Zbiorówka o HP+HG [NK], Po raz trzeci pisany od nowa...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zbiorówka o HP+HG [NK], Po raz trzeci pisany od nowa...
Tomak |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 116 Dołączył: 12.07.2005 Skąd: Hogwart ![]() |
To jak ?? Będzie następny part ?? To jest zaje-super-hiper-fajne odnalazłem to przez przypadek ale jest super i wciąga nie moge sie doczekac next parta To jak kiedy Będzie next Part ?? Bo nie moge sie doczekac przeczytałem juz tego ff 3 razy bo mi sie nudzi i nie mam nic innego do roboty czekam zniecierpliwoscia na next Part bo od ostaniego mineło troche czasu. Ostatni <08.04.2005 21:40>
troche dawno ruszy się ktos z tym partem. P.S. Ja osobiscie nie umiem pisac tak jak wy(jestem zadowolony gdy mam 4 z polskiego wiec niech nie bedzie komentarzy Skoro taki mądry jestes to sam napisz) wiec dziwie sie czemu nikt nie chce dalej pisac skoro piszecie tak fajnie. Rozumiem brak weny ale ten jej brak trwa juz troche długo i to u wszystkich osób naraz ![]() Edit: @down Wiem, że pisze chaotycznie ale juz normalnie świruje wszystko się dzieje zbyt wolno jak dla mnie. Normalnie musze się czyms zająć odkąd wyszła data premiery polskiego wydanie HP. Od tamtego czasu dosłownie zaczołem buszowac po forum zeby przeczytac jakies ciekawe rzeczy na temat HP. Znalazłem ten fick i tak mi się spodobał ze poprostu niemoge się doczekac następnej części. Zeby mieć jakies zajęcie przeczytałem go kilka razy ale wprost zrzera mnie ciekawosc co będzie dalej. Ten post był edytowany przez Tomak: 14.08.2005 21:32 -------------------- |
Raistlin |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 57 Dołączył: 11.12.2004 Skąd: Krynn ![]() |
QUOTE(Tomak @ 12.08.2005 13:00) To jak ?? Będzie następny part ?? To jest zaje-super-hiper-fajne odnalazłem to przez przypadek ale jest super i wciąga nie moge sie doczekac next parta To jak kiedy Będzie next Part ?? Bo nie moge sie doczekac przeczytałem juz tego ff 3 razy bo mi sie nudzi i nie mam nic innego do roboty czekam zniecierpliwoscia na next Part bo od ostaniego mineło troche czasu. Ostatni <08.04.2005 21:40> troche dawno ruszy się ktos z tym partem. Jezu, facet przychamuj trochę. Wiem, że opowiadanie się ci podoba, ale pisać tak chaotycznie, bez żadnej konkretnej opinii o nim, to nie najlepszy pomysł. Nie pisz tylko o tym "kiedy następny part", bo to trochę ludzi denerwuje. Bez komentarza na ten komentarz. ![]() Pozdrawiam Raistlin -------------------- |
Szanon |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 54 Dołączył: 06.09.2003 ![]() |
Boże, za bardzo was kocham, dosłownie za bardzo. Tak nawet bardzo, że postaram się przejąć stery od Tovy. Jęsli tylko się zgodzi napisze dla was ten part. W tępie dwóch dni. Tylko rposzę, dajcie mi czas do 25, bo narazie na glowie mam prezent urodzinowy dla Tovy czyli opowiadanie(nia)
![]() ![]() Czy już mówiłam, ze za bardzo Was kochm?:> ![]() Macie na pocieszenie -----> ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- When words mean so much...
Myślę, iż w swoim pisaniu podobna jestem do Ani z Zielonego Wzgórza, bowiem zawsze towarzyszy mi górnolotna paplanina, która uniemożliwiła pannie Shirley znalezienie poklasku wśród znanych pisarzy i krytyków ówczesnego świata. |
KaFeCkO |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nareszcie!!
![]() ![]() ![]() ![]() Szani jestes wielka ;D ![]() ![]() ![]() |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
We love you
![]() -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Tomak |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 116 Dołączył: 12.07.2005 Skąd: Hogwart ![]() |
Śuper !!! Juz nie moge sie doczekac.
-------------------- |
Szanon |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 54 Dołączył: 06.09.2003 ![]() |
Hehe, now wiec Tova zgodziła się podzielić ze mną tym partem. Ale nadal obiecuję, ze uakzre się do 1 wcześnia
![]() BABY'S ARE REALLY CRAZY ABOUT HARRY! "Come on baby," Harry said to Saffron. "Let's go see your sister." "Joos!" Saffron clapped. Harry laughed. "That's right. Let's go see Joos." "Big girl Daddy," Saffron chattered as Harry picked her up. "Saffy big girl!" Amylone and Haven, Last Dance, Chapter 21 -------------------- When words mean so much...
Myślę, iż w swoim pisaniu podobna jestem do Ani z Zielonego Wzgórza, bowiem zawsze towarzyszy mi górnolotna paplanina, która uniemożliwiła pannie Shirley znalezienie poklasku wśród znanych pisarzy i krytyków ówczesnego świata. |
Smerfka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 08.06.2004 ![]() |
QUOTE(Raistlin @ 14.08.2005 16:56) QUOTE(Tomak @ 12.08.2005 13:00) To jak ?? Będzie następny part ?? To jest zaje-super-hiper-fajne odnalazłem to przez przypadek ale jest super i wciąga nie moge sie doczekac next parta To jak kiedy Będzie next Part ?? Bo nie moge sie doczekac przeczytałem juz tego ff 3 razy bo mi sie nudzi i nie mam nic innego do roboty czekam zniecierpliwoscia na next Part bo od ostaniego mineło troche czasu. Ostatni <08.04.2005 21:40> troche dawno ruszy się ktos z tym partem. Jezu, facet przychamuj trochę. Wiem, że opowiadanie się ci podoba, ale pisać tak chaotycznie, bez żadnej konkretnej opinii o nim, to nie najlepszy pomysł. Nie pisz tylko o tym "kiedy następny part", bo to trochę ludzi denerwuje. Bez komentarza na ten komentarz. ![]() Pozdrawiam Raistlin przychamuj, mówisz? ![]() A ja myślę, że nim zaczniesz krytykować innych ludzi za ich styl pisania, powinnaś/powinieneś lepiej przyjrzeć się własnemu - może wtedy nie musielibyśmy podziwiać takich wspaniałych widoków, jak wyżej... To jak - przyhamujesz troszkę? Ten post był edytowany przez Smerfka: 18.08.2005 02:23 -------------------- ***** One day u'll ask me - "what's more important for u, ur life or mine?" And I'll say : mine... And u'll walk away, never knowing, that YOU are my life... *** "Najbardziej odczujesz brak drugiej osoby,kiedy będziesz siedział obok niej, wiedząc, że ona już NIGDY nie będzie Twoja..." |
Raistlin |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 57 Dołączył: 11.12.2004 Skąd: Krynn ![]() |
QUOTE(Smerfka @ 18.08.2005 03:19) QUOTE(Raistlin @ 14.08.2005 16:56) QUOTE(Tomak @ 12.08.2005 13:00) To jak ?? Będzie następny part ?? To jest zaje-super-hiper-fajne odnalazłem to przez przypadek ale jest super i wciąga nie moge sie doczekac next parta To jak kiedy Będzie next Part ?? Bo nie moge sie doczekac przeczytałem juz tego ff 3 razy bo mi sie nudzi i nie mam nic innego do roboty czekam zniecierpliwoscia na next Part bo od ostaniego mineło troche czasu. Ostatni <08.04.2005 21:40> troche dawno ruszy się ktos z tym partem. Jezu, facet przychamuj trochę. Wiem, że opowiadanie się ci podoba, ale pisać tak chaotycznie, bez żadnej konkretnej opinii o nim, to nie najlepszy pomysł. Nie pisz tylko o tym "kiedy następny part", bo to trochę ludzi denerwuje. Bez komentarza na ten komentarz. ![]() Pozdrawiam Raistlin przychamuj, mówisz? ![]() A ja myślę, że nim zaczniesz krytykować innych ludzi za ich styl pisania, powinnaś/powinieneś lepiej przyjrzeć się własnemu - może wtedy nie musielibyśmy podziwiać takich wspaniałych widoków, jak wyżej... To jak - przyhamujesz troszkę? Przyhamuje ![]() ![]() -------------------- |
Szanon |
![]()
|
Hej, no co wy
![]() ![]() ![]() Love you all :* -------------------- When words mean so much...
Raistlin |
![]()
|
I my ciebie też
![]() Pozdrawiam -------------------- |
Tomak |
![]()
|
QUOTE(Szanon @ 17.08.2005 15:18) Hehe, now wiec Tova zgodziła się podzielić ze mną tym partem. Ale nadal obiecuję, ze uakzre się do 1 wcześnia ![]() Do 1 wrzesnia to znaczy ze włącznie znim ?? Dzisiaj ostatni dzięń sierpnia mam nadzieje ze jeszcze dzisiaj się ukaze bo niemoge wytrzymac. -------------------- |
Joan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 03.08.2005 Skąd: Ze Slytherinu ![]() |
LENIE PATENTOWANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Piszcie posty!!! Czekam już z miesiąc i ciągle nic! Układacie listy a nic nie robicie! Taaka lista... Kłocicie się o kolejność- w końcowym efekcie nie ma nic! -------------------- ![]() ![]() Członkini The Maradeuders- fanklubu Huncwotów |
Tomak |
![]()
|
QUOTE(Joan @ 31.08.2005 17:08) LENIE PATENTOWANE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Piszcie posty!!! Czekam już z miesiąc i ciągle nic! Układacie listy a nic nie robicie! Taaka lista... Kłocicie się o kolejność- w końcowym efekcie nie ma nic! Gdzies tam pisali że zniesli liste i teraz kazdy pisze kiedy chce i nie ma zadnej kolejki ale i tak to niewiele dało. A pozatym poczekaj było mówione ze next part ukaze się do 1 wrezsnia czyli z tego co rozumiem powinien byc dzisiaj -------------------- |
Smerfka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 08.06.2004 ![]() |
QUOTE(Szanon @ 17.08.2005 14:18) Hehe, now wiec Tova zgodziła się podzielić ze mną tym partem. Ale nadal obiecuję, ze uakzre się do 1 wcześnia ![]() Do 1-go września, mówisz...? Ciekawe tylko, którego roku... ![]() -------------------- ***** One day u'll ask me - "what's more important for u, ur life or mine?" And I'll say : mine... And u'll walk away, never knowing, that YOU are my life... *** "Najbardziej odczujesz brak drugiej osoby,kiedy będziesz siedział obok niej, wiedząc, że ona już NIGDY nie będzie Twoja..." |
Tomak |
![]()
|
Miejmy nadzieje że tego roku
![]() -------------------- |
MoniQ |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 13 Dołączył: 22.08.2005 Skąd: tam gdzie przyjaciele... ![]() |
no to jak kiedy bedzie nastepna czesc mam nadzieje ze niedlugo..
![]() |
Tomak |
![]()
|
Heh miało być DO 1 Wrezśnia ale dziś 1 wreześnia i lipa ale mam nadzieję ze niedługo będzie
-------------------- |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Znowu lipa...
![]() -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Katty |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 129 Dołączył: 03.08.2005 Skąd: Lochy Gryffindoru ![]() |
Kurtka, czytam, czytam...Co wy z tą lipą??!! Przecież tyle ładniejszych drzew rośnie...
-------------------- - Seviczku! Witaj, moje bóstwo Podziemi!
– Tonks! Moja radości! Moja miłości! Nareszcie jesteś! Tak za tobą tęskniłem! Powinnaś się do mnie wprowadzić. I rzucić tę zwariowaną pracę. - ... O Merlinie i siedmiu krasnoludków... – Moja najmilsza. Mój skarbie. Jak się miewasz? Czy już mówiłem, jak strasznie za tobą tęskniłem? – Kim jesteś, nędzny oszuście, i co zrobiłeś z moim Sevem?! - ... Wydało się. Jestem Gilderoyem Lockhartem. Uciekłem ze św. Munga i zmusiłem Severusa, żeby zajął moje miejsce. Jeśli szybko tam pobiegniesz, zdołasz go może uratować, zanim lekarze mu wmówią, że jest mną. Arien Halfelven - "Rozmowy Trumienne VIII: Exegi monumentum" Fanka pairingu NT/SS - łaskawie proszę o nie wieszanie ![]() |
Tomak |
![]()
|
Hehe gdy moja mama mówi mi cos a ja mówie ze to lipa to mama odpowiadam mi ze nie lipa tylko topola
![]() A tak wogóle ontopic to lipa idzemy pocwiartowac Szanon ![]() Ten post był edytowany przez Tomak: 01.09.2005 19:50 -------------------- |
Joan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 03.08.2005 Skąd: Ze Slytherinu ![]() |
QUOTE A tak wogóle ontopic to lipa idzemy pocwiartowac Szanon Idę z tobą. QUOTE Kurtka, czytam, czytam...Co wy z tą lipą??!! Przecież tyle ładniejszych drzew rośnie... Kasia?? Weszłaś na ten temat?! Jaa... Nie wierzę. -------------------- ![]() ![]() Członkini The Maradeuders- fanklubu Huncwotów |
Szanon |
![]()
|
Wiem, wiem wiem! Ale to wszytsko przez kłopoty rodzinne kochani :[ Troche mi się tutaj w kuzynostwie psuje i musze trochę pomagac i nie mam czasu, a jak siedze na necie to kończe opowiadanie dla Tovy. Sluchajcie, ja jutro jade, a na poniedziałek ma full lekcji, ale postaram się pisać całą niedzielę. Nie wiem jak z Tovą, ale zrobi sie. W poniedziałek part, a jak nie, zostaje to co jest napisane. Weźcie mi ktoś na gg przypomnijcie, bo ja z tego zamieszania w domu zapomne. Przepraszam, ale mam nadzieję, ze zorzumieliście, ze to siła wyższa. Wy tak bardzo nie ucierpicie, ale za to mój mały kuzyn zostałby bez opieki. Czekacie do poniedziałku i nie przestajecie mnie kochac
![]() -------------------- When words mean so much...
Tomak |
![]()
|
Heh Trudno czekamy do poniedziałku nie ma rady. Mam nadzieje ze juz bedzie ale jak ma byc w poniedziałek to moze bedzie chociarz do środy (tak sobie tylko dedukuje). Ja tez mam full lekcji a najwiecej w poniedziałek wlasnie
![]() -------------------- |
Szanon |
![]()
|
Przykro mi, ale jestem ze smutną wiadomością. Miałam zamiar wkleić to co Dzwoneczek napisała, ale ona niestety sie nie zgodziła, bo jeszcze nie skonczyła swojej częśći. Brzydko powiem: Ja umywam ręce. Musici cekac. Obiecała, że teraz powaznie się tym zajmie. Ja sie usówam.
Love you all :* -------------------- When words mean so much...
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 07:42 |