Doctor Who
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Doctor Who
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja też polecam Mad Marthę
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
2x13
![]() -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Chodź, chodź, przytul się *tuli*. Wszyscy przez to przeszliśmy, nie martw się. Ty jesteś jeszcze w tej komfortowej sytuacji, że masz przed sobą trzeci i czwarty sezon od razu, a my - no, nie wszyscy, głównie ja - czekaliśmy na finał czwartej serii dwa lata
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Dziesiąte - ani żadnej rzeczy, która jego jest
Jedenaste - a tylko spróbuj nie popłakać się przy "Doomsday" ![]() Tudzież przy "Father's Day", "Parting of the Ways", "The Family of Blood", Last of the Time Lords", "The Doctor's Daughter" i pewnie jeszcze paru innych, ale to już zależy od osobistych preferencji. Za to przy "Doomsday" - obowiązkowo ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
owczarnia |
![]()
|
Zdjęcia i klipy z dwóch finałowych odcinków. Niewiele (dwa zdjęcia bodajże, dwa czy trzy klipy reklamujące i dwa behind the scenes), wszystko w pełni oficjalne (ze stronki BBC lub nagrane z brytyjskiej telewizji) i w sumie raczej mało spojlerowe, zważywszy na to co już i tak wiemy, ale na wszelki wypadek ostrzegam i oznaczam jako SPOILER.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
owczarnia |
![]()
|
Nie.
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
OH NO YOU DON'T!!!
nie róbcie mi tego. i co, i że niby te potwierdzenia, że David robi w 2009 cztery speciale na bank, że nie zamierza się z DW rozstawać to co, to taka ściema była? żebyśmy byli ZASKOCZENI? To na pewno tylko cliffhanger. Prawda? PRAWDA?! eta: nakręcili już christmas special z Davidem, mówi wiki. it better be true. eta: If it was real there would have been a long goodbye speech and fanfare. I prefer the idea of two David Tennants infinitely more attractive than the idea of no David Tennants. cytaty z forum DW. zasadniczo w fandomie zawrzało ![]() Ten post był edytowany przez em: 29.06.2008 10:38 -------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
NIE!
To nie może być prawda. Greatest. Cliffhanger. Ever. Harriet Jones, former Prime Minister. Kto by się spodziewał? -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
DALEKS: Yes, we know who you are
![]() I hoping for the Double-Tennant action. You know the other Doctor's going to be neked when he fully forms. kurczę, powinnam się uczyć na jutro, a ja siedzę i czytam forum Doktora :x i jeszcze będę musiała przez tydzień udawać przed siostrą, że nie wiem, co się stało w finale, bo ona jest 4 odcinki do tyłu. -------------------- |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
*nie czyta spojlerów*
Skończyłam 4x11, kiedy ciąg dalszy? Z moich obliczen (i tego, że w temacie pojawiły się wypowiedzi na biało ![]() -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
em |
![]()
|
-------------------- |
hazel |
![]()
|
Ściąga się
![]() -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
em |
![]()
|
ja aż zassałam confidential, ostatni raz oglądałam po doomsday.
nienawidzę Daviesa grrr! Ten post był edytowany przez em: 29.06.2008 13:58 -------------------- |
owczarnia |
![]()
|
River Song. Tylko na to liczę. Jedyna naprawdę licząca się wskazówka. Cała reszta, łącznie z tym co podaje Wikipedia to może być bajer obliczony na zrobienie publiki w konia. I żadne forum mnie nie przekona, dopóki nie zobaczę na własne oczy *zaciska zęby*.
|
em |
![]()
|
właśnie dokładnie to mówiłam Przemkowi, jak o tym rozmawialiśmy. River Song :).
mnie najbardziej ciekawi to, jak fandom w swoich dyskusjach skupił się na Donnie i jej roli... przeczytałam kilka teorii i biorąc pod uwagę chęć epickiego zakończenia serii przez Daviesa, żadna nie jest nieprawdopodobna :^ choć jeden odcinek, choćby i 65 minutowy, to pewnie za mało, żeby je zrealizować. -------------------- |
owczarnia |
![]()
|
No wiesz, jednak coś z tą Donną na rzeczy jest na pewno. Nie od parady te wszystkie dziwne uwagi na jej temat, nie?
Uch. Przez cholernego Daviesa nie będę teraz spać po nocach. Cholernik jeden! -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
em |
![]()
|
nie wiem, hazel juz obejrzala...? na wszelki wypadek dam na bialo.
imho przepowiednia Caana odnosi sie wlasnie do Donny, ta o th most faithful companion. nie bez przyczyny mielismy w tym odcinku podsluch jej serca i przypomnienie this thing on her back. sporo osob zwraca uwagę na to, że przez cały sezon bardzo często mówiła o sobie jako 'a temp'. could this carry a double meaning? 'am I ginger? I always wanted to be ginger!' i Donna jest ginger ![]() poza tym, to też interesujące: wcześniej, bez względu na to, w którą część ciała trafiał promień Daleka, cała osoba się "świeciła"; u Doktora zaświeciła się tylko część... przypadek? dwa serca etc... pasowałoby do tego motywu bicia serca Donny, o którym wspomniałam wcześniej ty się martwisz o niespanie po nocach? ja nie zdam egzaminu przez ten dzisiejszy odcinek c(:. -------------------- |
owczarnia |
![]()
|
A zwróciłaś uwagę na to, że to było podwójne bicie serca? Przeczytałam to na livejournalu, obejrzałam tę scenę jeszcze raz i faktycznie!
Ten post był edytowany przez owczarnia: 29.06.2008 14:35 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
em |
![]()
|
właśnie nie jestem pewna, czy ono jest podwójne... czy to nie jest tylko lekkie echo. chociaż to by pasowało - I'm just a temp - I have a double heart-beat - don't you have a watch by any chance?
hm, na bbc1 ponoc mial byc jakis nowy trailer. Ten post był edytowany przez em: 29.06.2008 14:48 -------------------- |
owczarnia |
![]()
|
Jeżeli pojawi się gdziekolwiek, pojawi się i tu. Nie wiem, kto stworzył tę stronkę, ale jest aniołem. Wszystkie trailery telewizyjne i promocyjne fotki, które pojawiają się w UK daje, dzięki czemu nieszczęśnicy spoza Wysp również mają szansę je zobaczyć
|
em |
![]()
|
no i jest :)
-------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Podwójne bicie serca? Dziwne.
Czy w tym zwiastunie pokazują Doktora? Jeśli tak, to ja nie chcę tego oglądać. Nie po to właśnie obejrzałem najlepszy cliffhanger w historii, żeby go sobie zepsuć zwiastunem ![]() River Song... Tu właśnie można interpretować w obie strony. "Judging by your face it's early days of yours"... Mogła mieć na myśli, że taką twarz miał młody Doktor, bo ona znała go z inną, "starszą" twarzą... Oby nie. Ludzie zwracają uwagę na wyraźne ujęcie pokazujące rękę Doktora w słoiku na początku odcinka. Nie mam pomysłu, co z tym mogą zrobić, ale może jest nadzieja? Chciałem jeszcze nadmienić, że bardzo mi się podobał Jack w tym odcinku. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
hazel |
![]()
|
Aaaaaaa!
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
em |
![]()
|
naprawdę myślisz, że sami by sobie zespuli TAKI cliffhanger, utrzymywany w tajemnicy przez caly sezon jednym trailerem NASTEPNEGO DNIA? pff. pokazuje glownie Davrosa i... Donne :>
gdyby bylo tak, jak mowisz, przeciez w ogole by go nie rozpoznala, nie? bo niby skad mialaby znac jego wczesniejsza twarz i jeszcze mylic go na poczatku z Doktorem, ktory juz ja poznal... stanowczo, nie. Donna, this is the key. -------------------- |
owczarnia |
![]()
|
Oj, Przemek. Czy Ty się nigdy nie nauczysz
![]() ![]() Ręka w słoiku, Jenny, Donna. To musi jakoś się wszystko zazębić i wyjaśnić. Oby w pożądanym przez nas kierunku... -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 07:28 |