Naznaczony, no co?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Naznaczony, no co?
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Można sobie pokpiwać, ale ten serial to naprawdę jest jakaś mega nowa jakość na polskim rynku telewizyjnym i może pootwiera jakieś szczelnie dotąd pozamykane drzwi. Pierwszy odcinek okazał się nudny i zalatywało to wszystko typowym dla Polski 'miało byś niesamowicie, jest jak zwykle', ale potem chociaż Losty to to nie są jest naprawdę ok.
|
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Lol no nie mów że naprawdę z tego wziąłeś swój genialny pomysł
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Nie, nie, nie z tego =D Z cudzej gry w De Profundis. Ale ten serial to takie spokojnie 5.7 w skali Porcys.
|
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
No nie jest najgorszy, nie jest. Momentami troszkę paździochowaty, ale może być.
A'propos (skojarzyło mi się z Adamczykiem) - mój ślubny bardzo lubi 39ipół i ostatnio oglądając z nim zeszłam z Adamczyka ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Katon |
![]()
|
Mi on wybitnie działał na nerwy, a w tej roli (tzn. naznaczonego) jakiś niewkurwiający i w ogóle daje radę. Może pomiędzy papieżem, a debilnymi komediami znalazł wreszcie jakąś półkę dla siebie...?
|
owczarnia |
![]()
|
Ani papież, ani debilne komedie. Wąglik! Uwielbiałam go też w "Testosteronie" i "Lejdisach" (mam nadzieję, że nie to miałeś na myśli pisząc o debilnych komediach), a sam siebie przeszedł u Szymona M. Ten facet ma całe pokłady kompletnie niewykorzystanego talentu! W "Naznaczonym" jest idealnie nijaki, i to mnie troszenieczkę drażni. Ale może być.
-------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Katon |
![]()
|
Właśnie nie. Jest ewrymenem, klasycznym bohaterem tego typu scenariusza. I pomimo znanej gęby jest wiarygodnym ewrymenem.
|
owczarnia |
![]()
|
Hm. No może masz rację. Ja na to patrzę nieco inaczej, przez pryzmat kobiecego oka, któremu podoba się to, co widzi
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 08.05.2025 02:00 |