Włatcy Móch
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Włatcy Móch
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
No cóż, Włatcy są ośmiolatkami... Ale co tam, to sprawa rodziców tych dzieci.
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
oj rozumieją, rozumieją
![]() |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie bierze mnie jakoś klimat tego serialu, na pewno nie jest on zły, ale no po prostu nie potrafię się do niego przekonać. jest nieśmieszny:F
-------------------- |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jaki będzie tytuł następnego odcinka?
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
horror_kitty |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 126 Dołączył: 17.08.2007 Skąd: śląsk Płeć: Kobieta ![]() |
Najnowszy 'Fluder'. Heh...ciężko będzie wygospodarować te 20 minut. Klasa maturalna:D A i mama patrzy krzywo od kiedy jej te siedmiolatki dowaliły
![]() -------------------- Krukonka
Członkini Klubu Luny Lovegood |
Zeti |
![]()
|
Widziałem Robcia Fludra.
![]() -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
horror_kitty |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 126 Dołączył: 17.08.2007 Skąd: śląsk Płeć: Kobieta ![]() |
I co polecamy :> Bo na niektóre to zwyczajnie szkoda czasu. Czasem nawet mi ręce opadają
![]() -------------------- Krukonka
Członkini Klubu Luny Lovegood |
Zeti |
![]()
|
Najwyższych lotów odcinek to to nie jest, ale w sumie fajny. Katechetka i Pani Frał występują.
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
south park jest jeden
-------------------- |
Kit_fan |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Prefekci Postów: 344 Dołączył: 24.07.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Nie jestem jakąś wielką fanką, ale przyznam, od czasu do czasu taki odmóżdżacz każdemu się przyda, ot żeby na chwilę się oderwać, zapomnieć o „cudownej” szkole, czy też uczelni, trochę się pośmiać
![]() ![]() Po prostu Czesio -------------------- ![]() członkini Klubu Luny Lovegood |
Zeti |
![]()
|
Lekcja 31 - 21.10.2007
Ten post był edytowany przez Zeti: 17.10.2007 21:33 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Madame Lestrange |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 14 Dołączył: 27.08.2007 Skąd: Dolina Godryka Płeć: Kobieta ![]() |
Sporadycznie oglądam. Nie powiem bo tylko czekam, aż Czesio się odezwie w tym serialu
![]() |
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
Mówcie co chcecie, ja na Włatców złego słowa powiedziec nie dam;)
Polubilam ich chyba nawet bardziej niz South Park, a tego to kiedys chorą fanką byłam. Wszyscy sa swietni, kazdy charakter jest tak genialnie dopracowany, ze tylko patrzec i smiac się. ![]() 'czesio popękał żabę' 'to już jest apokalipsa' i tak dalej... padam:) PS. Na moja nauczycielke od niemieckiego cała szkoła mówi 'Pani Frau' ;D -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na początku to się chyba snobowałem na 'nielubienie' tego, bo pomysł po prostu bezczelnie podkradziony z South Park'u itd. Potem obejrzałem. To znaczy próbowałem obejrzeć
![]() No ale co zrobić, załamuje mnie tylko to, na jaką skalę serial stał się popularny. No ale co zrobić. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
ludzie chcą zarobić. I co z tego, że Polacy idiocieją?
|
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(vold @ 03.01.2008 23:04) Na początku to się chyba snobowałem na 'nielubienie' tego, bo pomysł po prostu bezczelnie podkradziony z South Park'u itd. Potem obejrzałem. To znaczy próbowałem obejrzeć ![]() No ale co zrobić, załamuje mnie tylko to, na jaką skalę serial stał się popularny. No ale co zrobić. South Park jest przede wszystkim bardziej wulgarny. Tam to sie humor opiera przede wszystkim na wulgaryzmach, powtarzanych co 2 słowa. Włatcy są subtelniejsi i każdy ma w nich mocno nakreślony charakter. ;] A z resztą, ja lubię i jedno i drugie;). 'Czesio lubi Alleluja.' ;D -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
asiatal |
![]()
|
i jest zajebiaszczo
![]() |
Zeti |
![]()
|
Słowo 'zajebiaszczo' na dobre weszło do mojego słownika.
A South Parku nie widziałem. -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
abstrakcja |
![]()
|
A ja kiedyś stale mówiłam 'ja pierdziu' , 'ja pierdyle', 'ja pierdacze'
-------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
asiatal |
![]()
|
używałam/używam: 'zajebiaszczo', 'zajebicho', 'ja pierdziu'. Nikt nigdy nie wiedział o co chodzi. A wszyscy oglądali o_O
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ja obejrzalam jeden odcinek, nie powalilo mnie, nie rozsmieszylo, nie przyciagnelo = nie ma do czego wracac. Jestem jedna z tych osob ktore sie oparly czesiomanii.
-------------------- |
asiatal |
![]()
|
ja też se nie tapetuję pokoju plakatami Czesia.
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(abstrakcja @ 05.01.2008 20:46) QUOTE(vold @ 03.01.2008 23:04) Na początku to się chyba snobowałem na 'nielubienie' tego, bo pomysł po prostu bezczelnie podkradziony z South Park'u itd. Potem obejrzałem. To znaczy próbowałem obejrzeć ![]() No ale co zrobić, załamuje mnie tylko to, na jaką skalę serial stał się popularny. No ale co zrobić. South Park jest przede wszystkim bardziej wulgarny. Tam to sie humor opiera przede wszystkim na wulgaryzmach, powtarzanych co 2 słowa. Włatcy są subtelniejsi i każdy ma w nich mocno nakreślony charakter. ;] A z resztą, ja lubię i jedno i drugie;). 'Czesio lubi Alleluja.' ;D No widzisz jedni 'oglądają' South Park, a inni oglądają South Park. Jeżeli dowcip w South Parku opiera się dla Ciebie na wulgaryzmach, no to gratuluję poczucia humoru ![]() -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
abstrakcja |
![]()
|
Eh no chodzilo mi głównie o to, ze South Park bardziej wulgarny jest. I ze jego bohaterowie nie odrozniaja sie tak od siebie, jak nasi Włatcy.
Chociaz zawsze miałam sympatię do Kennego. ;D On taki podobny trochę do Czesia, jakbym miała porównywac. ;D -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
Hermiona1900 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 518 Dołączył: 10.06.2006 Skąd: ja to znam?? Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE ja też se nie tapetuję pokoju plakatami Czesia. Ja go nawet na tapecie nie mam, a co dopiero o plakatach... ![]() QUOTE Ja obejrzalam jeden odcinek, nie powalilo mnie, nie rozsmieszylo, nie przyciagnelo = nie ma do czego wracac. Jestem jedna z tych osob ktore sie oparly czesiomanii. Może i to mnie za bardzo nie zachwyca, ale co jakiś czas jednak lubie sobie Czesia obejrzeć ![]() -------------------- Gryffindor
KLL |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:52 |