Trzecia, rymowanka z przymrużeniem oka;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Trzecia, rymowanka z przymrużeniem oka;)
nagietek |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 13.06.2009 ![]() |
TRZECIA
Nie wiem kim ona jest Ani jak się nazywa Czy się bawi na fest Gdzie ubrania nabywa Czy się czesze w warkocze Lubi nosić korale Nad matmą kłopocze A przy polskim wcale Pije cole przez słomkę Psa na spacer prowadza Chodzi latem na łąkę Czy po mieście wciąż chadza. Nie wiem o niej zbyt wiele By powiedzieć na pewno Że jest piękna na ciele A dla ciebie królewną. Ale nie dbam ni trochę O te wasze relacje Chociaż lekcję pokory Wzięłam niby kolację Jedna myśl tylko stoi I się ciśnie na usta Jedno marzenie roi Że ty trafiasz w me gusta Twój obraz uparcie Pod powiekę się wcisnął I szykuje natarcie Na mą duszę przeczystą Gdzieś się snuje za rogiem Wciąż cię tęsknie wyglądam W sercu budzi się ogień Na innych nie spoglądam Nie wiem kim ona jest Ani jak się nazywa Czy się bawi na fest Gdzie ubrania nabywa Jednak jedno z nią dzielę Za to jedno ją lubię Szkoda że ją w kościele Poznam na waszym ślubie. |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
trochę nie wiem, czy to na serio tak, czy może humoreska?
-------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Bez materiałów dodatkowych w postaci rocznej daty Twojego urodzenia nie jestem w stanie się sensownie wypowiedzieć.
|
WildThing |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 187 Dołączył: 03.10.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak dla mnie to takie nazbyt dziecinne, nawet jeżeli właśnie takie miało być.
Ten post był edytowany przez vampirka: 09.05.2019 16:07 -------------------- To nie jest wasz dom - nasz on.
|
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
Fajne. Jakiś dobry beat do tego i będzie git.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 07.05.2025 13:44 |