VII Film 7 tom
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
VII Film 7 tom
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
hmm wiecie. w normalnym kinie, na popularnym filmie, na którym jest sporo widzów, jeżeli po napisach jest jakiś easter egg, światła nie zapalają się w ogóle lub tylko do połowy, a drzwi wyjściowe są dalej zamknięte. inteligentny widz zorientuje się, że nie powinien jeszcze wychodzić, a jeśli wyjdzie na siłę, cóż, jego strata.
zawsze zostaje youtube ![]() -------------------- |
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
QUOTE(em @ 17.02.2008 23:51) hmm wiecie. w normalnym kinie, na popularnym filmie, na którym jest sporo widzów, jeżeli po napisach jest jakiś easter egg, światła nie zapalają się w ogóle lub tylko do połowy, a drzwi wyjściowe są dalej zamknięte. inteligentny widz zorientuje się, że nie powinien jeszcze wychodzić, a jeśli wyjdzie na siłę, cóż, jego strata. zawsze zostaje youtube ![]() Nie wszystkie kina w Polsce są normalne. -------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
Ginnusia |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 464 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
Nie wszystkie też wiedzą, że jest scena po napisach - i na trzecich Piratach, i na drugim Shreku, i na HPiKT światła zapalały się normalnie, z początkiem napisów. W dużych kinach w dużych miastach.
![]() |
aGuTeK |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 183 Dołączył: 28.12.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Żenada poprostu :/ I to na takich filmach
![]() |
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
A jaka scena była po napisach w HPiKT? oglądałam ją, ale to było tak dawno...
![]() -------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
aGuTeK |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 183 Dołączył: 28.12.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Oo właśnie,właśnie!! Też bym chciała wiedzieć
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ginnusia |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 464 Dołączył: 18.07.2007 ![]() |
Nie pamiętam dokładnie, ale była to jakaś nowa książka Lockharta na wystawie.
|
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
A rzeczywiście jest. (;
Kilka sekund, niestety. "Who I Am?" i Gilduś w kaftanie bezpieczeństwa. ;D -------------------- she wolf.
|
aGuTeK |
![]() ![]()
|
Nie kojarzę
![]() ![]() |
Kit_fan |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Prefekci Postów: 344 Dołączył: 24.07.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Nie zdołałam przeczytać wszystkich stron i nie wiem, czy pojawił się ten rysunek. Jeśli tak, to dajcie znać - usunę. Wpadłam na to dzisiaj przypadkiem i normalnie mnie zamurowało! Jeszcze nie podali oficjalnego plakatu do szóstego filmu, a fani już się bawią w tworzenie wizji posteru do ekranizacji DH. Oto on:
![]() Co Wy na to? ![]() -------------------- ![]() członkini Klubu Luny Lovegood |
Ginnusia |
![]()
|
Nie, tego jeszcze nie było.
A plakat całkiem sympatyczny. |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Śliczny plakat
![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
aGuTeK |
![]()
|
O maasz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Miętówka |
![]()
|
QUOTE(owczarnia @ 19.02.2008 19:23) Nie no kurde, ja nie mogę!!!! Nie pojdę chyba na ten film. Yates nie potrafi zrobić tego dobrze. On się nawet nie POSTARA SIĘ zrobić tego dobrze, bo wie, że grono fanów Daniela, Emmy, Toma Feltona i kogo tam jeszcze z obsady aktorskiej napewno pójdzie na ten film. Ach no i zapomniałam o "maniakach", którzy nawet nie patrzą na to, kto reżyseruje, albo (co gorsza) na dżwiękowca tylko: Jest nowa część HP w kinach?? No to leciem na Szczeciem!!!! i zabierają hurtem całą rodzinkę na film. I jeszcze o ludziach, którzy oglądają HP tylko po to, żeby na pytanie: Oglądałeś Harry'ego Pottera? dać twierdzącą odpowiedż a przez większość filmu śpią. Ale Fani na to nie pozwolą!! Rowling na to nie pozwoli!!! On rozwali tę część na drobne kawaleczki, weżmie trzy, no może z siedem z nich i poskleja, a reszta to będzie jego radosna twórczość. Pamiętacie tych dementorów z V?? Moja przyjaciółka, która też jest fanką HP jak tylko zobaczyła tę scenę to zapytała głośno co to za kopściotrupy w łachmanach? No i brak portretu pani Black i ta zasłona za którą wpadł Syriusz, która to zasłona wcale nie była zasłoną i brak rozmowy z Dumbledorem po powrocie z Ministerstwa i...i...i...i mnóstwo innych rzeczy których nie było?? Ten post był edytowany przez Miętówka: 19.02.2008 21:27 -------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Uspokójcie się, to jeszcze nie jest pewne
![]() Btw, za to czego nie będzie nie odpowiada reżyser, tylko scenarzysta. A ten jest cały czas (prócz piątki chyba) ten sam. -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Y... Nie...
A ja już się napaliłam na Guillermo del Toro... shit... Ten post był edytowany przez anagda: 19.02.2008 23:27 -------------------- |
Ponury |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 06.08.2007 Skąd: Ruda Śląska Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(anagda @ 19.02.2008 23:26) a ja na Spielberg'a ![]() Ten post był edytowany przez Ponury: 20.02.2008 12:59 -------------------- ![]() Przed nami mroczne i niespokojnie czasy...trzeba będzie wybrać między tym co dobre a tym co łatwe... Save the cheerleader! Save the world! |
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
A co powiecie na Petera Jacksona? (Oczywiście to impossible) Mogołby być dość ciekawie, ale mam nadzieję, że nie zaczeliby sadzać marchewek rok przed kręceniem. (;
-------------------- she wolf.
|
Ginnusia |
![]()
|
Zanim przestaniemy się napalać na Spielberga/del Tora/Jacksona/Cuarona (TAK!), poczekajmy na jakiś pewny komunikat. Wtedy będziemy mogli stracić nadzieję.
![]() |
kObra. |
![]()
|
A ciekawa jestem jakby wyglądało wyreżyserowanie VII tomu przez polksiego reżysera ? (;
Hm, jedyną postacią jaka mi się nasuwa to Wajda. -------------------- she wolf.
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(kObra. @ 20.02.2008 16:39) A ciekawa jestem jakby wyglądało wyreżyserowanie VII tomu przez polksiego reżysera ? (; Hm, jedyną postacią jaka mi się nasuwa to Wajda. Ta... Wajda byłby genialny xD Cuarona nie chce. Za dużo wytnie. To już wolę Newella. -------------------- |
owczarnia |
![]()
|
O Boże tylko nie to.
To znaczy tylko nie Wajda, rzecz jasna. Cuaron! Cuaron! Cuaron! Ile razy można powtarzać, że to nie reżyser wycina? To scenarzysta. Reżyser kręci co mu dadzą. -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
anagda |
![]()
|
Ale to jak kręci to już jego sprawa. A mu się WA niezbyt podobał.
To już wolę tego od Czary. Przynajmniej coś się działo. -------------------- |
Ginnusia |
![]()
|
Z polskich reżyserów to może by się Holland nadała. Albo Polański.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 16:17 |