O Marianie Łowcy Krokodyli I Chomiku Tomie, Z ballad o szalonych przygodach M.Ł.K
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
O Marianie Łowcy Krokodyli I Chomiku Tomie, Z ballad o szalonych przygodach M.Ł.K
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Z ballad o szalonych przygodach Mariana Łowcy Krokodyli
O Marianie Łowcy Krokodyli i Chomiku Tomie Dawno temu żył na świecie najsławniejszy mąż w powiecie w marmur miano mu wyryli: "Marian Łowca Krokodyli” Dnia nie było by ten junak krokodyla nie pokunał. Złoty włos i śmiałe czyny -mdlały bestie i dziewczyny. Raz dla wymierzenia kary zaszedł Marian do pieczary. Patrzy – mruga – i nie wierzy nie krokodyl tutaj leży! zęby ma to jakby...mniejsze Nie ten stwór co poprzedniejsze! Nie krokodyl miał tu skonać! - Zastał tam Chomika Toma Niechże zadrżą wszystkie nieba! Mimo wszystko zdać się trzeba na tradycję w takim razie - Poddaj się, o podły gadzie! tak zakrzyknął dzielny Marian ale – zgrozo niewspółmiarna! Choć ten głos by mur rozkruszył Chomik Tom się nie poruszył! Czyniąc walkę bardziej huczną wycelował Marian włócznią. Wielkie nieba! Co za dziwy?! Rzucił przecie – ale chybił!!! Dalsza walka brzmi jak kpina - chomik miecza nie utrzyma. Legł więc Marian pod gryzoniem, lecz co pływa, nie utonie, gdy zajęcie rzucił pierwsze, siedzi dziś i pisze wiersze. |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
zgrabne.
z wyjątkiem 'pokunał', które mnie bardzo drażni. temat trochę do mnie nie przemawia, ale to o niczym nie świadczy. zresztą wiesz, ja ostatnio o seksie, może dlatego. -------------------- ![]() ha! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 06:27 |