VII Film 7 tom
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
VII Film 7 tom
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
Ja się nie czepiam, bo wiem, że charakteryzacja może zdziałać cuda. Byleby dobrze zagrał.
Ale jeśli zagra źle... No cóż, nic na to nie poradzę. Bedę się jedynie wkurzać ![]() -------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Tak sobie czytam raporty z planu obu części Deathly Hallows i co chwilę jakaś informacja miło mnie zaskakuje. Wygląda na to, że zgodnie ze słowami samego reżysera tym razem faktycznie chcą skorzystać z okazji, by pokazać na ekranie jak najwięcej z książki. O HBP słyszeliśmy głównie, co wytną: Gauntów, wspomnienie z Chefsibą Smith, walkę ze śmierciożercami w zamku, skrzaty domowe, pogrzeb Dumbledore'a... A tutaj, o, proszę:
- Gregorowicz - Ksenofilius Lovegood - Stworek - a wiemy, że Zgredek również powraca - Fleur i wesele - Scrimgeour! - Krum - Slughorn i Umbridge - Grindelwald - a nawet Runcorn, którego udawał Harry podczas akcji w Ministerstwie Muszę przyznać, że jestem dobrej myśli. I ta zapowiedź trwającej 30 minut bitwy o Hogwart... -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Maćko |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 10.08.2009 ![]() |
VII tom książki jest super i dlatego przedstawią go w dwóch częściach. Jednak jak widzimy i tak nie wszystko zostanie zekranizowane:(
|
Magiczny |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 29.08.2009 ![]() |
ej ludzie gdzie mozna zobaczyc film harry potter i kamien filozoficzny lub komnata tajemnic?
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
W telewizji?
-------------------- |
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
W Sieci?
-------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Not the sharpest tool in the shed.
-------------------- |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Ten młody Grindelwald całkiem, całkiem wydaje się być (jak na Grindelwalda, oczywiście, w sensie że do roli pasuje)
![]() ![]() Ten post był edytowany przez owczarnia: 12.09.2009 02:47 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Miętówka |
![]()
|
Oryginalny?
-------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
owczarnia |
![]()
|
Nieee, skąd. Ale i tak mi się podoba
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
yull |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 13.11.2009 Płeć: buka ![]() |
Dla mnie musi byc dobrze ukazan bitwa o Hogwart , z zaznaczoną śmiercią Lupina , Freda i Tonks .
Jestem ciekawa jak Hermiona i Ron się pocałują, jak Emma Watson ma w umowie, ze nie będzie się całowała . Pewnie tej sceny nie bedzie, a szkoda, bo mogłaby być wzruszająca . ![]() |
owczarnia |
![]()
|
Nie wiem, co Emma Watson ma w umowie, wiem za to, że scena pocałunku między nią a Ronem została już nakręcona. Emma obszernie się o tym wypowiadała w wywiadach.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Profes |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 13.11.2009 Skąd: Wa-wa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Moim zdaniem powinni wyciąć początek (1 rozdział) i mogliby wyciąć sporą część nieistotnych lokacji po których podróżowali Harry, Ron i Hermiona.
Ale niestety pewnie wytną zgredka i go czymś zastąpią (tak jak w 4 części zamiast zgredka skrzeloziele dał Neville. |
Cherlai |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 133 Dołączył: 29.07.2009 Płeć: niebo pełne F16 ![]() |
Zgredek ma być chyba.
|
Profes |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 13.11.2009 Skąd: Wa-wa Płeć: Mężczyzna ![]() |
dobrze by było bo go ostatnio cały czas wycinają a to jedna z moich ulubionych postaci
![]() |
owczarnia |
![]()
|
Oczywiście, że Zgredek ma być, skoro w sieci pojawiły się zdjęcia z planu (i nawet chyba w tym temacie też ktoś dawał) jak kręcili jego pogrzeb. Co Wy tacy nieprzytomni jesteście?
|
olesia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 31.08.2007 ![]() |
First photos of Xeno Lovegood from Deathly Hallows
New photos of Rupert and Emma Watson on one of the forests sets for Deathly Hallows http://www.snitchseeker.com/harry-potter-n...-updated-69167/ |
olesia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 31.08.2007 ![]() |
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
No, to żeby tradycji stała się zadość: mam nadzieję, że włosy Harry'ego są efektem niemycia ich przez dwa tygodnie w związku z ukrywaniem się, a nie artystyczną wizją reżysera...
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
owczarnia |
![]()
|
Stawiam na wizję. Niestety.
|
olesia |
![]()
|
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
*ciężkie westchnienie*
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Walić włosy, zdążyłem się przyzwyczaić przez tyle lat. Jeśli podział na dwie części faktycznie zaowocuje dwoma różnymi filmami, o różnej nastrojowości, różnym tempie i mimo wszystko uda się zachować spójność, będę bił brawo na stojąco. Gdzieś jakoś czytałem, że taki jest plan. Że 'jedynka' ma być ciemna, dusza, psychologiczna i depresyjna, 'dwójka' zaś ma rozbłysnąć pełnią finalnej epickości... No byłoby super.
|
owczarnia |
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 21:31 |