Wiosna, hyhy
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wiosna, hyhy
jamona |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 46 Dołączył: 24.08.2006 Skąd: z pobliskiej rzeki Płeć: Kobieta ![]() |
Nad moimi roślinkami pastwi sie kot.Cały czas miauczy,a do domu przychodzi sie tylko najeść.Egoista!Nawet mojego psa olewa.No cóż ...żyje miłością do kotki sąsiadki
![]() -------------------- wolność dla Tybetu
więcej tolerancji |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak, zwierzęta są nieobliczalne. Rok temu Bruno zniszczył mojej mamie rabatkę z jakimiś kwiatkami, i wywrócił kwietnik, z funkcjami (czy jakoś tak sie to ziele zwie)
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
moze fuksje?
![]() -------------------- ![]() ha! |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
O tak z pewnością to były fuksje. Nie znam się na kwiatach i dlatego robie takie błędy w nazwach.
![]() -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
u mnie wiosne poznaje się po tym, że młodzi gniewni ziomale znów wychodzą 'w bramy' i nagminnie proszą o papierosa/na piwo/co się gapisz/dają w morde. ach! o i zielono się robi i to niekoniecznie z powodu roślinek.
-------------------- |
jamona |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 46 Dołączył: 24.08.2006 Skąd: z pobliskiej rzeki Płeć: Kobieta ![]() |
Niuniek (kot) i Tadzik (pies) nie znają sie na kwiatach ,ale dziwnym trafem zawsze niszczą mi te najładniejsze. Już sie boje o irysy,bo posadziłam je w tym rolu na ulubionym legowisku mojego kota. On mi tego nie wybaczy
więcej tolerancji |
Zeti |
![]()
|
Błąd. Zastawiłaś mu drogę, a on będzie walczył o swoje terytorium
![]() Ten post był edytowany przez Zeti: 11.03.2007 16:24 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
jamona |
![]()
|
Nie poddam sie tak łatwo! W końcu jestem zodiakalnym lwem .gorzej jak pies stanie po jego stronie .:)Oni Zawsze trzymają sie razem.
-------------------- wolność dla Tybetu
więcej tolerancji |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Wiosna to moja pasja.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
nie cierpie wiosny! ale jej pozytywna strona to bycie preludium do lata
![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
uzasadnij.
|
Zeti |
![]()
|
oo Ja też wole lato, jakos tak lepiej mi się kojarzy
![]() -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
jamona |
![]()
|
Lubie lato,bo mam wtedy urodziny i mogę robić co zechce.Latem ma się mniej zmartwień. Wiosna niestety wiąże sie z porządkami i niezliczoną liczbą klasówek.
-------------------- wolność dla Tybetu
więcej tolerancji |
Zeti |
![]()
|
Wiosna - szkoła
Lato - wakacje myślę, że więcej nie trzeba aby zrozumieć, że lato ma więcej uroku niż wiosna -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Katon |
![]()
|
Ale jak można je sobie przeciwstawiać? Wiosna to droga do lata, a czekanie na fajne jest zwykle fajniejsze niż samo fajne, ot co.
|
Zeti |
![]()
|
Katon ma racje.
Np. Czekanie na HP6 było nawet przyjemniejsze od czytania ![]() Ale wiosna sama w sobie, gdyby nie było po niej lata byłaby nudna ![]() -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
nie . w wiośnie fajne jest to, że po tej szarej zimie wszystko się budzi.
i nawet gdyby nie bylo po niej lata nie byłaby nudnaXDD Ten post był edytowany przez LilienSnape: 11.03.2007 22:24 -------------------- |
jamona |
![]()
|
Wiosna jest po to aby rozkręcić sie przed latem.Dzięki wiośnie budzę się z apatii i powoli wracam do życia.Z pesymistki powoli staję sie optymistką .
więcej tolerancji |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Lilith: jeszcze się nie uczę, aczkolwiek niewiele mi brakuje - już od października
![]() w marcu jak w grancu. ale ja zdecydowanie bardziej lubię świeżą trawę, zapach ziemi i słońca jaki tylko w kwietniu i maju potrafi być ![]() -------------------- |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
aaa, myślałam, ze do liceum tu chodzisz.
ja w czasie wiosny przechodzę zawsze spadek formy i w ogole żyć mi sie odniechciewa. ciągle bym tylko spała. -------------------- ![]() ha! |
Zeti |
![]()
|
A ja tradycyjnie jestem zaspany i otępiały w zimie
![]() Ten post był edytowany przez Zeti: 12.03.2007 13:57 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Mumiah spod buta |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 24.08.2006 Skąd: nie rzuca się w oczy Płeć: Kobieta ![]() |
W podskokach do szkoły sobie podśpiewuję :"s**ją muszki - będzie wiosna, będzie trawka lepiej rosła!"
A świstak przepowiedział długą zimę...jej, naprawdę osobiście myślałam,że ta wiosna nigdy nie nadejdzie,ale jest,jest,tylko że jak na razie szału nie ma. Jednak ta radosna pora roku kojarzy mi się z optymizmem,więc nie będę biadolić. Wiosna to taka metamorfoza po przebudzeniu,nowe plany,nowe możliwości,a przynajmniej tak się wtedy gdyba ![]() Już nie mogę się doczekać,kiedy znajdę czas,żeby wybrać się do lasu,rowerem,nad skarpę albo na rolki,cokolwiek na kółkach,tylko proszę zaklinacza deszczu - niech już nie pada! Także z wiosną...w pełnoletność,hura-hura. I pierwszy dzień wiosny w szkole i kolejny bajeczny temat na przebranie "łąka i las",tak, lubimy klasowe przypały ... ale nie zapeszam. -------------------- Fajrant.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
spojrzalem na klawiature - literowka odpada XD
-------------------- |
Lilith |
![]()
|
wiosna przyszła i zjadła mi mózg
i pomysł na przedszkole. -------------------- ![]() ha! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 10:15 |