Znalezione W Internecie... 7 tom, potterowo-spoilerowo
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Znalezione W Internecie... 7 tom, potterowo-spoilerowo
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Owco, niech Ci Pan Bóg w dzie...zresztą nieważne :>
Zabieram się za ściąganie. Ale najpierw zrobię przelew za internet, bo mi łącze zwolniło coś, chyba się kapli, że mam za miesiąc nie zapłacone ![]() -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Windykatorka |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 27 Dołączył: 24.09.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Też przy okazji skorzystałam ze sznurków i ściągam
![]() -------------------- 'Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, nie musisz im wierzyć.'
Członkini Klubu Luny Lovegood ![]() |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja ze swojej strony mogę tylko zakończyć ten przestępczy offtop olbrzymią zachętą. Ponieważ bardziej od fantasy nie znoszę tylko science fiction, a Doktor jest dla mnie tym w science fiction czym Harry Potter w fantasy - miłością wielką i nieskończoną
![]() He's like fire. And ice. And rage. He's like the night, and the storm in the heart of the Sun. He's ancient and forever. He burns at the center of time and he can see the turn of the Universe. ![]() Edit: a jeśli ktoś ma chęć zerknąć o czym w ogóle jest mowa, polecam tę stronkę. W pełni legalna i oficjalna strona clipów z rozmaitych odcinków, jak również trailerów Doctora Who ![]() ![]() Ten post był edytowany przez owczarnia: 27.08.2007 16:57 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Ginnusia |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 464 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
Owca, umiesz kusić. Jak skończę swoje denka od kociółków, wezmę się za "Doctra Who".
![]() Ale wracając do tematu: kto zadał sobie dużo trudu, by w niespełna sześciu minutach filmu zawrzeć całe DH. Nie jest to porywające, ale interesujące. I lubię muzyczkę na początku. |
Skaterin |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 173 Dołączył: 14.11.2004 Skąd: Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
ładnie zrobione.
![]() -------------------- ![]() tu płonie lampa wiedzy, tu mędrcem będziesz snadnie... |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Fakt, ładne.
Ginnusiu - nie mam tych avatarów, ale może spróbuję znaleźć. ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
To stare jest, ale skoro wszystko się skończyło i wszystko już wiadomo, to może warto z łezką nostalgii wrócić do Shoebox Project
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Gem |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Prefekci Postów: 749 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: z oślizłego lochu >:] Płeć: Kobieta ![]() |
Z galerii Kyli79:
Tralalaaa... ...lalalaaaa... ...lalaaaa... ...lalaaaaaaaaaaaaa!!! Najnowsze arty Makani (jedna z ulubieńszych autorek): inspecting potter scena z epilogu Różni wykonawcy: Voldi wants to be alone xD Luna he he he >: 3 Ten post był edytowany przez Gem: 01.09.2007 15:58 -------------------- ![]() |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wszystkie Snape i Dumbledore są fajne, a w szczególności ten z Severusem, mieczem i portretem Albusa.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jej, Przemek, ten obrazek jest super. Taka wymowna składanka.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
A ja nie łapie o co chodzi z tymi kwiatkami...
![]() -------------------- |
Golden Phoenix |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 351 Dołączył: 16.07.2004 Skąd: Bydgoszcz / Toruń Płeć: Kobieta ![]() |
To chodzi o to, że Snape to taki chwast był, a Lily czysta jak biała lilia
![]() A tak serio, to też nie wiem co to za kwiat (roślina/bylina/chwast?) nad Snapem, bo mogę założyć(może mylnie), że kwiat pod Lily to lilia... -------------------- "Nightingale in a golden cage..."
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Golden Phoenix @ 02.09.2007 19:56) Hehehe... to by było niezłe ![]() -------------------- |
Aylet |
![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
a na serio, co to za kwiatek?
![]() -------------------- |
Zeti |
![]()
|
Ja rozumiem to tak: Snape dla Harrego, to jeszcze taki świeży kwiatek/chwaścik, a Lilly ogląda on tylko na zdjęciach (dlatego jej kwiat jest narysowany)
Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 02.09.2007 23:19 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Ginnusia |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 464 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
Dwa razy trzy, czyli:
Marta rysuje rozdział 34: 1. I am about to die. 2. You've been so brave. 3. The boy who lived. I trzy rysunki z sekwencji, której nie dam wyciąć z filmu: ![]() 1. (chyba było) Ron i Harry r.19 cz.1 2. Część druga 3. I część trzecia, moja ulubiona |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
A mnie tym razem rysunki Marty zawiodły. W scenie ze zniczem Harry wygląda u niej zupełnie beznamiętnie, obojętnie - a przecież to jedna z najpotężniejszych emocjonalnie scen w książce! No i dziwne ustawienie postaci - wyobrażam to sobie bardziej tak, że Harry pochylił głowę i przycisnął znicza do ust, a nie tak go sobie podniósł.
Scena w lesie też dziwnie, głównie przez dziwaczny gest Lily. Na poprawianie fryzury jej się zebrało w takiej chwili? Harry zbyt radosny. Trzeci całkiem dobry, tylko wąż dziwnie narysowany. No a sekwencja z Ronem śliczna. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Ginnusia |
![]()
|
Też niespecjalnie podobają mi się akurat te rysunki Marty. Tylko drugi lubię (a Lily poprawia włosy, bo tak JKR napisała).
Ale druga trójka jest idealna... |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
QUOTE (a Lily poprawia włosy, bo tak JKR napisała) Co nie zmienia faktu, że na rysunku wygląda to okropnie nienaturalnie. Zresztą ja ten fragment odczytałem raczej jako "odrzuciła włosy do tyłu", czyli bez pomocy rąk, samym ruchem głowy. Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 04.09.2007 16:06 -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Gdyby Snape przeżył...
Snape i lustro Ain Eingarp Hehe Ten post był edytowany przez hazel: 04.09.2007 17:48 -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
hiob27 |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 379 Dołączył: 28.05.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Snape i Lustro genialne...
-------------------- Prefekt Hufflepuff
![]() ![]() |
Zeti |
![]()
|
O tak. Snape i Zwierciadło najlepsze.
Gem |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Prefekci Postów: 749 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: z oślizłego lochu >:] Płeć: Kobieta ![]() |
A mnie się najbardziej podoba "Hehe" xD
Rysunki Marty jak zawsze genialne xD... Uwielbiam szkice :3 -------------------- ![]() |
Ginnusia |
![]()
|
Miałam doła, zajrzałam do Marty - i humor mi się trochę poprawił. Zrobiła to, co czuje najlepiej (i ja zresztą też):
1. A clatter of fangs 2. This IS the moment. Jakby tak jeszcze narysowała coś z Malfoy Manor... ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 13:05 |