Róż Szkoda
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Róż Szkoda
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Trochę to niepewne, ale wrzucam, bo może uda się przerwać ciszę na forum. I przepraszam za słowo : poeta, to specjalnie tak zarozumiale i napęczniale miało być.
dedykuję Bartkowi.Z Róż Szkoda Róż szkoda kim jestem Wytartym poetą Przeżutym zgarbionym ze skazą Zgromione czerwienią Me ręce się rzucą Win białych stuletnich wlać w wazon Sparzona ich blaskiem Jak wrzątkiem zrozumiem Już zanim się dobrze odżywią Ze ojciec mój prostak Sukienki za długie A matkę, mą matkę mam siwą Zwinięta w ukropie Chcąc zadośćuczynić Co mam rzucę im na pożarcie I pojmę w gorączce Że nie mam nic więcej Już nic chociaż słów miałam garście Ten post był edytowany przez MaryStebbins: 14.06.2009 20:07 |
Schizofreniczka Paranoidalna |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 16 Dołączył: 04.04.2009 Skąd: Schizoland, gdzieś w gęstym lesie. Płeć: Kobieta ![]() |
Hm. Może jestem jakaś niedorozwinięta intelektualnie. Albo poprostu nie potrafię zrozumieć głębi tekstu... Ale za cholerę nie mogę pojąć, o co chodzi w tym "Róż szkoda kim jestem"... 'Róż'. Tu chodziło o taki kolor, czy może jestem niedoedukowana?[bardzo,ale to bardzo możliwe]...
Tak w zasadzie, to mi się podoba, ale napisałaś to bardzo chaotycznie. Oczywiście, istnieje też wyjaśnienie, co już wyżej pisałam, że nie potrafię zrozumieć głębi, ukrytego sensu, podtekstu, czy czegoś tam... Ten post był edytowany przez Schizofreniczka Paranoidalna: 04.04.2009 14:22 -------------------- Ja, Schizofreniczka Paranoidalna - będąca dość zdrowa na ciele, jednak na umyśle już mniej - ogłaszam wszem i wobec, że moja schizofrenia nie jest niebezpieczna/zaraźliwa/nieobliczalna/nieposkromiona. Raczej.
____ Rekrutacja do GW [Grupy Wsparcia] trwa! Jako jeden z oficjalnych opiekunów-prześladowców nie mogę udostępniać listy członków grupy. Ale kto by się tym przejmował! Dotychczasowi członkowie GW: Greg vel Geccon Mike vel Kuba Szwacz-Guzik Jacob vel ... Jacob Opiekun wspomagający: Yeast vel Igrek Oficjalni opiekunowie-prześladowcy: Agyness vel Fighter Schizofreniczka Paranoidalna vel Anne Deuleureux ___ Hańba wam, zadufani w sobie, zlodowaciali i skorumpowani handlarze Bielizny Bawełnianej! I tobie Jess, też. I tobie, podstępna Szczurzyco. O! Tobie też, Brązowowłosa Fretko. Bo chcecie mi zabrać mojego M. |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Róż jako kwiatów, takich darowywanych, np na imieniny, czy w dowód uznania.
|
Schizofreniczka Paranoidalna |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 16 Dołączył: 04.04.2009 Skąd: Schizoland, gdzieś w gęstym lesie. Płeć: Kobieta ![]() |
Ach, chyba, że tak
![]() Wybacz, ale najprawdopodobnie miałam jakąś zaćmę, bo kiedy teraz to czytam, i wiem o co chodzi z tymi różami, tekst nie prezentuje się źle, a nawet dobrze. Jeszcze raz przepraszam, i życzę natchnienia. -------------------- Ja, Schizofreniczka Paranoidalna - będąca dość zdrowa na ciele, jednak na umyśle już mniej - ogłaszam wszem i wobec, że moja schizofrenia nie jest niebezpieczna/zaraźliwa/nieobliczalna/nieposkromiona. Raczej.
____ Rekrutacja do GW [Grupy Wsparcia] trwa! Jako jeden z oficjalnych opiekunów-prześladowców nie mogę udostępniać listy członków grupy. Ale kto by się tym przejmował! Dotychczasowi członkowie GW: Greg vel Geccon Mike vel Kuba Szwacz-Guzik Jacob vel ... Jacob Opiekun wspomagający: Yeast vel Igrek Oficjalni opiekunowie-prześladowcy: Agyness vel Fighter Schizofreniczka Paranoidalna vel Anne Deuleureux ___ Hańba wam, zadufani w sobie, zlodowaciali i skorumpowani handlarze Bielizny Bawełnianej! I tobie Jess, też. I tobie, podstępna Szczurzyco. O! Tobie też, Brązowowłosa Fretko. Bo chcecie mi zabrać mojego M. |
MaryStebbins |
![]()
|
Wyluzuj ; )
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 03:31 |