VII Film 7 tom
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
VII Film 7 tom
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
Ale mimo wszystko trzeba spróbować
-------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
olesia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 31.08.2007 ![]() |
Harry Potter and the Deathly Hallows sneak peak HQ
http://www.youtube.com/watch?v=UJRkqVrsqHE |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Wow, to wszystko wygląda tak... dobrze
![]() KLIMAT! -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
V i VI też na trailerach wyglądały tak dobrze...
-------------------- |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
hihi, chyba aż sobie przeczytam raz wtóry
![]() -------------------- ![]() ha! |
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
QUOTE(YouTube) Ten film wideo jest już niedostępny z powodu otrzymania roszczenia dotyczącego praw autorskich przez Warner Bros. Entertainment. Buuuu... Also, czy tylko mi się coś quoty rozwalają ostatnio? Ten post był edytowany przez Miętówka: 06.12.2009 21:35 -------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Jeśli widziałem ten sam trailer co wy to wypas, ale czy ktoś może mi wyjaśnić czemu Dumbledorem na plakacie był znowu Richard Harris? Nie żebym miał coś przeciwko, ale dziwne trochę =D
|
olesia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 31.08.2007 ![]() |
Jeśli ktoś nie widział jeszcze (a podobno poprzedni link nie działa):
http://justjaredjr.buzznet.com/2009/12/07/...teaser-trailer/ I mam pytanie: dlaczego Hermiona ma ręce we krwi? Bo ja jakoś nie kojarzę żadnej takiej sceny, ale może mnie pamięć zawodzi po prostu. |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Kiedy Ron się rozszczepił podczas ucieczki z Ministerstwa, Hermiona go opatrywała. Myślę, że to ta scena.
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Ramzes |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Prefekci Postów: 1237 Dołączył: 06.08.2007 Skąd: Cz-wa/Krk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nastoletni Dumbledore
![]() Stąd. Swoją drogą ciekawe informacje tam są i ponad trzydzieści zdjęć z planu. -------------------- As the philosopher Jagger once said - "You can't always get what you want"
|
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Uu-a. Chłopię jak marzenie
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
aGuTeK |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 183 Dołączył: 28.12.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
http://www.filmweb.pl/o613024/Domhnall+Gleeson
Bill W. ![]() P.S. Nie wiem,czy już był tutaj. Jeśli tak to sorki :] Matyelok Gibbs zagra ciotkę Muriel. Ten post był edytowany przez aGuTeK: 28.12.2009 14:36 |
krzychu1221 |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 28.12.2009 Skąd: kolo Zgierza Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ja bym nie zmienil nic bo mi sie wszystko podoba
![]() |
Miętówka |
![]()
|
Eeee... Aha.
Ale ten temat chyba nie miał być o tym, co byśmy zmienili, tylko co byśmy WYCIĘLI gdybyśmy mieli nakręcić ekranizację. Początkowo zakładane bylo, że trzebaby zmieścić się w 2,5 h (albo jeszcze lepiej w 2). Na szczęście (a może nie?) rzeczywista ekipa filmowców wpadła na pomysł podzielenia VII tomu na dwie częśCi. Czy Matyelok Gibbs nie była Nową Charlottą w "Pokoju z widokiem"? ... Tak, to ona. Ten post był edytowany przez Miętówka: 29.12.2009 16:36 -------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
aGuTeK |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 183 Dołączył: 28.12.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
|
aGuTeK |
![]()
|
PrZeMeK Z.,09.12.2009 23:17]
Kiedy Ron się rozszczepił podczas ucieczki z Ministerstwa, Hermiona go opatrywała. Myślę, że to ta scena. A tam z tyłu nie leży Harry? Nieprzytomny czy coś w tym stylu? |
Sejduku |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 25.01.2010 ![]() |
Usunoł bym Mugdulasa chyba dobrze napisałem bo to tylko zamieszanie
a tak to bym dostawił jeszcze kilka ujęc z Potterwartą bo była tylko jedna strona ![]() |
aGuTeK |
![]()
|
2010-01-27 07:59
"Harry Potter i Insygnia Śmierci" także w 3D! Warner Bros. jest zachwycone technologią 3D i postanowiło przekonwertować nie tylko "Starcie Tytanów" ale także obie części "Harry'ego Pottera i Insygniów Śmierci". Koszt konwersji to 5 milionów dolarów za obraz. Wszystko zaczęło się od "Starcia Tytanów". Film został zrealizowany tradycyjnie, w 2D, jednak po sukcesie "Avatara" Warner Bros. zamówiło kopię 3D, by na pokazie testowym sprawdzić, jak film poradzi sobie w dodatkowym wymiarze. Wynik ponoć przerósł oczekiwania decydentów i dlatego postanowiono, że także największy przebój tego i przyszłego roku – "Harry Potter i Insygnia Śmierci" – trafi do kin w 3D. Dzięki temu Warner liczy na ponad miliard dolarów wpływów z całego świata, gdyż bilety na seanse 3D są znacznie droższe. Dotąd granicy tej nie pobił żaden film z serii, choć kilka było naprawdę blisko. |
Miętówka |
![]()
|
To oznacza, że nie pójdę na żadną część HPVII, bo nie widzę w 3D, a w koszalińskim multikinie na pewno nie będzie wersji 2D.
-------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
ke?
w krakowie większość kin grała avatara 2d; co ty gadasz, ze nie bedzie hp w 2d w koszalinie? ;) -------------------- |
Miętówka |
![]()
|
No znam nasze multikino już troche.
Różnica między Krakowem a Koszalinem jest niewątpliwie zauważalna. Ten post był edytowany przez Miętówka: 30.01.2010 16:56 -------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
aGuTeK |
![]()
|
|
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja nic nie oglądałem jeszcze w 3D, to rzeczywiscie az taka reolucja?
Dla mie najważniejszy w kinie jest dźwięk;) Trailer średni, czekam na coś dłuższego. -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Mroczny Wiatr |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 223 Dołączył: 07.09.2005 Skąd: Mroczny Zakątek Płeć: Mężczyzna ![]() |
Też fakt że hp bedzie w 3d mnie specjalnie nie rusza
-------------------- Jeżeli sądzisz że w dobie Harry'ego Potter sztuka komputerów zanika ....... zapraszam do centrum chłodzenia i wyciszania PC cooling
The Dark Lord shall raise again!.....Give me your hand Wormtail.....Yes Master, thank you Master!.....The other hand! ![]() |
dred |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 18.03.2010 ![]() |
Już niedługo!!! Mają nakręcone 95% I części i ok. 50 % II części.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 21:30 |