White Rabbit's Trip!, GRAJĄ NA OPENERZE!!!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
White Rabbit's Trip!, GRAJĄ NA OPENERZE!!!
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
jeny. poleciała pierwsza piosenka i zamarłam. na szczęście doczekałam "antilajnou".
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
jezuuu ale to sie ładuje...
oglądnęłam jakie dupy tam jeżdżą ;] Ten post był edytowany przez Lilith: 05.03.2008 19:22 -------------------- ![]() ha! |
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
na razie tu
szlag mnie trafił podczas zmniejszania zdjęc, więc nie ma avatara ;] -------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
|
Lilith |
![]()
|
-------------------- ![]() ha! |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Zagrajcie w Poznaniu :p
-------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
|
Lilith |
![]()
|
nowy utwór do sciągnięcia na myspace.
weźmie też udział w konkursie off festival. tu Ten post był edytowany przez Lilith: 06.05.2008 20:29 -------------------- ![]() ha! |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Skojarzenia z pierwszego odsłuchu:
RHCP(okres MM), Spoon, Menomena, Muse (lol, ale serio na końcu to wycie jak Bellamy). Jak wróce z jadło to posłucham jeszcze raz. |
Katon |
![]()
|
Najważniejsze, że nie masz skojarzeń z Radiohead, ich oczywistości baliśmy się najbardziej =P A wiesz, myślałem o tym Muse. Ciężko mi to traktować jak komplement, ale jakby spodziewałem się, że takie skojarzenia wokalne się pojawią. No a RHCP mnie zaskoczyłeś i to bardzo.
Szkoda mi strasznie tej dzisiejszej imprezy w jadłodajni. Tyle fajnej muzyki, której cizie z indie riot night w b-sidzie i tak nie znają. Chyba muszę w Krakowie zrobić jakąś cykliczną imprezę. |
Katon |
![]()
|
No dobra. Nie podoba się wam. Ale i tak od jutra będę wyskakiwał z waszej lodówki i nawet w waszych snach będę was zmuszał do głosowania, więc przygotujcie się.
|
Lilith |
![]()
|
mnie się podoba :*
hyhy ![]() -------------------- ![]() ha! |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja przesłucham pewnie dziś. czasu nie mam xd
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jestem wybitnie nie-majspejsowy. ktory to kawalek i gdzie da sie go zassac?
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przesłuchałem i do listy Ryśka chciałbym dodać, że pierwszy raz naprawdę słychać Smashing Pumpkins. Co się chwali. Wasza najlepsza chyba.
ten pierwszy na liscie child;p -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
dobre, dobre ^^
-------------------- |
Katon |
![]()
|
Konkurs ciągle jeszcze nie ruszył, ale onet zwykle robi takie poślizgi. Jak już ruszy to moja sygnaturka, zainteresowania i wszystko będą jednym wielkim linkiem. Może zrobię sobie nawet avatara z banerem i wypuszczę w niebo baloniki.
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Też posłuchałem. Eee... Do R.E.M.-u nie jesteście podobni
![]() Ale całkiem mi się podobało. Więcej nie umiem powiedzieć. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Miranda |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: czysta krew.. Postów: 396 Dołączył: 18.06.2007 Płeć: Mężczyzna ![]() |
mi się bardzo podoba, ale ja się nie znam na muzyce, to nie wiem czy się liczy.
-------------------- I'm a bad cat
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
to ja sie wyłamie. nie porwało mnie, ale mi sie wiele rzeczy zaczyna podobać dopiero po powiedzmy 50 przesluchaniu. [powinnam teraz dopisać asekuracyjnie, ze ja sie nie znam]
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja tez sie nie znam na muzyce totez sie nie wypowiem.
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Katon |
![]()
|
Widzę, że jakiś nowy trend mówienia, że się nie podoba. To już na opinie Potti czy Ahmeda w ogóle nie czekam, bo oni to się dopiero nie znają.
Przedłużyli zgłoszenia do 29 maja. Co jest chamstwem, bo się spieszyliśmy bardzo. Ten post był edytowany przez Katon: 08.05.2008 19:01 |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
A czy wiesz Mateuszu, ze wlasnie powyzszym postem wyszla Twoja wada?
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Miranda |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: czysta krew.. Postów: 396 Dołączył: 18.06.2007 Płeć: Mężczyzna ![]() |
sam jesteś wada katona.
-------------------- I'm a bad cat
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.05.2025 00:17 |