Znalezione W Internecie... 7 tom, potterowo-spoilerowo
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Znalezione W Internecie... 7 tom, potterowo-spoilerowo
Toujours_Pur |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 54 Dołączył: 09.04.2007 ![]() |
-------------------- Sweet turning sour and untouchable I need the darkness, the sweetness, the sadness, the weakness Oh I need this I need a lullaby, a kiss goodnight, angel, sweet love of my life Oh I need this. |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jaki śmieszny Teddy. I fajny komiks z Minerwą i dolores. Ciekawe w jakim ona była domu.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Komiks z Umbridge absolutnie genialny! Prześliczna nastoletnia McGonagall, od dziś tak ją sobie wyobrażam.
![]() Ale nie ma w nim spojlera. Nie musi być tutaj. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Ginnusia |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 464 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
Minerwa rewelacyjna. Co do domu - ona w Gryffindorze, Umbridge... Hmmm - Puchonka z kompeksami?
|
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Eee... raczej Ślizgonka
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Ginnusia |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 464 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
No właśnie opcja - Ślizgonka wydała mi się za prosta.
![]() |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
No ale ona ma szatę ślizgońską?... (chyba czegoś nie jarzę)
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Ginnusia |
![]()
|
No ma. Ale mnie się to wydaje - tak generalnie - za proste. Że jak menda społeczna, to od razu Ślizgonka.
|
owczarnia |
![]()
|
Aaaa. Teraz rozumiem
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Toujours_Pur |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 54 Dołączył: 09.04.2007 ![]() |
Minerva bardzo mi sią podoba,a komiks przeniosę do odpowiedniego działu,wkleiłam go tu przez przypadek.
![]() -------------------- Sweet turning sour and untouchable I need the darkness, the sweetness, the sadness, the weakness Oh I need this I need a lullaby, a kiss goodnight, angel, sweet love of my life Oh I need this. |
Ginnusia |
![]()
|
Rysunek, oznaczony jako "slashy" - Ron/Harry
Polecam jednym okiem nań zerkać, a drugim czytać to opowiadanie, bo do siebie pasują. |
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
QUOTE(hazel @ 04.09.2007 18:30) Świetne! Ale kurcze, smutne jak cholera. Alternatywne zakończenie. Ron i Putouter Znalezione na hiszpańskojęzycznym (chyba) forum: Snape za młodu a to po prostu Snape i trochę od czapy: ZUO! Ten post był edytowany przez Pszczola: 20.09.2007 02:08 -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
owczarnia |
![]()
|
QUOTE(Pszczola @ 20.09.2007 01:40) Awww. Smutne, ale słodkie. Taki śmiech przez łzy. Aż sobie zapisałam do swoich obrazków, cudo! -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ron i hmm, jak to by było po polsku? Wygaszacz? Antyświatło? Antylumos było świetne.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Ginnusia |
![]()
|
Wygaszacz, wedle Polkowskiego.
EDIT: Nareszcie nowy rysunek Marty (jestem od nich uzależniona). King's Cross - które faktycznie wygląda jak King's Cross Ten post był edytowany przez Ginnusia: 20.09.2007 17:12 |
Toujours_Pur |
![]()
|
Lubuję się w obrazkach Marty.A King's Cross śliczne.
The Argument Luna in yellow Young Grindewald Severus misery Chapter34 Nie wiem czy było Sliver doe Morsmorde -------------------- Sweet turning sour and untouchable I need the darkness, the sweetness, the sadness, the weakness Oh I need this I need a lullaby, a kiss goodnight, angel, sweet love of my life Oh I need this. |
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
"Morsmorde" genialne.
Nie powiem, z czym mi się kojarzy "Severus misery". Bardzo lubię twórczość Marty, ale scenę na King's Cross wyobrażam sobie zupełnie inaczej. Ach, mam wizję, wiele bym dała, żeby móc wyreżyserować tę scęnę. Albo chociaż narysować. Albo lepiej - zrobić fotomontaż. Ale cóż, talentem w tej dziedzinie, niestety, nie grzeszę. Ten post był edytowany przez Pszczola: 20.09.2007 21:39 -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
Toujours_Pur |
![]()
|
Jeśli ktoś chce się pośmiać:
Romeo! Young Love Epilog Komiks1 1 Ten post był edytowany przez Toujours_Pur: 24.09.2007 19:14 -------------------- Sweet turning sour and untouchable I need the darkness, the sweetness, the sadness, the weakness Oh I need this I need a lullaby, a kiss goodnight, angel, sweet love of my life Oh I need this. |
Ginnusia |
![]()
|
Nowa Marta: Reunion at the Burrow . Po tytule nie domyśliłam się, co będzie na rysunku.
![]() |
Ginnusia |
![]()
|
Serce mi się ścisnęło, kiedy zobaczyłam to.
|
Toujours_Pur |
![]()
|
-------------------- Sweet turning sour and untouchable I need the darkness, the sweetness, the sadness, the weakness Oh I need this I need a lullaby, a kiss goodnight, angel, sweet love of my life Oh I need this. |
Zeti |
![]()
|
Chyba sie to tu nada, w końcu znalazłem to w necie:
MTV przeprowadziło nowy wywiad z J.K Rowling, w którym Rowling przyznała się, że kilkoro aktorów poznało przeznaczenie postaci w których ci się wcielają przed wydaniem 7 tomu : 'Deathly Hallows'. Powiedziała, że 'Najwięcej powiedziała Emmie Watson'. 'Poszłam na plan i ucięłam sobie pogawędkę z Danem i było świetnie. Powiedziałam mu, że Dumbledore sprawia mi trochę problemów'. A on na to : 'Przecież on nie żyje!' - i po chwili 'Niech mi pani nie mówi nic a nic!' Lecz to nie wszystko. W szkole na korytarzu Dan mówiąc 'Powiedziała mi. Wiem co się stanie.' rozpoczęło się nagabywanie jego szkolnych kolegów i panika. 'To była mała próbka jak być mną. Dobrze mu tak - śmieje się. źródło: www.felix-felicis.prv.pl -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Ginnusia |
![]()
|
Ha! Czyli jednak kręcąc piąty film, oni WIEDZIELI!
![]() A tu coś na miły koniec bardzo potterowskiego dnia: G. H. J. L. A. Potterowie . Ten post był edytowany przez Ginnusia: 21.10.2007 00:50 |
Ramzes |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Prefekci Postów: 1237 Dołączył: 06.08.2007 Skąd: Cz-wa/Krk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kurczę szpakowaty Harry
![]() ![]() -------------------- As the philosopher Jagger once said - "You can't always get what you want"
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Wzruszyłem się
![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 12:39 |