Prequel, zgadza się
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Prequel, zgadza się
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Nie wystarczy. Czołgaj się
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
*czołga się w prochu i pyle*
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
*stawia władczo stopę na karku Przemka i wybucha ochrypłym śmiechem*
Dobra, reszta tych pieszczot to już nie dla pozostałych ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Owca, wielkie dzięki, miałam znaczące problemy z rozszyfrowaniem pisma w oryginale. Okazało się, że przez to trochę szczegółów mi umknęło.
Ten post był edytowany przez hazel: 12.06.2008 19:16 -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
owczarnia |
![]()
|
A nie ma za co, na zdrowie. Miło, że się przydało
|
uayo |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 13.12.2007 ![]() |
Tak dzięki wielkie
![]() |
Ramzes |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Prefekci Postów: 1237 Dołączył: 06.08.2007 Skąd: Cz-wa/Krk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wprawdzie jakoś rozszyfrowałem jej pismo, ale i tak wielkie dzięki, bo nie doczytałem, co oni dokładnie z tym autem robili
![]() -------------------- As the philosopher Jagger once said - "You can't always get what you want"
|
owczarnia |
![]()
|
No to teraz szczerze, ale jak na spowiedzi: komu z Was się nie marzy, żeby to rozwinęła? Najlepiej w... całą książkę? Bo mnie się kunia zamarzyło. I nie wstydzę się przyznać, myślcie sobie co chcecie. Taki prequel o pierwszej wojnie z Voldemortem, mielibyśmy Syriusza, Lunatyka, Jamesa... Kurcze
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Nie marzy mi się. Zacząłem ostatnio czytać od początku sagę i przypomniałem sobie, za co pokochałem te książki: za historię Harry'ego. Bez Harry'ego historia byłaby jakaś dziwnie niepełna.
Owszem, ciekawie byłoby poczytać o początkach Zakonu Feniksa, ale nie sprawdziłoby się to dla mnie jako powieść. Jako "kartka z podręcznika historii" pewnie byłoby fajne. Ale nie wiem, jakoś nie ciekawiłoby mnie to tak w formie powieści. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
dragon99919 |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 57 Dołączył: 27.05.2008 Skąd: Łódź Płeć: Mężczyzna ![]() |
A mi się marzy... Coraz więcej do poczytania...
![]() -------------------- Ludzie!!! Zaniedbajcie wymiar sprawiedliwości!!! Tylko Bóg może nas ukarać!!! ;) - Najlepszy opis GG jakie słyszałem...
![]() ![]() |
owczarnia |
![]()
|
W ciągu pierwszych dwudziestu godzin od pojawienia się Prequela w sieci, na stronę, która go opublikowała, weszło przeszło... siedemdziesiąt tysięcy osób, jak podaje Utalkmarketing.com. Jest to absolutny rekord w tego rodzaju kampanii.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:52 |