Doctor Who
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Doctor Who
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Ech.
Naprawdę strasznie mi przykro, że nie lubię wiedzieć, o czym jest odcinek, który mam zamiar obejrzeć. Jeśli aż tak bardzo Wam to przeszkadza, to proszę bardzo, ustąpię. Nie chcę Wam psuć zabawy moim "świrem". Nadal uważam, że BBC przesadziło w tym zwiastunie. Reklama reklamą, ale czasem niedopowiedzenia są lepsze. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
oj Przem, nie strzelaj focha. taka twoja uroda i już
![]() -------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Dobra, wybaczcie. Kiepski dzień mam.
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Teraz Przemek zamyka oczy, bo są nowe zdjęcia promujące finał czwartej serii, oficjalne jak najbardziej, ale jak znam życie to oczywiście spojler
![]() ![]() 1 2 3. Obśliniłam ekran ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
o jaa, Sarah Jane?! Mickey! Jackie! tęskniłam za nimi
![]() dobrze, że ostatni odcinek będzie już po sesji, to go MOŻE normalnie obejrzę wreszcie. -------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
AAA!
Brak mi słów. Po prostu brak mi słów. Jak zobaczyłem to "Bad Wolf"... Wizja świata bez Doktora jest przerażająca. A za tydzień Torchwood w akcji! -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
em |
![]()
|
widziałam Midnight
majstersztyk. geniusz. acting pobiło WSZYSTKO, co do tej pory było w tym serialu. przez cały czas miałam wrażenie, jedną myśl w głowie - Boże, jaki to byłby świetny spektakl. kompozycja akcji, budowa dialogu, wszystko zgodnie ze wszystkimi poetykami ![]() Ten post był edytowany przez em: 22.06.2008 11:19 -------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Zgadzam się w zupełności. "Midnight" był wspaniały.
A jak pomyślę, że niektórzy narzekają, że to był nudny odcinek... ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
em |
![]()
|
i fucking love this series
i fucking love it oczywiscie nie dotrzymalam, zeby nie obejrzec pierwszej czesci finalu i fucking love it. -------------------- |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
BAD. FUCKING. WOLF.
Ten post był edytowany przez owczarnia: 22.06.2008 15:07 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Ladies, why all those nasty words?
Ciężko się zastanawiam, jak zamierzają w kolejnym odcinku zmieścić w napisach początkowych "David Tennant, Catherine Tate, Freema Agyeman, Billie Piper and John Barrowman" ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
owczarnia |
![]()
|
Przysięgam, jak zobaczyłam w tym odcinku na początku "and Billie Piper"... Niby wiedziałam, że będzie, ale jednak... kurde
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
em |
![]()
|
taak! ja też
![]() ale Gwen i Ianto to jednak lol imho. a jak ktoś nie oglądał torchwood, a ma zamiar, to będzie zaspoilerowany, ojej c(: powiem wam, że od rana, jak to obejrzałam, mam takiego banana na twarzy, że nic, normalnie NIC nie jest w stanie mi tego nastroju odebrać ![]() -------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Mnie tam aż tak powrót Rose nie ruszył. Może dlatego, że w sumie to nie była niespodzianka i że nie spotkała się z Doktorem
![]() W sumie się teraz cieszę, że obejrzałem pierwszy sezon Torchwood (choć średnio mi się podobał). Znam już trochę postacie i będzie mnie obchodził ich los. Szkoda tylko, że skoro już kogoś w Torchwoodzie musieli zabić, to że nie wybrali Ianto. Nudny trochę jest. Owca, czy ty oglądałaś Torchwood? I w ogólę to Sarah Jane Smith ktoś ogląda? Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 22.06.2008 19:07 -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
em |
![]()
|
no niee, wątek ianto/jack jest nie do wycięcia przecież ;) ianto/jack/gwen to szalona fantazja daviesa, nierozerwalna, hihi.
Ten post był edytowany przez em: 22.06.2008 19:08 -------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Nooo, z tym trudno się nie zgodzić
![]() Właściwie to nabrałem chęci na obejrzenie drugiego sezonu (i ewentualnych kolejnych) Torchwood, ale chyba oglądanie drugiego sezonu nie ma sensu po tym, jak sobie poczytałem streszczenia odcinków na Wikipedii :] -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
em |
![]()
|
no wiesz? warto dla niektórych tekstów ianto o ile dobrze pamiętam, jak cierpisz na nadmiar czasu i miejsca na dysku :P i z ogólnego pędu do wiedzy, oczywiście.
-------------------- |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Wasza wina, wasza wina...
Wciągnęłam się, no. Chwilowo jestem pod koniec pierwszego sezonu dopiero, ale już widzę, że im dalej tym lepiej. -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
em |
![]()
|
*pjona*
oł je, coś się ruszy w temacie, nie tylko nasza trójka w kółko ![]() ![]() -------------------- |
owczarnia |
![]()
|
Doktor jest jak narkotyk, co nie
![]() Dobra, nie musicie mi dziękować ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
W związku z ciężkim atakiem grypy żołądkowej i zwolnieniem lekarskim, jestem już na 2x10.
Chyba się zakochałam ![]() -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
To zupełnie naturalna reakcja.
Swoją drogą masz zabójcze tempo ![]() Pamiętaj tylko, że pomiędzy sezonami są zawsze odcinki świąteczne ("Christmas Invasion" w przypadku przerwy między sezonami pierwszym i drugim) oraz zwykle specjalne miniodcinki "Children In Need" (tutaj odpowiednio "2005 Children In Need Special"). Strasznie się cieszę, że się wciągnęłaś, Hazel ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
em |
![]()
|
lol, jeszcze bedzie z nami final 4 przezywac za dwa tygodnie
![]() -------------------- |
hazel |
![]()
|
Specjalne odcinki oglądam oczywiście, tak btw, to "Christmas Invasion" jest jak na razie moim ulubionym odcinkiem
![]() Chwilowo mam 3 sezony na dysku, ale mam w planach zacząć ściągać 4ty też, więc nie wykluczone, ze w 2 tygodnie skończę oglądać. Macie może jakiegoś sprawdzonego torrenta do 4go sezonu, znaczy do tej części, która już jest? Czy raczej mam ściągać po odcinku? -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
em |
![]()
|
jeszcze do calosci nie ma, osobiscie polecam release MM (mad marthy). link do calosci pojawi sie razem z upem ostatniego odcinka finalu, jak zwykle :)
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 07:32 |