White Rabbit's Trip!, GRAJĄ NA OPENERZE!!!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
White Rabbit's Trip!, GRAJĄ NA OPENERZE!!!
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
wypadli z dziesiątki, obijacie się ;]
-------------------- ![]() ha! |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
ja tam klikam codziennie po pracy
ale zdaje sie glosowanie do dzisiaj? -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Na naszym myspacie EPka "Holes In The Sky" w całości do odsłuchania, ale nie do ściągnięcia. Ale taka możliwość niedługo też się pojawi. Plus wysyłka płytek. Zachęcam do odsłuchu!
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
to macie jeszcze jakies? :>
ja poprosze z autografem, hihi. i moze bez wysylania, tylko kulturalnie, z raczki do raczki w myslowicach ;). -------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
to ja tez, ja tez. a po co autograf, jak się piło razem
![]() |
em |
![]()
|
klaudia mi napisała właśnie, że mi zazdrości autografów, o.
-------------------- |
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
uwaga, wchodze na majspejsa i slucham
The source - fajne zlamanie rytmu, swietna linia wokalna naprawde wchodzi w ucho (0:30 - 1:14) ppl r boring - fajny energiczny numer, ale miejscami przy przejsciach pałker coś tam ściemnia nierówno i bije w uszy hehe bury me with my mobile - co wy macie z tymi zlamaniami rytmu? dream theatre sie nasluchaliscie czy co ? hehe. bardzo fajny numer, jak narazie IMO po the source najlepszy numer jak narazie, ale zobaczymy co bedzie dalej ![]() ![]() our planet is allright - troche za chaotycznie imho. holes in the sky - numer fajny, tylko strasznie ale to strasznie denerwuja mnie te cymbaly(ksylofon, marimba, klawisze imitujace powyzsze albo inne wtf) i to nie tylko w tym numerze, jak dla mnie troche nie pasuje do tej muzy. postepy spore:) musze was w koncu na zywo uslyszec -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Nie no, mieliśmy lekko lofajowe podejście, nie powtarzaliśmy wszystkiego aż będzie jak w szwajcarskim zegarku. Jak indie to indie, hehe. Co do brzmienia klawiszy to już kwestia gustu, nam się podoba bardzo, więc po prostu będziesz musiał przywyknąć =P A co do złamań rytmu to ej weź, nie tylko progresywni nudziarze to robią =D
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ej kurde, chce pakiet plyta+zdjecie+autograf i dedykacja, inaczej juz w nic nie bede klikac! :P
-------------------- |
Lilith |
![]()
|
zaraz wam tu Mateusz poda nr konta i bedziecie przelewac pieniondzory z dopiskiem:
epka+zdjęcie+autograf ;] -------------------- ![]() ha! |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Zaraz tu podamy numery kont i Katon zrobi przelewy z dopiskiem 'dzieki za Openera, kocham was nad zycie'
![]() -------------------- |
Lilith |
![]()
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
niejaki leszekwro wrzucił bardzo dobrej jakości filmiki z fight this generation, np to http://www.youtube.com/watch?v=PoIIXVtsyVM&feature=related
|
Lilith |
![]()
|
tak, znamy te video i tego pana ;]
Katon |
![]()
|
Hmmm. Coś się jakby stało na stronie Offa. Sześć numerów się pojawiło. I co? Gdzie pozostałe? What The Fuck?
Doszedł siódmy, więc chyba jestem właśnie świadkiem świadkiem ogłaszania. Kurde, stresam się. Ale tak btw obecność Brodway Taxi z tym wyświechtanym singlem, który był już na Offensywie to jest lekki śmiech na sali. O, jest też Gutierez. Git. Jedno wiem na pewno. Jak się nie dostaniemy nie będę się czuł realnie pokonany tylko skrzywdzony. Doszedł Kolorofon. Jeszcze trzy. Coś wątpie. Ale no przynajmniej fajne rzeczy też weszły, będzie na co głosować. Są Settingi i jest Kolorofon, mam nadzieję, że wymiotą to gówno, które się tam prześlizgnęło. Elephant Stone. Koledzy z Częstochowy, więc zasadniczo noł koment. Ten post był edytowany przez Katon: 29.07.2008 13:19 |
Neonai |
![]()
|
Mateusz, ja nic nie chce mówić, ale już jest 12 zespołów... http://muzyka.onet.pl/off/utwory.html
|
Katon |
![]()
|
No wiem. Już zauważyłem. Trudno, no żyje się dalej. Nie za fajnie się czuję w obliczu tego, że Gutierez przechodzi, a my nie i nie umiem sobie tego wytłumaczyć inaczej niż obcenością jakichś dziwnych ludzi w jury i ogólnym bezguściem jakichś tam ostrowskich czy innych wandachowiczów, ale no co zrobić. Fajne rzeczy też weszły, mam nadzieję, że wygra Kolorofon, Setting The Woods On Fire i Elephant Stone, bo fajne ziomki. CSU kurde wyrosło na jakichś geniuszy, a spójrzmy prawdzie w oczy, k... nudaaaaaaaaaa!!! Post rock is dead, idę na pole, cała nadzieja w porcysie, wszyscy inni to szmaty.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
w obliczu zła stawiam na STWOF i CSU.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
Tylko nie olewajcie, głosujcie, bo może się okazać, że wygra jakieś totalne dno.
|
Lilith |
![]()
|
a to Des Des mam wrażenie, że pojawiło się dopiero w tej 12-stce ;]
Hypacja |
![]()
|
![]() life`s a bitch Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 05.07.2007 Skąd: 50 05'29.93'' N 19 56'45.09'' E Płeć: Kobieta ![]() |
ale syf... gdyby to była Rafineria ostentacyjnie bym nie pojechała... ale,że to OFF to mi chyba Mateusz wybaczysz ...
![]() rozegracie się samodzielnie, potem będziecie działać festiwalowo. |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
CSU, SWOF i Psychocukier!
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
http://rateyourmusic.com/release/ep/white_...les_in_the_sky/
Nie miałem serca dać więcej, no ale macie doborowe towarzystwo na poziomie 2.5 ![]() grafe z okładki dajcie ;P Ten post był edytowany przez MisieK: 20.08.2008 10:40 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
2.50? Jak to się ma do jakiejś normalnej skali (skali porcys znaczy się)?
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 10:43 |