Znalezione W Internecie... 7 tom, potterowo-spoilerowo
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Znalezione W Internecie... 7 tom, potterowo-spoilerowo
Gem |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Prefekci Postów: 749 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: z oślizłego lochu >:] Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- ![]() |
Ramzes |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Prefekci Postów: 1237 Dołączył: 06.08.2007 Skąd: Cz-wa/Krk Płeć: Mężczyzna ![]() |
To ze Stworkiem bossskie
![]() -------------------- As the philosopher Jagger once said - "You can't always get what you want"
|
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
O tak, jeszcze jedna świetna scena, którą chciałbym zobaczyć w filmie, ale raczej kłopotliwa, bo Mundungusa można łatwo wyrzucić. Ale dla też patelni warto go zostawić.
![]() -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Gem |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Prefekci Postów: 749 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: z oślizłego lochu >:] Płeć: Kobieta ![]() |
Ale nieźle mu przywalił. I dobrze, należało się łachudrze... niah niah niah >x3
A teraz czas na trochę propagandy... nehehehe ] ![]() Run, Sluggy, run!!! Najładniejszy LE/SS jaki dotąd widziałam... Intruder Ariana spoilerek xD Moody Ten post był edytowany przez Gem: 07.09.2007 01:08 -------------------- ![]() |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
śmierć Moody'ego najlepsza, wraz z Severusem i Lilly, śmieszny Slughorn, ale nie mogę pojąć, kto jest kim na tym wspólnym obrazku.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Ginnusia |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 464 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
Coś dla fanów/ek Rona
A z ostatniej porcji bardzo podoba mi się Slughorn. Celnie oddana jego osobowość. Ten post był edytowany przez Ginnusia: 07.09.2007 19:57 |
Gem |
![]()
|
-------------------- ![]() |
Zeti |
![]()
|
Ale to chyba idzie jakoś tak: Więc od góry: Tonks, Bella, Colin, Dobby następna chmurka u góry: Ron, Hermiona Harry (?) lub James, a tej dwójki z serduszkiem nie rozszyfrowałem. Pod nimi Snape i Lilly (?), od prawej do lewej Syriusz, Fred, Remus. Tyle na razie rozszyfrowałem.
Fajny Ron. -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Ten z Ronem byłby absolutnie genialny, gdyby nie narysowano go w tak komiksowo-mangowo-niepoważnym stylu. Gdyby narysowała to Marta i się postarała...
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Ginnusia |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 464 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
Przemku - masz rację. Ale fanart ma plusa za oryginalne podejście do tematu, że tak to ujmę.
|
Gem |
![]()
|
QUOTE(Zeti @ 07.09.2007 23:22) Ale to chyba idzie jakoś tak: Więc od góry: Tonks, Bella, Colin, Dobby następna chmurka u góry: Ron, Hermiona Harry (?) lub James, a tej dwójki z serduszkiem nie rozszyfrowałem. Pod nimi Snape i Lilly (?), od prawej do lewej Syriusz, Fred, Remus. Tyle na razie rozszyfrowałem. Fajny Ron. A nieee... ta chmurka po prawej to: Syriusz, Lupin (yaoi xD) i James! A chmurka po środku, od lewej: Cedrik, Fred, Ucho Georga i Tom Riddle A ta mała chmurcia po lewej, to śmierciożercy: Crabby, albo Goyle, nie pamiętam, który zginał... a pozostali, to nie pamiętam... -------------------- ![]() |
Zeti |
![]()
|
![]() Ten post był edytowany przez Zeti: 08.09.2007 18:58 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Ginnusia |
![]()
|
|
Zeti |
![]()
|
Och, troszkę śmieszne. Ab, i te Kozy, i Albus w książkach, no i Ariana.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Ginnusia |
![]()
|
Dobre. Ale wersja czarno-biała wymowniejsza.
|
KiKi |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 10.08.2007 ![]() |
![]() -------------------- |
Ginnusia |
![]()
|
Trochę nie ten temat - ale napisz, dlaczego tak uważasz.
|
Toujours_Pur |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 54 Dołączył: 09.04.2007 ![]() |
Okej,jakieś fajne obrazki Wam wkleję.Jak dla mnie ładne:
Ariana Ariana2 Ta druga jest ładniejsza ![]() Naprawiłam linka //hazel Ten post był edytowany przez hazel: 11.09.2007 14:46 -------------------- Sweet turning sour and untouchable I need the darkness, the sweetness, the sadness, the weakness Oh I need this I need a lullaby, a kiss goodnight, angel, sweet love of my life Oh I need this. |
Gem |
![]()
|
Byyyyło już
![]() Ładny ten Harry, ale nie podoba mi sie, ze wykorzystano wizerunek Daniela... Wolę jak postacie rysowane są z głowy. -------------------- ![]() |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Gem @ 11.09.2007 17:06) Ładny ten Harry, ale nie podoba mi sie, ze wykorzystano wizerunek Daniela... Wolę jak postacie rysowane są z głowy. Ta dziewczyna specjalizuje się w tego typu "artach", zawsze opiera je na zdjęciach aktorów ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Też nie lubię wykorzystywania zdjęć aktorów.
A tak w ogóle to nikomu nie udało się jeszcze narysować "I am about to die" tak, jak sobie wymarzyłem. Nie wiem, może to kwestia złej kompozycji obrazów? Może dziwnej miny Harry'ego? -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
owczarnia |
![]()
|
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Zeti |
![]()
|
Fajne. Zwłaszcza Ron i Hermiona. Za pół roku sobie jakiś chyba ustawię.
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 12:48 |