Seriale, sitcomy i inne, Veronica Mars Gilmore Girls Przyjaciele
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Seriale, sitcomy i inne, Veronica Mars Gilmore Girls Przyjaciele
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
A idz mi, nie bede sie kladla popołudniami, to niezdrowe! ;p Swoja droga poogladalabym chetnie X-Files, mam tylko 2 sezony (juz zjedzone) ale tez w mieszkaniu -_-
-------------------- |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
ło matko, zdaje sie, ze przerwali mi na wspolnej w okresie swiatecznym, a niech to!
-------------------- ![]() ha! |
Golden Phoenix |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 351 Dołączył: 16.07.2004 Skąd: Bydgoszcz / Toruń Płeć: Kobieta ![]() |
Wciągnęłam się w Dr House'a. Tak jak nie przepadam za serialami, tak na ten czekam z utęsknieniem. Co prawda TVP 2 emituje dopiero pierwszy sezon, a na świecie jest już chyba 3 albo 4, ale to nic. Serial ogólnie wygląda tak: co odcinek inna przypadłość medyczna, z którą nie radzą sobie zwykli lekarze, więc zajmuje się nim dr House, który absolutnie nie ma nic wspólnego z Kubą z "Na dobre i na złe". Doktor jest wredny, ironiczny, nikogo nie lubi, a to jest genialny i serwuje świetną dawkę ironicznego humoru. Są też pokazywane drobne wątki poboczne dotyczące życia doktora i jego zespołu.
Aktualnie jestem na etapie ściągania z sieci oryginału i będę konfrontować to z polskim lektorem. -------------------- "Nightingale in a golden cage..."
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Co do lekarskich seriali to mam ochote na 'Grey's Anatomy' ale to dopiero jak sie Rozowe lata 70 skoncza ssac :p
-------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Eva @ 23.12.2007 23:58) Co do lekarskich seriali to mam ochote na 'Grey's Anatomy' ale to dopiero jak sie Rozowe lata 70 skoncza ssac ![]() grey Ci się spodoba, gwarantuję. nie ma chyba kobiety, której ten serial by się nie podobał (tak tak, uogólniam). 6 sezon rozowych lat jest całkiem całkiem, siódmy już zchodzi w mym mniemaniu do kategorii 'ujdzie' (zresztą czego bym się nie czepiał to i tak przyznam, że parę razy się posikałem ze śmiechu) ale już sezon 8 jest zdecydowanie nie na miejscu. może to zmęczenie materiału się odzywało, może brak dwóch głównych bohaterów (no może nie dosłownie i nie będę mówił o kogo mi chodzi;), jest inaczej - w sensie negatywnym - po prostu. co i tak nie zmienia faktu, że to jeden z lepszych seriali komediowych, jeśli nie seriali w ogóle, które widziałem w życiu. Ten post był edytowany przez GrimmY: 24.12.2007 03:06 -------------------- |
Eva |
![]()
|
Wiem o kogo chodzi i jakos ciezko mi sobie wyobrazic serial bez nich, ale zobaczymy. 5 sezon tak mnie rozmontowal ze az moge go ogladac over and over. Zwlaszcza motywy z menopauza ;> Mistrzostwo swiata i lzy w oczach. A co do Grey's anatomy to wiem ze mi sie spodoba bo ogladalam kilka odcinkow na polsacie i glownie to oraz opinia kolezanki mnie zmotywowalo do ugryzienia tego w jakis rozleglejszy sposob.
Tos mnie tym 8 sezonem przerazil! Myslalam, raczej mialam nadzieje, ze to raczej jakos ujedzie i utrzyma poziom.. W koncu zostal Hyde, no nie? xP -------------------- |
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
3 pierwsze odcinki 'Jericho' przeciekły - tak dla informacji
![]() Edit: no więc, odcinki kopią w pyte - moim zdaniem lepsze od pierwszej serii. cały czas coś się dzieje, coraz więcej znaków zapytania. generalnie nie mam pojęcie jak to wszystko się wyjaśni w 4 odcinkach (bo 2 seria to tylko 7 odcinków). jest też możliwość zrobienia 3 serii, zależy od stacji - mają być dwa zakończenia Ten post był edytowany przez nutrias: 28.01.2008 21:29 |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
najprawdopodobniej na dniach (a może już) zakończy się strajk scenarzystów w juesej.
yay! -------------------- |
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
Już się skończył, wczoraj i dzisiaj ze 3 razy słyszałem o tym na tvn24
![]() |
nutrias |
![]()
|
4 odcinek Jericho już jest, jak zwykle rozwala!
|
GrimmY |
![]()
|
jestem po pierwszym odcinku/pilocie serialu terminator: the sarah connor chronicles.
co by tu powiedzieć to sam nie jestem do końca pewien. serial nie jest zły, kurde nawet mógłby być bardzo dobry, gdyby nie pewne podstawowe zagadnienie. otóż największym plusem i jednocześnie bolączką serialową jest/będzie (bo piszę o tym z perspektywy pilota i może im dalej w las tym lepiej) to, że bazuje ona na dwóch i pół zajefajnych filmach (trzeci terminator był taki sobie). przede wszystkim lena headey to nie linda hamilton, a nowy 'dobry' terminator to mimo wszystko nie gubernator arni. a właśnie, nowym obrońcą przyszłego przywódcy ludzkości jest pani terminator tudzież terminatorka, zabieg w sumie ciekawy ![]() -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Golden Phoenix @ 23.12.2007 23:53) Wciągnęłam się w Dr House'a. Tak jak nie przepadam za serialami, tak na ten czekam z utęsknieniem. Co prawda TVP 2 emituje dopiero pierwszy sezon, a na świecie jest już chyba 3 albo 4, ale to nic. Serial ogólnie wygląda tak: co odcinek inna przypadłość medyczna, z którą nie radzą sobie zwykli lekarze, więc zajmuje się nim dr House, który absolutnie nie ma nic wspólnego z Kubą z "Na dobre i na złe". Doktor jest wredny, ironiczny, nikogo nie lubi, a to jest genialny i serwuje świetną dawkę ironicznego humoru. Są też pokazywane drobne wątki poboczne dotyczące życia doktora i jego zespołu. Aktualnie jestem na etapie ściągania z sieci oryginału i będę konfrontować to z polskim lektorem. Nie prawda że House nikogo nie lubi. On lubi siebie. I nie tylko. Ale to nie sezon który emituje TVP2 (już chyba nawet nie, bo post sprzed trzech miesięcy). Akurat z medycznych seriali wszystkie mnie jakoś wciągnęły. I House, i GA i swojego czasu ER. -------------------- |
nutrias |
![]()
|
A Jericho się skończyło
![]() Finał wymiata |
managarm |
![]()
|
![]() Chce ciastko! Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 432 Dołączył: 27.03.2008 Skąd: teraz to juz tylko Poznań :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Child @ 28.03.2008 20:50) Z nowego (12) sezonu jak narazie tylko 1 odcinek daje rade ;) [12x02 :P]QUOTE(nutrias @ 28.03.2008 22:32) A Jericho się skończyło :( No to musze zaczac sciagac :)Finał wymiata Ten post był edytowany przez managarm: 29.03.2008 00:30 -------------------- Sons of Anarchy: President.
![]() |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
chwilowo przygode z SP skonczylem na 9-tej i 10-tej serii. plus z niezidentyfikowanej odcinek o guitar hero [posysał, ale koncowka mnie rozłożyła ;p]
-------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wpadlem w trans Pitbulla i w ciagu ostatnich trzech dni chyba z 16 odcinkow obejrzalem.
Jest mega niesamowity. Ide spac. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
GrimmY |
![]()
|
popieram. jeden z niewielu polskich seriali, które jestem w stanie oglądać i do tego z zaciekawieniem.
-------------------- |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja obejrzałem pierwszą i drugą serię po dwa razy już, trufan ze mnie, serio, teksty też znam na pamięć. Trzecia jest póki co, taka se, ale da radę obejrzeć. Gebels to mój idol
('-wie pan co, a ja mam to w dupie. tak, mam to w dupie. synku, słyszałeś, jak tatuś mówił że ma w dupie. - tak - nie powtarzaj tego. no ... chyba że naprawde masz to w dupie') A z SP to nowy odcinek mnie rozłożył, wcześniejsze były raczej mocno średnie (poza tekstem 'We are H I V positive!'), ale opcja Cartmana z kotami jest po prostu genialna. Ten post był edytowany przez vold: 29.03.2008 17:03 -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jesli ktos jeszcze nie ruszyl swojej szanownej pupki aby sciagnac i obejrzec serial Carnivale, to niech wie, ze to ogromny blad.
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jest już Fringe, nowy serial wg pomysłu Abramsa.
MAM BEKE że nie wiem, PIERWSZA SCENA W SAMOLOCIE, zakładam że to troche autoironiczne. A chwile później gra ten, co w Loście mógłby grać szatana - to znaczy ten czarny, który zatrudnił Naomi. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
lulz, oglądałam to fringe przed chwilą, znaczy trailer
pal licho abaddona, tam gra pacey z jeziora marzen! ![]() w sieci wyciekł pilot, ale pono słabe obejrzałam przed chwilą pilota do how i met your mother kurde brakowalo mi takiego absurdalnego amerykanskiego sitcomu ![]() -------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
1. visit http://www.mininova.org/tor/632137 and http://www.mininova.org/tor/1272983
2. download 3. watch 4. PROFIT !!! -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
managarm |
![]()
|
![]() Chce ciastko! Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 432 Dołączył: 27.03.2008 Skąd: teraz to juz tylko Poznań :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sciagnalem. Jak Ewa wroci to bedziemy dzialac.
Ten post był edytowany przez managarm: 11.08.2008 12:02 -------------------- Sons of Anarchy: President.
![]() |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Czyli nie będziecie mieli czasu oglądać?
![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 10:39 |