Włatcy Móch
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Włatcy Móch
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
Ej no, ja tez Czesia nie czczę ani nic z tych rzeczy, daleko mi do maniaczki. Po prostu obejrzałam kilkanascie odcinków, było zabawnie i koniec.
-------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
po co się z tego tak tłumaczycie, jakby to była zbrodnia? ;d
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
puszka_po_konserwie |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 02.01.2008 Skąd: W trzcinie w przebrzeszynie Płeć: Kobieta ![]() |
,,Włatcy Móch'' - lubię, jednak jakąś zagorzałą fanką nie jestem. Jak obejrzę to obejrzę a jak nie obejrzę to nie obejrzę.
A moją ulubioną postacią w ,,WM'' jest Maślana ; ). -------------------- ![]() ![]() ![]() |
Hermiona1900 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 518 Dołączył: 10.06.2006 Skąd: ja to znam?? Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE Jak obejrzę to obejrzę a jak nie obejrzę to nie obejrzę. A jest inna opcja? ![]() QUOTE po co się z tego tak tłumaczycie, jakby to była zbrodnia? ;d Nie no, zbrodnia to może nie jest (mam nadzieję, bo niedawno u spowiedzi byłam ![]() -------------------- Gryffindor
KLL |
Nothing_ |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 43 Dołączył: 07.01.2008 Skąd: Otchłań piekieł. Płeć: Kobieta ![]() |
Ogladałam chyba wszystko. Najlepszy odcinek to Radyjko Babuni. Według mnie rzecz jasna ; D
Chyba najbardziej podoba mi się Czesio, no i Maślana. Łooo tak xD -------------------- "And when I'm about to fall Somehow you're always waiting with Your open arms to catch me You're gonna save me from myself"
![]() ![]() |
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
radyjko babuni to pamiętam, że już mam dosyć tego odcinka, bo gdy oglądałam na youtubie to mi coś nie działało.
|
puszka_po_konserwie |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 02.01.2008 Skąd: W trzcinie w przebrzeszynie Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Hermiona1900 @ 10.01.2008 20:56) A jest inna opcja? ![]() Chodziło mi tu o to że jak obejrzę - to fajnie, pośmieję się etc. a jak nie obejrzę to trudno, lamentować nie będę że nie jestem w temacie gdy ktoś mówi o jakimś szczególnym odcinku z Włatców ; ). -------------------- ![]() ![]() ![]() |
Nothing_ |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 43 Dołączył: 07.01.2008 Skąd: Otchłań piekieł. Płeć: Kobieta ![]() |
Każdy ma inny gust : )
Ja tam ostatnio nie mam czasu, ale jak trafiam na Włatców Móch to zawsze sobie obejrzę : D -------------------- "And when I'm about to fall Somehow you're always waiting with Your open arms to catch me You're gonna save me from myself"
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:54 |