VII Film 7 tom
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
VII Film 7 tom
Kit_fan |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Prefekci Postów: 344 Dołączył: 24.07.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Fakt, nieco się zagalopowałam, nie zwróciłam uwagi na tytuł tematu.
![]() Pozdrawiam ![]() -------------------- ![]() członkini Klubu Luny Lovegood |
aGuTeK |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 183 Dołączył: 28.12.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
A tak,co do pisania dłuższych postów. Moim zdaniem forum to wymiana zdań,poglądów a nie wypracowań. Każdy pisze tyle ile w danym momencie musi. Np. jak odpowiada na pytanie to musi od razu pisać rozprawkę? Ludzie drodzy jest wolność słowa i każdy używa tylu słów ilu chce bądź potrzebuje. Pozdrawiam aGuTeK.
Ten post był edytowany przez aGuTeK: 19.04.2008 17:30 |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja nie pisałam do nikogo konkretnie, tak ogólnie tylko chciałam nadmienić.
A co do długości postów: owszem, często można bez problemu zawrzeć to, o co nam chodzi w jednym zdaniu. Byleby to było zdanie na temat i rzeczywiście treściwe ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Nie no, wiadomo, że tak. Ale na poprzedniej stronie tematu królowały jednolinijkowce, i to niekonieczne wnoszące coś do dyskusji. Że pozwolę sobie zacytować:
QUOTE(aGuTeK @ 05.04.2008 22:36) Wiecie, to nie Bzium ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
aGuTeK |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 183 Dołączył: 28.12.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Nie raz nie da się nic więcej odpisać. Akurat wtedy tak było. Zacznij liczyć słowa w postach. Takie fajne nowe hobby.
Chciałem zacytować parę uwag z regulaminu, ale co mi tam. Skoro Owczarnia nie ma pretensji, to chyba i ja dam sobie spokój. Pozdrawiam, Przemek Ja nie mówię, że nie mam pretensji, mnie takie jednosłowne posty z trzema buźkami na okrasę też leczą. Miałam na myśli, że nie zawsze jedno zdanie równa się bezsens. W przykładzie podanym przez Przemka tak było. I tu miałeś świętą racę, Przemek. Ten post był edytowany przez owczarnia: 20.04.2008 01:42 |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Podobno - z naciskiem na podobno - pierwsza część siódmego filmu ma kończyć się powrotem Rona. Takie chodzą ploty.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
W sumie moment dobry, jak każdy inny. Czyli raczej zły.
Owca, jeśli twój Avatar zawiera jakieś spojlery, to... No, zdenerwuję się ![]() -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
owczarnia |
![]()
|
Teraz to ja wyglądam jak Twój avatar! Byłam pewna że widziałaś!!! Wtorek mamy!!!!!!
*&^%#$##@#@# Zmienić?... *rzuca się do ucieczki* -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Dziś będę oglądać, nie miałam czasu wcześniej
![]() -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
aGuTeK |
![]()
|
"(Megafon.pl, MS/17 sierpnia 2008 06:05) Daniel Radcliffe zdradził, że obnaży się na potrzeby kolejnego filmu o Harrym Potterze. 19-letni gwiazdor wywołał niedawno poruszenie, występując nago na deskach teatru w dramacie "Equus". Okazuje się, że zdobyte doświadczenie nie poszło na marne. Twórcy filmu "Harry Potter and the Deathly Hallows" postanowili ściągnąć ubrania również z odtwarzanej przez Radcliffe'a postaci młodego czarodzieja. - Na początku myślałem, że będę miał na sobie spodnie - żartuje Daniel Radcliffe. - Ale najwyraźniej nie będę miał." Ten post był edytowany przez aGuTeK: 17.08.2008 19:09 |
Salamandra |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 17.07.2008 Skąd: Wrocław Płeć: Kobieta ![]() |
Wątpię żeby ściągali z niego ubranie - ostatecznie to film dla dzieciarni. A zresztą na co, po co? Volda będzie zabijał nago? Albo paradował bez ciuszków po Dolinie Godryka?
-------------------- 'Zielone oczy odnalazły czarne oczy, ale po chwili coś w tych czarnych oczach znikło, stały się nieruchome, puste i martwe. Ręka trzymająca szatę Harry'ego opadła z głuchym stukiem na podłogę i Snape już się więcej nie poruszył'
W oczekiwaniu na 6. film. Obecnie? Wakacjuję. |
Nikorin |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 19.08.2008 ![]() |
Nie..XD XD XD bo Vold dostałby zawału serca.. ^^ Prawdopodobnie będzie wyciągał miecz nago...w końcu w książce było coś tam o ściąganiu ubrań...
|
aGuTeK |
![]()
|
Albo zrobią jakąś scene,której nie było w książce
![]() |
Nikorin |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 19.08.2008 ![]() |
Taa...z Harrym nago? Na przykład łażący sobie po polanie Harry nago, bo chciał się przewietrzyć? (specjalnie podałam taki przykład udając, że nie mam żadnych skojarzeń itp.)
|
Salamandra |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 17.07.2008 Skąd: Wrocław Płeć: Kobieta ![]() |
Hm.. No faktycznie, ostatecznie mógłby ten miecz nago wyciągać. No ale i tak wątpię. (Chociaż po CO widać ich zamiłowanie do niejednoznacznych scen xD)
A co do dodawania scen z Harrym nago... Na pewno nic takiego nie będzie. Po co? -------------------- 'Zielone oczy odnalazły czarne oczy, ale po chwili coś w tych czarnych oczach znikło, stały się nieruchome, puste i martwe. Ręka trzymająca szatę Harry'ego opadła z głuchym stukiem na podłogę i Snape już się więcej nie poruszył'
aGuTeK |
![]()
|
QUOTE(Salamandra) A co do dodawania scen z Harrym nago... Na pewno nic takiego nie będzie. Po co? nie wiem xD tylko tak pomyślałam... Ten post był edytowany przez em: 20.08.2008 10:08 |
A-g-a-t-a |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 91 Dołączył: 24.04.2005 Skąd: Katowice Płeć: Kobieta ![]() |
A kojarzycie może scenę na King's Cross, hę? Tam Harry jest nagi przez jakiś czas.
![]() -------------------- '(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni.'
![]() |
aGuTeK |
![]()
|
Kurczę! No faktycznie!
![]() |
Salamandra |
![]()
|
Ooo, o tym nie pomyślałam.
Fakt. (i znów sobie myślę - muszę przeczytać kolejny raz siódmy tom xD) -------------------- 'Zielone oczy odnalazły czarne oczy, ale po chwili coś w tych czarnych oczach znikło, stały się nieruchome, puste i martwe. Ręka trzymająca szatę Harry'ego opadła z głuchym stukiem na podłogę i Snape już się więcej nie poruszył'
owczarnia |
![]()
|
Nie będzie profesor Trelawney, a przynajmniej nie w wykonaniu Emmy Thompson.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
O matko, w tej jednej scenie to by już mogła zagrać i zgarnąć se pare baksów. No ale nie to nie, film akurat na tym niespecjalnie straci, bo i Tralawney w siódmym tomie jest jak na lekarstwo.
|
owczarnia |
![]()
|
Też mam mieszane uczucia na ten temat. Szkoda mi, bo w siódmym tomie może nie było jej wiele, ale za to w jakim stylu
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Kit_fan |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Prefekci Postów: 344 Dołączył: 24.07.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Pewnie, ten fragment kiedy Trelawney rzucała w śmierciożerców szklanymi kulami jest mocny!
![]() -------------------- ![]() członkini Klubu Luny Lovegood |
aGuTeK |
![]()
|
A mi tam obojętne,czy ją zostawią czy nie. Film i tak na tym nie straci jak wytną i wiele nie zyska jak zostawią.
|
owczarnia |
![]()
|
Potwierdzono datę premiery drugiej części Insygniów Śmierci: 15.07.2011.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 03:25 |