Are You Experienced? (1967), The Jimi Hendrix Experience
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Are You Experienced? (1967), The Jimi Hendrix Experience
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Nie mam talentu do pisania więc to będzie raczej niezgrabna wypowiedź. Ale to była pierwsza płyta która przyszła mi na myśl. Ta z tych oczywistych, których po prostu nie mogło zabraknąć. Kolejna z 1967
![]() Więcej nie napiszę, bo to byłoby wałkowanie w kółko tego samego. Nie krępujcie się więc i dopisujcie swoje przemyślenia. a-must-see - 'Hey Joe' live at Monterey Pop Festival (w dobrej jakości) I po prostu cudowne wykonanie 'Purple Haze' na Woodstocku The Jimi Hendrix Experience - Are You Experienced? Ten post był edytowany przez Neonai: 17.12.2007 03:01 |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
"Purple Haze" to jest esencja tego jak ma wyglądać rockowa piosenka. Gdybym miał wybrać taki uberwzór rockowości to nie wahałbym się nawet przez moment. Prawie na każdej próbie od niepamiętnych czasów nadchodzi taki moment kiedy Marcin zaczyna grać początek "PH" i przechodzą mnie ciarki i czuję, że to jest właśnie to nawet bardziej niż Coca-Cola i że to chcę robić w życiu, yeah!
|
Guardian |
![]()
|
![]() Guardian Outdoor Grupa: wiecznie żywi... Postów: 144 Dołączył: 06.04.2005 Skąd: www.harrypotter.org.pl Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mnie najlepiej "podchodzi": Hej Joe, Wild Thing, Little Wing i All Along the Watchtower, poniżej link do własnego wykonania Hej Joe - podkład (perkusja i bas) z netu gitara i wokal własny - może niezbyt perfekcyjny - ale nagranie sprzed roku.
http://chomikuj.pl/Guardian11/covery-wykon...,1465635647.mp3 -------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ale śmiesznie, na śmierć zapomniałam że napisałam kiedyś taki esej, lol.
|
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pewnie na forum jest jeszcze pare takich niespodzianek:)
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Guardian |
![]()
|
![]() Guardian Outdoor Grupa: wiecznie żywi... Postów: 144 Dołączył: 06.04.2005 Skąd: www.harrypotter.org.pl Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jimi Hendrix w swoim "Hey Joe" - nad wyraz genialne...
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 08.05.2025 01:57 |