Jak Motyl
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Jak Motyl
Nesta |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 89 Dołączył: 20.10.2006 Skąd: Lublin Płeć: Kobieta ![]() |
Ojej. ;o Dawno mnie tu nie było. Czasu brak. ;x Szkoła, szkoła, szkoła. Chciałam przy okazji złożyć spóźnione życzenia świąteczne.
![]() ![]() ![]() Jak motyl - być wysoko w niebie; by widzieć błędy ludzi. Taki króciutki, ale opinię zostawiam wam. ![]() Pozdrawiam, N. Ten post był edytowany przez Nesta: 10.04.2007 09:03 -------------------- "Najpiękniejszy uśmiech ma osoba, która najwięcej przecierpiała."
|
Eulalia_Cloak |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 09.08.2005 Skąd: espagne!! :D Płeć: Kobieta ![]() |
O zesz, w pierwszej chwili jak przeczytalam, to pomyslalam, ze zapomnialas wkleic wiersz
![]() Nie podoba mi sie. Krotkie powinno byc blyskotliwe, a tutaj motyl i i niebo i bledy i ziew. Oklepany temat jak dla mnie. Ten post był edytowany przez Eulalia_Cloak: 09.04.2007 21:38 -------------------- "-nigdy bowiem nie pozwalał sobie na nieuprzejmość wobec drugiej osoby, jeśli nie było ku temu bezpośredniej przyczyny."
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
I błędy we własnym wierszu. "Błędy", nie "błędu" jaki mi się wydaje, chyba, że to taka stajlistyka.
Ciut moralizatorsko? -------------------- |
Nesta |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 89 Dołączył: 20.10.2006 Skąd: Lublin Płeć: Kobieta ![]() |
O_o
Oj, literówka. xd Wybaczcie. Już poprawiam. N. -------------------- "Najpiękniejszy uśmiech ma osoba, która najwięcej przecierpiała."
|
Kylie |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 04.02.2007 Skąd: znad Wisły Płeć: Kobieta ![]() |
Jestem na nie. Jak utwór krótki, to powinien być raczej mocny. A ten nie zrobił na mnie wrażenia. Ale cóż, może się nie znam.
|
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
błędy przekreśliły wszystko.
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Nesta |
![]()
|
możliwe, że wszystko przekreśliły, ale nie wiem, co można wstawić za nie[?]. piękno? dusze? a może całkiem co innego? ;P
N. Ten post był edytowany przez Nesta: 10.04.2007 20:37 -------------------- "Najpiękniejszy uśmiech ma osoba, która najwięcej przecierpiała."
|
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
ale to są takie abstrakcjonizmy straszne. jak coś ma trafić bezpośrednio w krótkiej formie to musi szarpnąć. czyli jakaś prostota
![]() -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Nesta |
![]()
|
Niby prostota, ale mnie póki co na nią nie stać. ;PP
-------------------- "Najpiękniejszy uśmiech ma osoba, która najwięcej przecierpiała."
|
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Widać, że miałaś chęci. Ale cuchnie banałem poza tym motyl nie pasuje to bycia wysoko w niebie. Raczej do jakiegoś wierszu o przyrodzie czy wiośnie
![]() Dla Avady była labadarynka, dla Zeti'ego milka, dla ciebie tylko zachęta do pracy. Ten post był edytowany przez Katarn90: 14.04.2007 10:50 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 10:51 |