Znalezione W Internecie... 7 tom, potterowo-spoilerowo
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Znalezione W Internecie... 7 tom, potterowo-spoilerowo
Mione |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 141 Dołączył: 17.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
...w związku z ujawnieniem "mrocznego" sekretu Dumbledore'a, kilka avatarów okolicznościowych
![]() http://www.journalfen.net/userpic/136014/10387 http://www.journalfen.net/userpic/136079/10348 http://userpic.livejournal.com/67353321/825911 http://userpic.livejournal.com/67387868/891651 http://www.journalfen.net/userpic/102072/10573 http://www.journalfen.net/userpic/136027/9034 Ten post był edytowany przez Mione: 22.10.2007 18:46 -------------------- ![]() |
Ginnusia |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 464 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
Z awatarów podoba mi się trzeci.
A szpakowaty Harry i Ginny po trzech porodach to jest coś... wzruszającego. Marta się rozochociła: A new dawn. Mam jedną uwagę - są tu za czyści. ![]() |
Ginnusia |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 464 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
Leniwe popołudnie u Potterów
Szkic Marty. |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Ginnusia |
![]()
|
Widziałam już kiedyś ten epilog - Depp jako dorosły Harry całkiem mnie przekonuje.
![]() A przy bitwie oczy mi się zaszkliły... |
Ramzes |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Prefekci Postów: 1237 Dołączył: 06.08.2007 Skąd: Cz-wa/Krk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ładne. I coraz bardziej doceniam epilog. To jednak było dobre posunięcie ze strony Jo.
-------------------- As the philosopher Jagger once said - "You can't always get what you want"
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
<pablo> sądząc po ilości ofiar, siódmy film o Harrym Potterze będzie reżyserować Quentin Tarantino
Niezła myśl :] -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Nigdy nie pojmę co przyświeca ludziom robiącym takie filmiki. Dla mnie to jest hardkor surrealizm.
|
Ginnusia |
![]()
|
Nareszcie Marta coś narysowała. Mianowicie - Epilog.
![]() |
Ginnusia |
![]()
|
Tradycyjnie dostarczam dzieło Marty - dziś O Harrym i Ginny. Traktuję tę parę o wiele mniej emocjonalnie niż R/Hr, ale rysunki są fajne i jest ich dużo. Mój nr 1 to First meeting, bo ma świetny pomysł.
|
Talaith |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 18.12.2007 ![]() |
Dobra, wkleję coś od siebie. Jeżeli było, przepraszam, proszę nie bić.
Ron & Hermiona Harry & Ginny Avada Albus Severus Scorpius Albus & Gellert Lord V. To ostatnie jest o tyle śmieszne, że jest w klasyfikacji "people". Jakoś trudno mi zakwalifikować LV do ludzi. Ale co tam. Pozdrawiam. |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Ludzkie kształty ma.
Ten z Dumbledorem i Grindelwaldem jest genialny. Bardzo podoba mi się taki styl rysowania. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Furia |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 11.02.2008 ![]() |
|
Ginnusia |
![]()
|
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- |
Absolution |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 264 Dołączył: 06.10.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Było ?
![]() Bonus gratis. ( tak wiem, ma się nijak do 7 tomu ![]() Ten post był edytowany przez Absolution: 21.02.2008 17:35 |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
O Boże
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie na temat, ale skojrzylo mi sie.
GDYBY Ginny wygladala tak jak na rysunkach dostarczanych przez Ginnusie (te fanarty) to naprawde nie mialbym nic przeciwko Harryemu i Ginny. Ale przed oczami staje mi aktorka ja grajace w serii filmow HP i wtedy ow fakt napawa mnie groza oto. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Ginnusia |
![]()
|
O "People" - ta okładka to promyczek słońca w tak dołującym dniu.
![]() O Ginny - nie przesadzasz? Się może nie znam, ale nie uważam Bonnie Wright za jakąś paskudę. |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
mało "charakterna"
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja uwazam. Podobnie Cho bez fajerwerkow. Ponadto wybierajac ja juz do drugiego filmu zwiazali sobie rece, bo musi byc do konca. Nie potrafie teraz okreslic, ale czy jak powstawal drugi film to wiadomo bylo, ze tam Ginny i Harry cos tego śmego?
Emma w 1 filmie wygladala na Hermione. Wygladala dobrze, akurat, pasowala, itd itd. Teraz wyrosla Nam na sliczna kobiete. Co z Ginny? Przegladam zdjecia aktorki i.. nijak. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Ginnusia |
![]()
|
Ginny była już w pierwszym filmie. Nie chce mi się sprawdzać, ale pierwszy film powstawał chyba w 2001, zatem góra na etapie książkowej "Czary ognia". Było więc wiadomo, że Ginny w Harrym się podkochuje i tyle.
Emma w pierwszym filmie wyglądała na Hermionę, a teraz może i jest śliczna, ale za to nie bardzo hermionowata. A Ginny filmową lubię, no co poradzę. Może dlatego, że mało kto ją lubi. ![]() |
Absolution |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 264 Dołączył: 06.10.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
eee
![]() nie mam nic do Bonnie, ale jest taka ... niemrawa... dobrze to ujęła avalanche, ale może w tych dwóch ostatnich filmach będzie miała pole do popisu... np. nagada się na pogrzebie Dumbla xD choć wątpie by to trwało dłużej niż kilka sekund xD Ten post był edytowany przez Absolution: 22.02.2008 01:43 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 09:23 |