iPhone i inne komorki?, Tytul roboczy - ma byc o apple czy komorkach?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
iPhone i inne komorki?, Tytul roboczy - ma byc o apple czy komorkach?
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
A co to jest telefon?
Bo ja tylko takiego na kablu używam. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Chyba: co to jest komórka
![]() Timmy - no, jeszcze miesiąc. Ale faaajny będzie, fakt. -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przynajmniej się z exchangem komunikuje. Powoli zaczyna wyglądać na to że jednak Apple jak chce to potrafi zrobić coś poza laptopem. Ale wciąż trzeba mieć ITunes a to duży minus.
Ja tam i tak czekam na androida, ale ten nowy IPhone przynajmniej wygląda w miarę fajnie. Chciałem tylko zwrócić uwagę że moje gardło jest zaciśnięte i mam lekkie spazmy z obrzydzenia pisząc tego posta ![]() -------------------- |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
![]() Matoos, słońce Ty moje. Ale przecież on wygląda dokładnie tak samo. Edit: artykulik znalazłam. Podekscytowała mnie informacja, że będzie w dwóch kolorach, ale zaraz się ostudziłam, bo ma być cały z tworzywa. Nieee! No i coś tam kręcą w tym artykule. Jak to, "będzie nawet WiFi"? Posrało ich? Reasumując, 3G to chyba trochę za mało, żeby mnie skusić na młodszego braciszka. No owszem, ten GPS brzmi niezwykle kusząco, prawdziwa nawigacja wreszcie, ale bez przesady. Mnie tam moje mapki googlowskie wystarczają póki co, normalną nawigację mamy w aucie oprócz tego, zresztą telefonu w życiu bym jako właściwego i jedynego nawigatora nie używała, po to są specjalnie w tym celu stworzone urządzenia, wygodniejsze i szybsze. Aparat ma być taki sam... Łee tam. Ten post był edytowany przez owczarnia: 10.06.2008 17:50 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie. Jest 22% cieńszy
![]() Tymon, jak będziesz kupował to i ja chce! :> Skąd sprowadzamy? |
owczarnia |
![]()
|
Ła! 22% cieńszy
![]() Na razie to Wam chyba Stany zostają, ale na jesieni ma być już w Polsce podobno normalnie dostępny. Edit: a tu macie szczegółowe porównanie obu modeli. Ale jestem zdolna, nie ![]() Ten post był edytowany przez owczarnia: 10.06.2008 17:53 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Rysiek_Kowal @ 10.06.2008 17:45) Nie. Jest 22% cieńszy ![]() A mie. To jednak nie prawda ![]() Ten jest lżejszy tylko. |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(matoos @ 10.06.2008 10:50) Chciałem tylko zwrócić uwagę że moje gardło jest zaciśnięte i mam lekkie spazmy z obrzydzenia pisząc tego posta ![]() :* QUOTE(owczarnia @ 10.06.2008 17:39) Reasumując, 3G to chyba trochę za mało, żeby mnie skusić na młodszego braciszka. No owszem, ten GPS brzmi niezwykle kusząco, prawdziwa nawigacja wreszcie, ale bez przesady. Mnie tam moje mapki googlowskie wystarczają póki co, normalną nawigację mamy w aucie oprócz tego, zresztą telefonu w życiu bym jako właściwego i jedynego nawigatora nie używała, po to są specjalnie w tym celu stworzone urządzenia, wygodniejsze i szybsze. Aparat ma być taki sam... Łee tam. TomTom wlasnie oglosil, ze wprowadzi swoje oprogramowanie do iPhone'a, wiec nawigacja GPS z osobnym urzadzeniem w tej chwili zdaje sie byc juz nie potrzebna. Tymbardziej, ze samo urzadzenie okaze sie drozsze od iPhone'a. 3G jest blogoslawienstwem dla ludzi z tego korzystajacych. Ja narazie nie jestem w tej grupie, ale jak juz bede businessmenem? ![]() QUOTE(Rysiek_Kowal @ 10.06.2008 17:45) Wielka Brytania, sklep bezclowy. Wakacje. ![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
owczarnia |
![]()
|
QUOTE(TimmY @ 10.06.2008 18:44) TomTom wlasnie oglosil, ze wprowadzi swoje oprogramowanie do iPhone'a, wiec nawigacja GPS z osobnym urzadzeniem w tej chwili zdaje sie byc juz nie potrzebna. Tymbardziej, ze samo urzadzenie okaze sie drozsze od iPhone'a. 3G jest blogoslawienstwem dla ludzi z tego korzystajacych. Ja narazie nie jestem w tej grupie, ale jak juz bede businessmenem? ![]() No ja wiem, że ogłosił, dlatego mówię, że prawdziwa nawigacja. Ale niestety, aczkolwiek jak na telefon wyświetlacz iPhone'a jest rewelacyjny, to jak na nawigację już nie bardzo. Nie ma siły, jak jedziesz autem to musisz mieć ten ekran większy, bo nie możesz sobie pozwolić na ślepienie z nosem w urządzeniu. No i macanie palcami na oślep raczej nie wchodzi w grę, musi być odpowiednio ustawiony uchwyt, rysik - żeby to zdało egzamin. Niby panienka gada (i w iPhonie też będzie pewnie gadać), ale z doświadczenia wiem, że to gadanie to można traktować raczej wspomagająco, niż jako jedyną wskazówkę. -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ogolnie z doswiadczenia z jezdzenia z GPSem to bym cala nawigacje samochodowa traktowal
QUOTE raczej wspomagająco, niż jako jedyną wskazówkę. Wymysla czasem takie drogi, ze glowa boli. A juz najgorsi sa taksowkarze, ktorzy nie maja pojecia o Warszawie, wklepuja sobie w TomToma dane i wioza Cie z centrum na zoliborz przez mokotow ![]() Ja tam GPSa nie obsluguje rysikiem, lecz palcem. A jak mam juz tacie zaprogramowac trase to przed jazda, a nie w trakcie. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
owczarnia |
![]()
|
Ojej, no pewnie, że wspomagająco. Chociaż czasem naprawdę ratuje dupsko. A trasa trasą, wiadomo że nie w trakcie jazdy. Ale jak się zdarzy zagapić, źle skręcić? Jak chcesz sprawdzić ile do cholery jeszcze i czy ta nawigacja aby na pewno dobrze pokazuje? Kiedyś jak zaczęłam palcem po tym macać, bo mi rysik gdzieś spadł i nie chciało mi się w trakcie jazdy szukać, to myślałam że tę nawigację przez okno wyp... wyrzucę.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Ludwisarz |
![]()
|
Wiecej melisy owczarnio, wiecej melisy. Kozlek lekarski tez ponoc pomaga.
ZEN! -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Ktoś mnie wołał?
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(owczarnia @ 10.06.2008 18:39) Nie wiem czy to sarkazm z twojej strony owco, mam nadzieję że nie, ale i tak sprostuję ![]() Mówiąc wygląda miałem na myśli, że pod względem funkcji. Akurat wygląd zewnętrzny telefonu jest dla mnie tak samo mniej więcej ważny jak to czy Polska wygra z Niemcami w piłkę nożną. Znaczy nie bardzo ![]() -------------------- |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
QUOTE(matoos) ten nowy IPhone przynajmniej wygląda w miarę fajnie. nowai. W MIARĘ! W MIARĘ! TO ZNACZY ŻE SAM GO NIE KUPIĘ I TAK W ŻYCIU ALE JUŻ NIE BĘDĘ OBŚMIEWAŁ TYCH CO KUPUJĄ ![]() still, I lold. Ten post był edytowany przez em: 10.06.2008 21:59 -------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
muszę przyznać, że iphonę od daty swej premiery przeszedł dużo zmian (stety tudzież niestety:P) i teraz jest jak najbardziej znośny.
-------------------- |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
No dobra, doszedł ten Iphone, pobawiłam się, fajnie, teraz niech mi ktoś powie, jak tu klawiaturę zablokować?
No dobra, nie klawiaturę, źle się wyraziłam... Telefon zablokować. Ten post był edytowany przez hazel: 13.08.2008 20:25 -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Ludwisarz |
![]()
|
Gdzie zamowilas? Za ile?
Moja siostra kupila 3g. Fajny jest. Ale kurcze ona nie musi lamac, w AppStorze jednak maaalo darmowych dobrych aplikacji. Hazel: a po blokowac? Przeciez w torebce czy kieszeni Ci sie nie wlaczy, bo nie dotyka niczego co przewodzi impuls. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Siła przyzwyczajenia zapewne. Ja juz z automatu blokuje klawiature w swojej komorce, nawet jezeli ma lezec na stole, klawiszami do gory
-------------------- |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
QUOTE(TimmY @ 13.08.2008 20:44) Z blokowaniem mam taki odruch i źle sie czuję, jak jest niezablokowany. Kupowałam na allegro, dałam tysiaka za wersję 8GB. -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
owczarnia |
![]()
|
Hazel, guziczek masz u góry, ten sleep/wake. Naciskasz raz i klawiatura się blokuje
![]() A co do Apple Store, to proszę Cię I tak Ci po cichu jeszcze powiem, że nie masz siostrze czego zazdrościć... Nie dość, że w 3G zasięg tegoż 3G słaby, to jeszcze pękają im obudowy ![]() Właśnie siadłam i policzyłam: mam w telefonie zainstalowane trzydzieści cztery aplikacje ![]() ![]() ![]() Ten post był edytowany przez owczarnia: 13.08.2008 21:49 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
matoos |
![]()
|
Jak dostanę dobrego klienta ssh na Iphone to wtedy powiem że Apple Store się nadaje do czegokolwiek. Albo klienta Voip. Albo prawdziwy GPS.
A racja, API nie pozwala. Cóż, chyba moje PDA nie straci użyku. -------------------- |
owczarnia |
![]()
|
Bardzo bym chciała zrozumieć co tam wyżej napisałeś, ale niestety - ni chu chu. W związku z czym pragnę Cię poinformować, że takie niekumate blondyny jak ja są ze swoich iPhonów bardzo zadowolone (nawet z tym nieprawdziwym GPSem)
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
ej matoos a jaka jest alternatywa? znaczy połączenie telefonu z bardzo intuicyjnych, funkcjonalnym i dość pojemnym odtwarzaczem mp3. no i wifi oczywiscie. do tego całość zamknięta dość zgrabnie w jakiś przyzwoicie wyglądający sposób? chętnie posłucham i się czegoś dowiem.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
za worldgsm.pl
Wybrane parametry: Bluetooth, Podczerwień, WIFI, Karta pamięci, Odtwarzacz mp3 . BenQ-Siemens P51 BlackBerry iPAQ hw6910 BlackBerry iPAQ hw6915 HP iPAQ 514 HP iPAQ h6310 HP iPAQ h6315 HP iPAQ h6320 HP iPAQ h6340 HP iPAQ hw6940 HP iPAQ hw6945 HP iPAQ rw6815 Motorola MPx Motorola MPx300 Nokia 6086 Nokia 9300i Nokia 9500 Nokia E51 Nokia E60 Nokia E61 Nokia E61i Nokia E65 Nokia E70 Nokia E90 Nokia N80 Nokia N80 Internet Edition Nokia N82 Nokia N93 Nokia N93i Samsung Blackjack Samsung SGH-i600 Samsung SGH-i607 Samsung SGH-i760 Samsung SGH-i858 Sony Ericsson P1i Sony Ericsson P990i -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:50 |