Zbiorówka o HP+HG [NK], Po raz trzeci pisany od nowa...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zbiorówka o HP+HG [NK], Po raz trzeci pisany od nowa...
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Zbiorówka i autorki - I'm
lovin it!
To po prostu było fantastyczne. Bardzo mi brakowało forum, ale też i zbiorówki i Fan Ficków ![]() ![]() -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Smerfka |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 08.06.2004 ![]() |
No... i weź tu się człowieku ucz jakiegoś
durnego prawa Maxwela, czy porąbanych wzorów na pole kuli, jeśli oto, po
wielu latach ciemności, nastaly niniejszym czasy ukochanej zbiorówki
![]() Aż się wzruszylam normalnie... ![]() Co mogę jeszcze powiedziec - bardzo,bardzo,bardzo mi się podobało! Ta częśc była troszkę "wyjątkowa" - miala w sobie taką... trudno mi to wyrazic - magię? Nie bylo w niej jakiś tandetnych opisów miłosnych by Harlequin czy suchych zdan. Było po prostu super !!!!!!!!!!!!!! Wieeelka ![]() -------------------- ***** One day u'll ask me - "what's more important for u, ur life or mine?" And I'll say : mine... And u'll walk away, never knowing, that YOU are my life... *** "Najbardziej odczujesz brak drugiej osoby,kiedy będziesz siedział obok niej, wiedząc, że ona już NIGDY nie będzie Twoja..." |
Majka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 10.06.2004 Skąd: Finlandia (Lahti) ![]() |
no wiec wszyscy wracają
![]() nareszcie ![]() -------------------- *** Naprawdę myślałam, że miłość jest tylko w filmach. Dałam się nabrać. |
KaFeCkO |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Orientuje się ktoś kiedy będzie następny
part? Oczywiście nie chcę nikogo poganiać tylko chciałabym mniej więcej
wiedzieć na jaki odstęp czasu się przygotować
![]() -------------------- Motylem jestem.
Szanon |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 54 Dołączył: 06.09.2003 ![]() |
No kurczę bo się rozbestwię
![]() Co do tego pytania. Następny part sie jeszcze nie zaczał pisać z tego co wiem, ale wsyztsko da się zrobić. Nie nastawiajcie sie na to, ze w tym tygodniu jakiś się pojawi. Im dłużej poczekacie tym bardziej będzie warto. Wszyscy wiemy, ze Justynka ma talent ![]() -------------------- When words mean so much...
Myślę, iż w swoim pisaniu podobna jestem do Ani z Zielonego Wzgórza, bowiem zawsze towarzyszy mi górnolotna paplanina, która uniemożliwiła pannie Shirley znalezienie poklasku wśród znanych pisarzy i krytyków ówczesnego świata. |
Magya |
![]()
|
Wiemy wiemy
![]() ![]() -------------------- Motylem jestem.
Tova Brink |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 60 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Lipowa Aleja... Albo zamek Tarjei Linda :D ![]() |
Nie mam talentu
![]() ![]() Chyba jednak nick Tova Brink bardziej mi się podoba niż ten cały Dzwoneczek ![]() -------------------- Pozdrawia was forumowy, pierwszy i niepowtarzalny "H/Hr shipper"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() And on the eighth day, God created Hayden Christensen |
Szanon |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 54 Dołączył: 06.09.2003 ![]() |
Nie picuj mi tu moja kochana, bo i tak nikt
Ci nie uwierzy, prawda?
![]() A no i dobra wiadomosć. Rusyzł parcik, możecie zacierac rączki ![]() -------------------- When words mean so much...
Myślę, iż w swoim pisaniu podobna jestem do Ani z Zielonego Wzgórza, bowiem zawsze towarzyszy mi górnolotna paplanina, która uniemożliwiła pannie Shirley znalezienie poklasku wśród znanych pisarzy i krytyków ówczesnego świata. |
Majka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 10.06.2004 Skąd: Finlandia (Lahti) ![]() |
santas marias guadalupas
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzwoneczek, jestes wielka ![]() -------------------- *** Naprawdę myślałam, że miłość jest tylko w filmach. Dałam się nabrać. |
Tova Brink |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 60 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Lipowa Aleja... Albo zamek Tarjei Linda :D ![]() |
Ja? To Szani jest wielka
![]() A part się pisze ![]() -------------------- Pozdrawia was forumowy, pierwszy i niepowtarzalny "H/Hr shipper"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() And on the eighth day, God created Hayden Christensen |
Tenebris69 |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 228 Dołączył: 05.10.2004 ![]() |
Na część "Zbiorówki" HIP,
HIP...
HURRA! -------------------- ![]() |
Magya |
![]()
|
-------------------- Motylem jestem.
Smerfka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 08.06.2004 ![]() |
QUOTE(KaFeCkO @ 15.04.2005 14:23) QUOTE(Smerfka @ 11.04.2005 22:10) wzor na pole kuli jest prosty ![]() ![]() ![]() Ty tu już Kafecko nie szpanuj tym swoim intelektem za mocno, bo jeszcze pewnego pięknego dnia bana dostaniesz ![]() Wierz... my tó nie lóbimy tyh mondżejszych od nas... ![]() A co do wzoru - może i jest prosty, ale wysiedziec bite 45 minut z moją jakże elokwentną i bystrą nauczycielką od matmy, (kryptonim operacyjny: Grażka) już tak prosto wcale nie jest... "Dziewczęta tam na końcu, uciszcie się..." ![]() Ta... nie ma co - Grażka to prawdziwy skarb... może dlatego już czas, żeby zakopac ją gdzieś głęboko? ![]() Ten post był edytowany przez Smerfka: 17.04.2005 22:42 -------------------- ***** One day u'll ask me - "what's more important for u, ur life or mine?" And I'll say : mine... And u'll walk away, never knowing, that YOU are my life... *** "Najbardziej odczujesz brak drugiej osoby,kiedy będziesz siedział obok niej, wiedząc, że ona już NIGDY nie będzie Twoja..." |
karolka |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 11.02.2004 Skąd: szczecin Płeć: Kobieta ![]() |
ta... moja fizyczka jest wprost swietna!...
![]() ![]() ![]() -------------------- Jeśli czsem Polka Panu Bogu się uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody!"
Henryk Sienkiewicz WEJDŹ KONIECZNIE ! ! ! ![]() |
Magya |
![]()
|
Ja mam fizyczkę za wychowawczynię
Smerfka |
![]()
|
Ja chemiczkę - sama nie wiem, co gorsze...
![]() Zagazowac... -------------------- ***** One day u'll ask me - "what's more important for u, ur life or mine?" And I'll say : mine... And u'll walk away, never knowing, that YOU are my life... *** "Najbardziej odczujesz brak drugiej osoby,kiedy będziesz siedział obok niej, wiedząc, że ona już NIGDY nie będzie Twoja..." |
Magya |
![]()
|
Zdecydowanie fizyczka
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Alee offtop.
Ja też mam fizyczkę za wychowawczynię. Dziewczęta, jak tam idzie następna część? ![]() -------------------- just keep dreaming.
|
karolka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 11.02.2004 Skąd: szczecin Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Magya @ 21.04.2005 14:02) nieprawda ja bym wolala chemiczke. na szczescie mnie wychowuje polonistka. nie pamietam czy pasalam juz ze poprzedni part zbiorowki podobal mi sie i czekam na nastepny! ![]() ![]() -------------------- Jeśli czsem Polka Panu Bogu się uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody!"
Henryk Sienkiewicz WEJDŹ KONIECZNIE ! ! ! ![]() |
Avin |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 50 Dołączył: 13.06.2004 Skąd: sama nie wiem, skąd się wzięłam;D ![]() |
No więc muszę zadać to pytanie:
Kiedy next part??? Ta-a, ja wiem, że w porównaniu do innych odległości między partami, ta jest jak ziarenko piasku, ale fani chcą jeszcze <a może się mylę? ![]() ![]() P.S. Taki post to tylko ja mogłam wymyśleć... ![]() -------------------- |
Czejo |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 18.04.2005 ![]() |
Przyłączam się do pytania.
QUOTE Kiedy next part??? I co do wychowawcy klasy to mam ![]() ![]() |
Majka |
![]() ![]()
|
QUOTE I co do wychowawcy klasy to mam English Teachera santas marias guadalupas ... ja mam inglisz ticzerke a nie english teachera ![]() -------------------- *** Naprawdę myślałam, że miłość jest tylko w filmach. Dałam się nabrać. |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Naprawdę, macie szczęście, że (jeszcze) żaden moderator tu nie zajrzał. :]
-------------------- just keep dreaming.
|
mediamaniak |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 28.04.2005 ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 11:29 |