie aktualizowany.. jeśli ktoś ma jakieś uwagi bądź zastrzeżenia, prosimy o kontakt ze mną lub Dzwoneczkiem PoZdRo Naczelny Korektor MF -------------------- |
Tova Brink |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 60 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Lipowa Aleja... Albo zamek Tarjei Linda :D ![]() |
No, nareszcie! Nadchodzi reżim
zbiorówkowy by Dorcia & Dzwoneczek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrowienia dla Zbiorówkowiczów. ![]() ![]() ![]() A dla Dorci, KaFeCkO, Szani i porucznika (który dźwika teraz ciężkie brzemię) dodatkowo ![]() ![]() -------------------- Pozdrawia was forumowy, pierwszy i niepowtarzalny "H/Hr shipper"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() And on the eighth day, God created Hayden Christensen |
Avin |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 50 Dołączył: 13.06.2004 Skąd: sama nie wiem, skąd się wzięłam;D ![]() |
Z tym kodeksem to nie jest aż tak źle jak
myślałam
![]() ![]() ![]() -------------------- |
ANASTAZJA BLACK |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.07.2004 ![]() |
mam jedno jedyne pytanie
jak Dzfoneczek może byc po Shani skoro Shani nie jest na liście? wiec, teraz pisze Porucznik potem?... no właśnie kto? skoro lista jest zamknieta to jak Dzfoneczek może sie wpisywać ? wytłumaczcie mi to ![]() tak wiec żeby wszystko było jasne jak idzie kolejka Kolejka (dotychczasowa): • KaFeCkO (kas kasnięcie) • porucznik184 • kelyy • Inciaa • Hermionciaa • Anastazja Black • kelyy taka jest? wiec gdzie jest Dzfoneczek? to wszystko jakieś pokrecone ![]() -------------------- SADZONKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Osioł, "Shrek2")
http://img.photobucket.com/albums/v480/kka...hp/sadzonki.jpg obrazek w sygnaturce nie przekracza 200x200 |
Jade^_^ |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 124 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: z dużej wsi Płeć: Kobieta ![]() |
ja Ci to wytłumaczę.. tam jest napisane, że
to dotychczasowa kolejka.. te osoby, które nie pisały mogą się wciąż na nią
wpisać...
aktualne Kolejka wyglądaj więc tak: • porucznik184 • kelyy • Inciaa • Hermionciaa • Anastazja Black • kelyy • Szanon • Dzwoneczek • Majka PoZdRo Naczelny Korektor MF -------------------- |
ANASTAZJA BLACK |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.07.2004 ![]() |
aha, thanks, Jade
i jako współtrwórca zbiorówki który jeszcze nie pokazał swoich miejętności ponaglam porucznika! ![]() czekam z niecierpliwością, przynajmniej coś ruszyyło ![]() ![]() ![]() na zachętę ![]() -------------------- SADZONKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Osioł, "Shrek2")
http://img.photobucket.com/albums/v480/kka...hp/sadzonki.jpg obrazek w sygnaturce nie przekracza 200x200 |
porucznik184 |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 34 Dołączył: 01.07.2004 ![]() |
QUOTE przynajmniej coś ruszyyło
powiedzmy ![]() ![]() ale opowiadanie(pardon, part ![]() |
Smerfka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 08.06.2004 ![]() |
![]() No ale serio , serio - wchodzę sobie kulturalnie z taką oto ![]() ![]() Zbieram resztkę sił i.... PORUCZNIK , pełna nadzieji , na skrzydełkach , nie zwarzając na dobitne okrzyki mamy , ze czas wziąć się za lekcje ![]() ![]() No ale powiem Ci , że te 3/4 i tak troche mi humorek poprawiły - tylko ważne , żeby w piątek (ew. sobotę) nie było tego samego,co znajduje się wyżej , a czego juz przepisywac nie będę , bo znowu powróciły obiawy zmęczenia i skończyła się ![]() Czyli streszczając - CZEKAM(Y) W PIĄTEK !!! -------------------- ***** One day u'll ask me - "what's more important for u, ur life or mine?" And I'll say : mine... And u'll walk away, never knowing, that YOU are my life... *** "Najbardziej odczujesz brak drugiej osoby,kiedy będziesz siedział obok niej, wiedząc, że ona już NIGDY nie będzie Twoja..." |
karolka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 11.02.2004 Skąd: szczecin Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Smerfka @ 26.10.2004 19:33) ![]() No ale serio , serio - wchodzę sobie kulturalnie z taką oto ![]() ![]() Zbieram resztkę sił i.... PORUCZNIK , pełna nadzieji , na skrzydełkach , nie zwarzając na dobitne okrzyki mamy , ze czas wziąć się za lekcje ![]() ![]() No ale powiem Ci , że te 3/4 i tak troche mi humorek poprawiły - tylko ważne , żeby w piątek (ew. sobotę) nie było tego samego,co znajduje się wyżej , a czego juz przepisywac nie będę , bo znowu powróciły obiawy zmęczenia i skończyła się ![]() Czyli streszczając - CZEKAM(Y) W PIĄTEK !!! dołączam się!!!!! C Z E K A M Y ! ! ! ! ! -------------------- Jeśli czsem Polka Panu Bogu się uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody!"
kkate |
![]()
|
Nabijasz posty, Karolka
![]() A ty, porucznik, mam nadzieję, że słowa dotrzymasz i parcik bedzie ![]() -------------------- just keep dreaming.
|
kelyy |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 202 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
Tak jest!!! Porucznik trzymamy
cię za słowo!!! W każdym razie, ja jestem następna w kolecje,
dlatego wklejam, żebym mogła przygotować się
![]() -------------------- Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujmy zdefiniować kształt gruszki.
Jaskier, "Czas Pogardy" |
karolka |
![]() ![]()
|
QUOTE(kkate @ 27.10.2004 19:47) hehe ale smieszne ze co ze ja niby posty nabijam ![]() ![]() -------------------- Jeśli czsem Polka Panu Bogu się uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody!"
kkate |
![]()
|
karolka, nie obrażaj się, ja przecież wiem,
że wszyscy nabijamy
![]() -------------------- just keep dreaming.
|
KaFeCkO |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Wiecie co? Dzis jest sobota [ale
spostrzegawczosc
![]() ![]() |
Avin |
![]()
|
QUOTE(KaFeCkO @ 30.10.2004
18:04) Wiecie co? Dzis jest
sobota [ale spostrzegawczosc ![]() ![]() Podpisuję się pod tym obiema rękami i nogami. Poruczniku, nas to ciekawość zżera. Przynajmniej daj jakiś znak na jakim jesteś etapie! Ten post był edytowany przez Avin: 30.10.2004 21:53 -------------------- |
porucznik184 |
![]()
|
ok, daje znak, że internet mi się sypie i
parta albo dam jutro jak sam sie uporam z netem albo we wtorek wieczorem
(jak wezwe mojego admina sieci) .
Ps. pisze to u kolegi żeby nie było jakis .... (...) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 17:18 |