Seriale, sitcomy i inne, Veronica Mars Gilmore Girls Przyjaciele
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Seriale, sitcomy i inne, Veronica Mars Gilmore Girls Przyjaciele
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Lilith @ 05.03.2007 00:07) Little Britain Live juz kiedys pisałam o serialu Little Britain tu na zywo ale polecam sciagnąć pare odcinków ;] tu jeszcze coś ![]() i jeszcze, w related jest dalsza część. Aj, jak ja ich lubię. Całą pierwszą serie widziałem, niestety dwójki jeszcze nie [podobno jeszcze bardziej przegięta ![]() Natomiast z tej serii BBC to nie polecam Ligi Dżentelmenów - przegięta, nic świeżego i fajnego. A z produkcji innych telewizji, polecam Statystów, serial w którym są bohaterowie główni, a w każdym odcinku rolę nieznaczącą gra jakaś gwiaza. Odcinek z Radclifem mnie zmiażdżył [poszukam na jakiś jutjubach czy czymś]. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
W środy na dwójce będzie Little Britain
![]() nie pamietam, o ktorej godzinie, ale raczej po dobranocce ;] -------------------- ![]() ha! |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
TimmY, Mischa i The O.C. od dziś na tvnie
![]() a ja już tak się wkręciłam w tą Veronicę Mars, że mi się wcześniej wstawać zdarzało, żeby rano obejrzeć. może jest naciągana do granic, ale to raczej tradycyjnie, a wczoraj jak mnie ostatni odcinek drugiego sezonu wbił w fotel, to wstać nie mogłam. mimo, że pierwszego sezonu nie widziałam w ogóle, a drugi nie w całości. trzeci się ściąga =) oprócz tego Logan rzeczywiście fajny, soundtrack też może być (theme song by Dandy Warhols, gdzieś tam się przewijają Postal Service, Interpol...). btw: - Jak przetłumaczyć Jezus Chrystus skazany na śmierć? - Jesus Christ Prison Break. =) -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Potti: Taaaaaaaaaaaaaaaa! O KTOREJ!? <wywiesza_jęzor_jak_pies>
Jezu jak ja Veronici Mars nie lubie. Ogladam codziennie. ano. Jak wstaje, to akurat po umyciu sie, siadam do sniadania i ogladam tyle ile trwa zjedzenie Chocapicow z mlekiem, lub chwile dluzej. Wiec zawsze trafiam na ostatnie 10 minut. Jest cholernie dziwne i glupie ;D -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
o ranyyyyyyyy ! jak cuuuudnie. zaraz zaczne skakać z radości, no.
jak dooobrze, że o tym napisałaś bo chyba bym umarła gdybym nie obejrzała pierwszego odcinka. aaa! -------------------- |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mischa Barton nie jest ładna.
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Potti @ 06.04.2007 12:32) a ja już tak się wkręciłam w tą Veronicę Mars, że mi się wcześniej wstawać zdarzało, żeby rano obejrzeć. może jest naciągana do granic, ale to raczej tradycyjnie, a wczoraj jak mnie ostatni odcinek drugiego sezonu wbił w fotel, to wstać nie mogłam. mimo, że pierwszego sezonu nie widziałam w ogóle, a drugi nie w całości. trzeci się ściąga =) Ja sie wkrecilem w polowie pierwszego sezonu, tak bardzo, ze drugi obejrzalem praktycznie jednym ciagiem w ktorys styczniowy weekend. Troche mi sie nie podobalo pozniej przejscie z drugiego sezonu do trzeciego, lifting czolowki, nowe otoczenie i bohaterowie itp. ale jak juz sie przyzwyczailem to bylo spoko. Mimo tych wszystkich niedociagniec, niescislosci i banalow to calkiem przyjemny i wciagajacy serial. Ot taka mlodziezowa rozrywka. oprócz tego Logan rzeczywiście fajny, soundtrack też może być (theme song by Dandy Warhols, gdzieś tam się przewijają Postal Service, Interpol...). |
Eulalia_Cloak |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 09.08.2005 Skąd: espagne!! :D Płeć: Kobieta ![]() |
Veronica Mars jest swietna, obejrzalam calosc juz daaawno temu i teraz czekam na wznowienie w maju.
Naciagane? Owszem. Ale rozkladajac na czesci i oceniajac kryteriami nastolatkow, bo do nich jest to kierowane: superprzystojny facet, ktory co i raz schodzi sie i rozchodzi z glowna bohaterka? jest! blondynka glowną bohaterka? jest! smierc, narkotyki i geje? bywaja! jakies zagadki to wyjasnienia? sa! matt czuchry i jason dohring? (to dla fanow GG ![]() sa! dzieje sie w USA? tak! pelne napiecia ostatnie odcinki? nooo Wiec ogolnie uwazam, ze to calkiem przyjemny serial. A ostatni odcinek pierwszej serii obejrzalam, kiedy byłam sama w domu wieczorem i to wszystko, co sie tam wydarzylo (juz chcialam napisac co, ale moze kogos to jeszcze zaskoczy) naprawde sprawilo, ze zlapalam sie na obgryzaniu paznokci. Na przestaniu przezuwania pokarmu. Fajne. No i na poczatku gra tam Paris, wiec po prostu trzeba sie skusic : P -------------------- "-nigdy bowiem nie pozwalał sobie na nieuprzejmość wobec drugiej osoby, jeśli nie było ku temu bezpośredniej przyczyny."
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
obchodzi mnie w sumie tylko tyle, że chcę 3 sezon, od którego jestem daleko i fajnie się z tym nie czuję =P
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
czy ktos ogląda Małą Brytanię po polsku w środy wieczorem?
od miesiąca już idzie, a jakoś nie mogę się wstrzelić, bo w środku tygodnia. -------------------- ![]() ha! |
Potti |
![]()
|
tak jakby plany na dzisiejszy dzień były inne, ale wpadłam w ten trzeci sezon prawie jak w drugi. The O.C. nie umywa się do Veronici Mars i to nie tylko z powodu Logana (bo Seth też jest fajny)
![]() co prawda faktycznie na początku obco to wyglądało, ale szybko się przyzwyczaiłam. ha, (jestem przy odc. 6) a Logan chyba znów będzie złym chłopcem! btw: nadużywając słowa "Logan", w odc. chyba 4 było ich dwóch- bo grał też ten z Gilmore Girls ![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Potti |
![]()
|
o shit.
oglądałam na stronie, na której działają tylko do 8. nie ściągnie mi się zbyt szybko i umrę po tych wszystkich ochach i achach nad 9, z ciekawości!!! Ten post był edytowany przez Potti: 23.04.2007 19:12 -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Eulalia_Cloak |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 09.08.2005 Skąd: espagne!! :D Płeć: Kobieta ![]() |
Kumulacja loganow. To chyba jeden z moich ulubionych odcinkow. Szkoda, ze nie okazali sie gejami
![]() -------------------- "-nigdy bowiem nie pozwalał sobie na nieuprzejmość wobec drugiej osoby, jeśli nie było ku temu bezpośredniej przyczyny."
|
Potti |
![]()
|
już znalazłam i obejrzałam. ale wcale nie należał do tych, które najbardziej mnie trzymały w napięciu. zawiodłam się jakoś. może przesyt serialu ogólnie
![]() idę zrobić coś bardziej kreatywnego. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
LilienSnape |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 579 Dołączył: 11.12.2006 Skąd: Roseau Płeć: Kobieta ![]() |
i koniec THE O.C. jeszcze do tego Marisa umarla. i nowy sezon pewnie dopiero w przyszlym roku. poza tym cholernie wzruszajacy odcinek XD jak kazdy konczacy serie.
-------------------- |
Potti |
![]()
|
jakoś przypadkiem obejrzałam 4 sezon i mogę powiedzieć (sorry TimmY XD), że bez Marissy ten serial jest dużo lepszy
![]() po jej śmierci każda postać musiała sobie z tym jakoś poradzić. udało się zrobić to tak, że nie wyszło żałośnie i dzięki temu stały się one bardziej rozwinięte i ciekawsze. poza tym nowa miłość Ryana to big suprise, wprowadza sporo humoru. nowe oblicze Summer bla bla bla... w każdym razie rzadko który sezon ma swój najlepszy moment w 4 sezonie i chociaż nie umywa się do większości, które śledzę- mimo wszystko mnie wciągnął, jak to bywa z głupotami ![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Ludwisarz |
![]()
|
Popłakałem sie ;(((((
Szkoda, nie bedzie gdzie na nia patrzec. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Potti |
![]()
|
powieś na ścianie =)
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
LilienSnape |
![]()
|
ja. mialam taka cicha nadzieje ze jednak przezyje. a nie. niby dobrze ze 4 sezon to ostatni bo potem juz mogloby nie byc fajnie. ale zal troche. no moze troche bardziej .
-------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
Jak Boga kocham moj zaplanowany prezent osiemnastkowy to wieeeeelki plakat z Mischą
![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
drawn together - Przerysowani.
Jezeli lubie takie animacje to polecam ![]() ![]() ![]() Mnie sie podoba, nawet bardzo. Pierwszy sezon do oglądnięcia na www.drawnpark.net (zakładka oglądaj online) zaby oglądac reszte (i to z napisami jak komus ang nie idzie) to trzeba sie zarejestrowac. "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
vold |
![]()
|
Aaaaa, druga seria Dextera.
Aaaaa, Dexter człowieczeje. Aaaaa, co robić, co robić?! Zacząłem Greek oglądać, o miasteczku studenckim. Zobaczymy, dopiero dwa odcinki. Poza tym 'Reaper', bo pierwszy odcinek kręcił Kevin Smith. Serialowy 'Wysyp Żywych Trupów'. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
kiedy druga seria dextera?
|
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Już można dwa pierwsze odcinki sciągnąć..
A oficjalna premiera 30 września. Ten post był edytowany przez Rysiek_Kowal: 23.07.2007 17:14 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 12:54 |