Doctor Who
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Doctor Who
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Przesunięcie czasoprzestrzenne.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wogole matki do swoich dzieci krzyczaly "Look! It's Dalek!", jakis szwed nawet robil sobie z Nim zdjecie.. Ale tylko ja chodziłem za nim i mówiłem całkiem głośno "Exterminate! Exterminate!" :)
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
los kusiłeś
-------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
A jak bede duzy i bogaty to kupie sobie taki helm w ksztalcie glowy Daleka, ktory zmienia glos. Muahahahahah :)
em - ta budka co zrobilem zdjecie pare stron wczesniej kosztuje 9,99 pounds. Ale widzialem tez taka za 20pare. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Timmy, to było straszne
![]() Swoją drogą należenie do tej części ludzkości, która wie, czym jest Dalek, jest niesamowicie fajne ![]() Obejrzałem dziś z ciocią "The Christmas Invasion" i po raz kolejny pokochałem Tennanta. A scena jego świątecznego obiadu w domu Rose jest strasznie smutna, kiedy się pomyśli, że już wkrótce Doktor znów zostanie całkiem sam. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Real Daleks don't use stairs. They just level the building.
-------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Wróciłem sobie do "Journey's End" i muszę przyznać, że to jedna z tych rzeczy, które docenia się dopiero po pewnym czasie. Tuż po tym całym podkręceniu atmosfery w "The Stolen Earth" oczekiwania były zbyt wielkie. Teraz, gdy obejrzałem na spokojnie, naprawdę mi się podobało.
Nawet wątek Rose już tak się nie gryzie z resztą. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Spoilery. Chociaż w sumie?... No nie co do treści, w każdym razie. Co do tego kto będzie występował w specjalach. Są to oczywiście informacje z tak zwanych "dobrze poinformowanych źródeł", więc proponuję podzielić je przez dwa.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Sounds too good to be true.
A w każdym razie jedno z tych nazwisk. Oby. Oby. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Yavanna |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 95 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Lubaczów/Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
Jedna z informacji z podanego powyżej linka już została obalona: żadnego Children in Need speciala w tym roku nie będzie.
A Easter Special okazuje się, że będzie jednym z tych co-written: RTD + Gareth Roberts. Źródło -------------------- "(...) Proszę tylko, żebyście raczyli uważnie przeczytać to, co piszę, zamiast, jak to jest w Polsce we zwyczaju, wydawać opinię nie skażoną znajomością rzeczy".
Rafał A. Ziemkiewicz - "Polactwo" Ot co. 'What this country really needs... right now... is a Doctor' (; |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
No nie do końca obalona, bo też pisali, że tutaj to ostrożnie
QUOTE And lastly, another CHILDREN IN NEED special? Could be. Set to appear are: PETER DAVISON, SYLVESTER MCCOY and COLIN BAKER. This has not been sourced as thoroughly as the above bits of info so don't get too excited about it. Co mnie pociesza, irracjonalnie. -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Yavanna |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 95 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Lubaczów/Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(owczarnia @ 21.08.2008 14:38) No nie do końca obalona, bo też pisali, że tutaj to ostrożnie QUOTE And lastly, another CHILDREN IN NEED special? Could be. Set to appear are: PETER DAVISON, SYLVESTER MCCOY and COLIN BAKER. This has not been sourced as thoroughly as the above bits of info so don't get too excited about it. Co mnie pociesza, irracjonalnie. Informacje podane na Blogtor Who pochodzą z Doctor Who Magazine, więc są 100% akuratne. Żadnego Children in Need special w tym roku, chociaż, jak to powiedział Russel w tymże samym DWM: "... we hope to have some presence on the actual night." Nie wiadomo jaki to będzie presence, ale wątpię, żebyśmy dostali speciala, szczególnie, że oficjalna tuba Doctra Who, jak już wspominałam, twierdzi, że nie dostaniemy. Poza tym nie wyobrażam sobie speciala bez Davida, a ten ma zajęty grafik aż do stycznia, wątpię, żeby zdołał wygospodarować chociaż jeden dzień na nakręcenie specjalnego odcinka. No, ale poczekamy, zobaczymy. Jestem sceptykiem w tej sprawie, bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że w DWM wydrukowaliby nieprawdziwą informację, po to tylko, by zmylić fanów i zaskoczyć ich w listopadzie. Ale, nie przeczę, byłaby to miła niespodzianka ![]() -------------------- "(...) Proszę tylko, żebyście raczyli uważnie przeczytać to, co piszę, zamiast, jak to jest w Polsce we zwyczaju, wydawać opinię nie skażoną znajomością rzeczy".
Rafał A. Ziemkiewicz - "Polactwo" Ot co. 'What this country really needs... right now... is a Doctor' (; |
olesia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 94 Dołączył: 31.08.2007 ![]() |
|
owczarnia |
![]()
|
QUOTE(Yavanna @ 21.08.2008 16:22) QUOTE(owczarnia @ 21.08.2008 14:38) No nie do końca obalona, bo też pisali, że tutaj to ostrożnie QUOTE And lastly, another CHILDREN IN NEED special? Could be. Set to appear are: PETER DAVISON, SYLVESTER MCCOY and COLIN BAKER. This has not been sourced as thoroughly as the above bits of info so don't get too excited about it. Co mnie pociesza, irracjonalnie. Informacje podane na Blogtor Who pochodzą z Doctor Who Magazine, więc są 100% akuratne. Nie, mnie chodziło o to, że nie było co obalać, bo oni się od początku nie upierali ![]() ![]() QUOTE(olesia @ 13.09.2008 12:58) No Russell faktycznie wspominał o tym w wywiadzie, ale należy to traktować raczej w kategoriach żartu, jak sądzę ![]() Ten post był edytowany przez owczarnia: 13.09.2008 18:43 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Ludwisarz |
![]()
|
jestem w museum doktora. Super. Mnóstwo zdjęć! Jestem w sklepie teraz - chcecie parasolke, pościel, skarpetki, solniczke, plakat, figurke, książkę? Macie 30 minut.
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak kupisz mi solniczkę w formie daleka, to będę cię lubił bardziej niż avadę
![]() -------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
80 funtów. Chcesz? Może szczoteczka do zębów za 8 w kształcie cybermena. Tera serio: mat, owc, em i przem - plakaty wam przywiozę. Z tardis. Kto ekstra chce figurki? Kciuk wielkość, za 7 £ dalek I tardis.
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Zamawiam i Daleka, i Tardisa. Zapłacę, oczywiście
![]() *idzie wysępić od siostry* -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
owczarnia |
![]()
|
Ja też, ja też! Figurki poproszę oraz koniecznie skarpetki, rozmiar teoretycznie 40, a praktycznie wszystko jedno byle wlazły
![]() Ten post był edytowany przez owczarnia: 14.09.2008 18:33 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Ludwisarz |
![]()
|
owca - skarpety 10£. Z tardis. Chcecie plakaty? 5 funtów. Tardis, david i tardis, rose chris i tardis. Reszta syf. Torcheood :p 5 min.
owczarnia |
![]()
|
Dawaj skarpety, będę męża doić
![]() Juppi! -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Moje zamówienie wygląda zatem tak: plakat z Tardisem, drugi plakat z Davidem i Tardisem (dla siostry) oraz figurki Daleka i Tardisa.
I'm so excited. ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Ludwisarz |
![]()
|
koniec. Matoos - wziąłem dla ciebie plakat. Tardis z rose lub bez. Reszta figurki.
matoos |
![]()
|
Może być bez Rose i tak jej nie lubię
![]() Dobrze że wcześniej nie wróciłem na temat bo bym się poważnie zastanawiał na 80 funciakami ![]() ![]() -------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
Okej moi mili.
Podsumowujac: owczarnia - skarperki z logo Tadris, plakat z Davidem na tle TARDIS, figurki czarnego Daleka i Tardis em - figurki czarnego Daleka i Tardis PrZeMeK ZeT - figurki czarnego Daleka i Tardis Matoos - plakat TARDIS ja - figurki czarnego Daleka i Tardis, plakat Chris + Rose na tle TARDIS Tylko dziei iPhone udalo mi sie z Wami skontaktowac. Teraz jestem pijany. Mam nadzieje, ze wszytso ok propo zakupow. Byly naprawde cudowne rzeczy ale przecholernie drogie. Pozdrawiam i popojutrze zaczniemy sie umawiac co do finalizacji transkacji. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 08:09 |