Bloody Mary, wydzielone
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Bloody Mary, wydzielone
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
no więc naczytałam się dziś na temat diety wg grupy krwi i jestem myśliwym. mam jeść mięso. prawie wyłącznie. to akurat spoko, bo lubię, ale nie powinnam jeść nabiału, a w tym wszystkich serów. parmeeezan!!!!!!!! ricottaaaaaaaaaaaaaa!!!!
![]() no ale mam potwierdzenie, że nie powinnam jeść jogurtów i płatków. kiedyś próbowałam się zmusić do jedzenia tego codziennie rano, bo niby że taka moda jest, żeby baby żywiły się tylko jogurtem. ha! ale jestem myśliwym i żadne jogurty nie wchodzą w grę. a orzechy nerkowca i tak bedę jeść, właśnie zajadam się kilogramowym worem ;] Ten post był edytowany przez em: 23.06.2008 16:37 -------------------- ![]() ha! |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
a ja nie wiem nawet, jaką mam grupę krwi. ja idę na morfologię, to jestem w stanie wytrzymać tylko jedną probówkę
![]() -------------------- |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
wasi rodzice powini wiedziec, po urodzeniu gdzies to w ksiazeczke zdrowia wpisuja.
ja mam 0Rh- najrzadsza z mozliwych, chcialam oddac krew, ale nie mogę, bo mam za niskie cisnienie. -------------------- ![]() ha! |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
w ksiazeczce tez pusto. taki jestem tajniak
![]() -------------------- |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
no wlasnie mi nikt grupy krwi nie sprawdzil i w ksiazeczce zdrowia dziecka jest tylko krew mojej mamy wpisana. ale wg charakteru i krzyzowek genetycznych powinnam miec BRh+.
Ten post był edytowany przez em: 22.06.2008 22:28 -------------------- |
Lilith |
![]()
|
masz przy sobie ksiazeczke zdrowia dziecka?
![]() to chyba tylko do 18 roku zycia jest aktualne, potem do szuflady na pamiatkę. -------------------- ![]() ha! |
em |
![]()
|
nie mam przy sobie, kochana, ale juz kiedys tam tego szukałam :P
-------------------- |
Lilith |
![]()
|
to było do Childa, ale równocześnie posta wrzuciliście
![]() -------------------- ![]() ha! |
em |
![]()
|
o, to child cos napisal. nie zauwazylabym :p.
-------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
ja mam arh+ i dajcie linka do tej strony z dietami :d
-------------------- |
Lilith |
![]()
|
ksiązkę mam.
jesteś rolnikiem, nie powinnaś jesc mięsa, tylko warzywa, hyhy ![]() wolę być mysliwym ;] ed: link Ten post był edytowany przez Lilith: 22.06.2008 22:37 -------------------- ![]() ha! |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ta. nie rzucam sie w oczy ;p
-------------------- |
em |
![]()
|
e jakaś ściema. nie mogę mieć B grupy, bo kurczaka jem od zawsze, a na królika mam alergię. hm.
-------------------- |
Lilith |
![]()
|
nie no, ja mysle, ze nie mozna temu slepo wierzyc, ale osobiscie zamierzam jesc teraz wiecej miesa i mniej jogurtów, których i tak nie lubię, hyhy ;]
-------------------- ![]() ha! |
em |
![]()
|
aa ta dieta powiedziała, że nie wolno koka koli. nie ufam jej :P.
-------------------- |
Lilith |
![]()
|
nie było wtedy jeszcze koka koli zero, tak wiec spoko ;]
-------------------- ![]() ha! |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ej kupa, nie moge jest homara, krewetek ani sera gouda. A niech ssa :/
-------------------- |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Lilith @ 22.06.2008 21:36) ksiązkę mam. też ją mam ![]() ![]() i też jestem myśliwym. coś w tym sumie jest, bo dzień bez mięsa to dla mnie udręka jakaś ;> -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Unikać: barakudy, bieługi, homara, ostryg, ośmiornicy, raka, kraba, krewetek, łososia wędzonego, małży, okońa morskiego, sardeli, skrzydelnika, omułków jadalnych, ślimaków, węgorza, żółwia, żab.
I dobrze, wszystko drogie ![]() Unikać: soku pomidorowego. Nie lubie! Unikać: granatów, karamboli, opuncji, orzechów kokosowych, persymonów, rabarbaru. Tez drogie! A nie wiem jaka mam grupe krwi. Nigdy nie mialem nigdzie wpisane. Wogole moja karta urodzenia jest pokreslona, bo jest jedno imie skreslone i dopisane markerem u gory "TYMON" ![]() Po biologii w liceum i rozmowie z rodzicami wyszlo, ze B RH+, ale nic pewnego. EDIT: Lilith - co ty robisz na faceci.com.pl ??? Ten post był edytowany przez TimmY: 22.06.2008 23:16 -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ja tez niby jestem mysliwym, a generalnie preferuje warzywa :f
jak mozna nie znac swojej grupy krwi? ![]() |
Child |
![]()
|
nie mam pojecia :P
-------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja nigdy w szpitalu ze wzgledow zdrowotnych nie bylem.
Nigdy nie pobierano mi krwi ani nie robiono badan. Dwa razy w zyciu mialem przeswietlenie (raz zebow, raz kostki). Na szczepienia przychodze po terminie i krzycze i placze z bolu. Mozna nie znac swojej grupy krwi ;d -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
em |
![]()
|
Tymą, pjona! to samo prawie. thanks god, ze juz po szczepieniach obowiazkowych.
jak musiałam zrobić morfologię do kardiologa, to się dzień przed popłakałam, zemdlałam, dwa dni w łóżku leżałam słaba i cierpiąca ![]() -------------------- |
Eva |
![]()
|
Ja ostatnio mialam pobierana krew do badania cukru, z palca. Zamknelam oczy, zacisnelam zeby, a pielegniarka dziwnym glosem zapytala 'Dziecko, ile Ty masz lat??' A tak z zyly to ja nie pamietam bo sie boje :P
-------------------- |
em |
![]()
|
mi pielęgniarka powiedziała: ojejku no, to trzeba było mówić, że pani z tych mdlejących! bym panią od razu na kozetkę położyła
yhm już bym chyba nie wstała :x -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:24 |