Doctor Who
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Doctor Who
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
nowai
![]() ej prima aprilis byl poltora miesiaca temu Ten post był edytowany przez em: 14.05.2008 11:42 -------------------- |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
No normalnie wygląda jak parodia, nie
![]() ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
no dokladnie
![]() Bozsz jeszcze nie widzialam nigdy jak dotad amerykanskiego remake'u brytyjskiego serialu, ale to z definicji musi byc klapa ![]() -------------------- |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
No serio-serio. Podobno amerykańskie Office jest niezłe, ale jakoś mnie nie bierze. Zdecydowanie wolę brytyjską wersję.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Kapitalny odcinek!
![]() Nieziemsko zakręcona była ta intryga. Pomysł na czarny charakter też niezły. No i Donna była po prostu wspaniała. Tylko znów nie było żadnych odniesień do Rose. Za to zapowiedź kolejnego odcinka wygląda bardzo interesująco. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
owczarnia |
![]()
|
Ta, szkoda tylko, że trzeba będzie na niego czekać aż dwa tygodnie
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Cóż, czekanie na sezon piąty będzie przynajmniej krótsze
![]() W ogóle o co chodzi z tymi wszystkimi rasami, które próbują się rozmnażać na Ziemi? Ten motyw ciągle się przewija. No i znikające pszczoły... Czy to ma jakieś znaczenie? Myślałem, że w tym odcinku się coś okaże, a tu nic. Dziwne. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
em |
![]()
|
shock to the system mnie rozwalił najbardziej, zresztą wszystkie pantonimy Doctora są boskie i cudowne
![]() -------------------- |
owczarnia |
![]()
|
No, to jest zdecydowanie dobra wiadomość
![]() ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Miło z Twojej strony :]
Wiadomość faktycznie bardzo dobra. Tylko ten 2010... ![]() To mnie rozwaliło: QUOTE Moffat said: "My entire career has been a secret plan to get this job. I applied before but I got knocked back because the BBC wanted someone else. Also I was seven. ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
owczarnia |
![]()
|
Wszystkich to rozwaliło
![]() Jak to, czemu 2010? Przecież już od bardzo dawna wiadomo, że będzie rok przerwy... David chce zagrać w dwóch spektaklach i czymś tam jeszcze, a BBC postanowiło na niego zaczekać zamiast szukać kogoś nowego. Osobiście wolę czekać choćby i dwa lata, byleby tylko David został... No i będą cztery specjale ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
No wiesz... Dawno wiadomo, jeśli ktoś jest na bieżąco z newsami, a przede wszystkim chce być. Ja Doktora tylko oglądam.
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
em |
![]()
|
no Przem, a o Rose przecież wiedziałeś, chociaż to spoiler
![]() -------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
No bo w starym temacie Owca o tym powiedziała :]
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
em |
![]()
|
o tym tez mowilismy przeciez
dziurawa pamiec masz :P -------------------- |
em |
![]()
|
aaa!
Przemek, zaklinam cię, NIE KLIKAJ, bo jak klikniesz, to się do końca życia do mnie nie odezwiesz ![]() omfg Rose, Rose, Rose!!! I Dalekowie, ZAWSZE Dalekowie, niezniszczalni ![]() Ten post był edytowany przez em: 25.05.2008 16:48 -------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Dziękuję za ostrzeżenie. I współczuję znania spojlera (nawet jeśli chciałaś go znać).
em |
![]()
|
nie spoiler, tylko trailer, a ja trailery traktuję jako część serialu, znaczy jeśli twórcy decydują się coś nam pokazać teraz, a nie kiedy indziej i w takiej formie, w jakiej decydują, to tak, jakby powiedzieli nam coś w odcinku :)
ale normalnie w tym trailerze :x -------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Tak dla informacji: zwiastuny na koniec każdego odcinka też zacząłem oglądać, bo siostra chce je zawsze obejrzeć, a beze mnie ich nie rozumie. Średnio mi to pasuje, ale nie rozpaczam.
Z moim nastawieniem antyspojlerowym czuję się jak trędowaty :| -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
owczarnia |
![]()
|
Ja przepraszam. Ja naprawdę przepraszam, jeśli to zabrzmi złośliwie. Ale Przemek, Ty może nie oglądaj po prostu kolejnych odcinków, co? W ten sposób unikniesz spojlerów całkowicie
![]() Nie, no, nie dajmy się zwariować, ok? Spojler to jest coś, co dotarło do nas przeciekiem. Albo ktoś, kto widział, nam opowiedział. Ale TRAILER? Wypuszczony przez twórców, w dodatku SPECJALNIE skonstruowany, tak aby podsycić zainteresowanie? No bez jaj. -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Powiem tak: a jeśli ja nie potrzebuję podsycania zainteresowania?
Nie no, pewnie masz rację. Nabrałem zwyczaju unikania zwiastunów przez Lost. Może i faktycznie głupio się zachowuję. Piszcie sobie śmiało o zwiastunach, będę je oglądał. Tylko... Sam nie wiem. Czy naprawdę muszę obejrzeć reklamę filmu, jeśli chcę go obejrzeć? Czy nie wystarczy mi, że słyszałem o nim wiele dobrego? Sama idea zwiastunów do seriali mi się nie podoba, tak samo jak umieszczanie z tyłu okładki książki nieraz sporych spojlerów co do jej treści. Może po prostu nie umiem się pogodzić z tym, że widać muszą być. Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 25.05.2008 23:44 -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
em |
![]()
|
lol
owca no, ale jakieś opinie? jakieś zachwyty? nooo? ![]() -------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
No i obejrzałem. Fajnie, naprawdę ekscytująco, ale żałuję. Nadal nie lubię zwiastunów.
em |
![]()
|
pff, ja ci nie każę ich oglądać. nie lubisz no to nie, przecież dlatego ostrzegałam
ja uwielbiam, a zwiastuny losta są po prostu kiepsko zrobione :P -------------------- |
owczarnia |
![]()
|
Przemek: nie musisz absolutnie nic i wręcz źle się będę czuła, zmuszając Cię. Ale pomiędzy "nie lubię zwiastunów i już", albo "nie mam ochoty akurat", a "nastawieniem antyspojlerowym" jest pewna drobna różnica
![]() Em: zachwytów brak, jestem raczej silnie przestraszona. No bo co ta Rose tak właściwie?... I dlaczego Doktor się nie cieszył?!?!?!... To wszystko pachnie wprost straszliwie... jakąś ostatecznością ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 13:02 |