Kroniki Braciszka Cadfaela
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Kroniki Braciszka Cadfaela
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
|
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
omg, pamiętam to. Jarałam się jak głupia tym serialem.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Imie takie ma z lekka walijskie, hehe. I niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi, uwielbiałam ten serial. Na 2 leciał w niedziele, dobrze pamietam czy coś mi się miesza? ;)
-------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Nic Ci się nie miesza. On w ogóle był Walijczykiem i to się działo tak na pograniczu walijsko-angielskim i tam różne antagonizmy z tego wynikały pamiętam...
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
No to masakra, ściągam! Bo o tych szczegółach to zupełnie zapomniałam, a to teraz będzie dla mnie jeszcze ciekawsze niż wtedy.
![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 08.05.2025 02:22 |