Seriale, sitcomy i inne, Veronica Mars Gilmore Girls Przyjaciele
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Seriale, sitcomy i inne, Veronica Mars Gilmore Girls Przyjaciele
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ten strajk mnie dobija.
Jezu jak oni skrocili Heroesow przez to ;/ -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
I mode na sukces!! ;CCC
-------------------- |
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie wiem czy słyszeliście. Bardzo możliwe jest, że od lutego puszczą tylko 8 odcinków (bo tyle jest na razie nakręconych), a pozostałe odcinki mają być puszczone razem z kolejnym sezonem W 2009!
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Słyszeliśmy, słyszeliśmy
![]() Cóż, jedyna nadzieja w tym, że strajk szybko się skończy. Z drugiej strony, przy 8 odcinkach miałbym więcej czasu na naukę do matury ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
echhhh no właśnie skrócenie herosów najbardziej mnie boli, kruca fuks jesteśmy w środeczku sezonu przecież... i jeszcze tylko trzy odcinki.
-------------------- |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
wciagnęłam sie w na wspólnej
do tego stopnia, ze sobie w necie ogladam przyszle odcinki ![]() no ale kuuurcze, co za rzeczy sie teraz dzieją! Ewa całowała się z Przemkiem, aaaaaa a w nastepnym odcinku Marta bedzie miec badanie usg i cos sie tam bedzie dzialo, aaaaa -------------------- ![]() ha! |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
z kim z kim z kim jest jeszcze z filipem?
no żech ja tu nie mam tv i nie jestem na bieżąco ![]() -------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
QUOTE Ewa całowała się z Przemkiem, aaaaaa Szfak, co ja piłem? -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(em @ 28.11.2007 14:10) jest jest i to jak, juz sie zareczyli i beda miec bobo, ale no wlasnie maja byc jakies jaja na badaniu usg. no a Ewa krecila z takim kolesiem - mistrzem ceremonii i tez z tego jaja beda, bo Roman mysli, ze oni cos wiecej tego. ale to Ty bardzo nie na czasie jestes, a wiesz, że Żaneta z tym no Wieśkiem juz są po slubie? no i w ogole tyle sie dzieje teraz, ze nie moge usiedziec ![]() -------------------- ![]() ha! |
em |
![]()
|
nie wieśkiem tylko grześkiem, wiesiek to jej brat przecież - wiem, wiem, to było jeszcze we wrześniu jakoś wtedy, jak weronika z adamem (bo przegapiłam oba wesela).
no i zastanawiałam się właśnie, jak z tym michałem lesieniem poprowadza ten watek, bo to to mi w ogole umknelo. powiedz mi jeszcze, ze herbusiowa wypieprzyli na dobre, to juz bede calkiem happy ![]() -------------------- |
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
to brzmi jak jakaś telenowela
![]() |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
bo na moje oko to własnie jest telenowela...
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
toć wiem :]
ostatnio zobaczyłam cały jeden odcinek Mody na Sukces... |
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
Polećcie mi coś na święta ;D (oprócz Jericho, Losta, Californication, Herosów i Prisona)
|
em |
![]()
|
Doctor Who! ja jeden sezon przerabiań w średnio dwa dni, na przerwę świąteczną trzy sezony jak znalazł.
-------------------- |
Lilith |
![]()
|
o matko!
na wspolnej wymiata! dziecko Marty bedzie miec wade gnetyczna i wszyscy sa nieszczesliwi, a juz najbardziej matka Filipa, ktora nie chce im pieniedzy dawac. no a Lesien ucieka chyba z serialu, bo wyjezdza z Warszawy i Roman juz wszytsko wie i znowu sie kochaja z Ewą. a juz na 100% cos sie stanie Grzeskowi, bo caly czas walkuja temat jego wyjazdu do Irlandii, stluklo sie lusterko i Zaneta placze, aaaaa hyhy ![]() -------------------- ![]() ha! |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(nutrias @ 18.12.2007 21:50) dexter, family guy albo six feet under. ach i przypomniało mi się. od paru dni oglądam od pierwszej serii 'that 70's show'. przezaczepistny serial komediowy, polecam każdemu kto nie miał jeszcze styczności. Ten post był edytowany przez GrimmY: 19.12.2007 03:22 -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Świat wg. Kiepskich. To naprawdę jest zabawne.
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
dla mnie raczej 'tak głupie, że aż śmieszne'.
-------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
A ja z rozbawieniem oglądałem tylko te odcinki, gdzie wszystko było w miarę "realistyczne". Strasznie moim zdaniem zepsuły ten serial odcinki o UFO, diabłach, powodziach itp.
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Zgadzam się. No i te bez Waldusia w ogóle są o dupę rozbić.
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
Obejrzałem sobie ten cały "Zagubiony pokój" na TVP1. Nic wybitnego, ale zaciekawiły mnie wątki fantastyczne - kojarzy mi się to trochę z Silent Hillem, a to dobrze. No i gra tam aktorka z Lost :]
Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 20.12.2007 22:55 -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Madame Lestrange |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 14 Dołączył: 27.08.2007 Skąd: Dolina Godryka Płeć: Kobieta ![]() |
Mój ranking:
1. Heroes (Herosi) 2. Prison Break (Skazany na śmierć) 3. Lost (Zagubieni) 4. The O.C. (Na fali) 5. Tajemnice Smallville Tylko to oglądam ![]() |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ja czekam na 6 i 7 sezon That 70s Show. Niech no tylko wyladuje w moich dloniach a te swieta beda na prawde swietne :d (nie wiem, nie wiem, zaprawde nie wiem jak mozna tego nie lubic xP) Pluje sobie w brode ze zostawilam w mieszkaniu Treki The Next Generation bo nie mam co robic wieczorami.
-------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Pluje sobie w brode ze zostawilam w mieszkaniu Treki The Next Generation bo nie mam co robic wieczorami. moze w koncu nauczysz sie spac jak normalny czlowiek ![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 07:20 |