Seriale, sitcomy i inne, Veronica Mars Gilmore Girls Przyjaciele
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Seriale, sitcomy i inne, Veronica Mars Gilmore Girls Przyjaciele
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
lolwut?
Eva, wszak wyszedł dopiero pierwszy odcinek, jak dla mnie był conajmniej w porządku; może jakoś nie specjalnie cieszy mnie rezygnacja z żartów wyjętych zupełnie z kontekstu (chociaż powinienem napisać coś o ich ograniczeniu), ba, jestem pewien, że to 'faza' jednoodcinkowa - vide początek sezonu poprzedniego. -------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
O czym mowisz teraz? O_o
-------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Cali sie sciaga, Herosi sie sciagaja, Battlestar sie sciaga, Who sie sciaga... A ja w domu przez ostatnie poltora tygodnia bylem moze 2 noce?
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
managarm |
![]()
|
![]() Chce ciastko! Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 432 Dołączył: 27.03.2008 Skąd: teraz to juz tylko Poznań :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bedziesz mial problem jak posciagasz. Mam zalegle PB, Herosy, Himymy i glowie sie nad tym od czego zaczac xD
Co do FG, ostatni odcinek rzeczywiscie slaby, ale w sumie, jak to Grim stwierdzil w poprzednim sezonie wyzyn nie bylo. Ten post był edytowany przez managarm: 01.10.2008 23:33 -------------------- Sons of Anarchy: President.
![]() |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Przywiez mi himyma!
<krzyczy przez sen> -------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
Eva |
![]()
|
Obejrzalam wlasnie 2 odcinek 7 sezonu i niestety nadal nufin speshul.
-------------------- |
managarm |
![]()
|
![]() Chce ciastko! Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 432 Dołączył: 27.03.2008 Skąd: teraz to juz tylko Poznań :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nowe southparki tez nie blyszcza. No kupa, nie ma co ogladac. Musze wrocic do Bleacha i Naruto
![]() Co do seriali: Supernatural trzyma poziom, ale to juz na dobra sprawe robi sie nudne. Heroes to samo. Prison Break, czy to sie kiedys skonczy? Himym: "tonight i pick up a lesbian" xD Ten post był edytowany przez managarm: 16.10.2008 16:24 -------------------- Sons of Anarchy: President.
![]() |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
heoresi jacyś tacy biedni, zresztą mam momentami wrażenie, że kring się mota, na przykład po co kazali Peterowi przejąć moc Sylara, skoro na dobrą sprawę ich moce dają taki sam rezultat, tylko Peter nie ma "skutków ubocznych" w postaci głodu? jak za tym nie ma głębszego wyjaśnienia to będę b. rozczarowana. chociaż Evil!Claire to ciekawy motyw :D.
HIMYM pierwszy odcinek póki co najlepszy, chociaż nie widziałam jeszcze tegotygodniowego :>. i nie jadę na weekend do domu, więc będę trzy tygodnie do tyłu na wszystkich świętych! Ten post był edytowany przez em: 16.10.2008 17:28 -------------------- |
managarm |
![]()
|
Ja chyba nie mam jakiegos ulubionego watka w Herosach - kazdy mnie tak samo irytuje i w sumie ogladam juz tylko dla fabuly.
Nie no, ja to ze wszystkim jestem o week w plecy bo w koszalinie mam zablokowane p2p i z p2m musze sciagac. (a tam seriale pojawiaja sie z niezlym opoznieniem) -------------------- Sons of Anarchy: President.
![]() |
nutrias |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 680 Dołączył: 02.06.2007 Skąd: z kont Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dexter zrobił się chujowy, Rzym obejrzałem, Californication dobry, Plotkara tak sobie do oglądania, czekamy na Losta.
Ma ktoś wszystkie 5 serii Ally McBeal? ![]() |
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
Dexter ojcem
![]() |
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
House...
![]() PS: właśnie ściągam płytę Billego Joela (: |
Eva |
![]()
|
My ogladamy Supernaturala i ja wiem ze to sie kupy nie trzyma, nie jest zbyt mądre ani ambitne no ale kurcze, Castiel ^_^
-------------------- |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dexter kozacki w tej trzeciej serii, jedyny serial który serio chce mi sie ogladac, chce. Nawet na Californication nie mam takiej jazdy.
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
BrzydUlę oglądam. Fajna
![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
asiatal |
![]()
|
Naruto ma 13 sezonów... o_O
teraz to ja się nie dziwię, że wszyscy studenci oglądają Naruto podczas sesji. |
managarm |
![]()
|
Ze niby sesja taka dluga?
Od jutra startuje z Californication - zbieralem sie ze 3 miechy xD -------------------- Sons of Anarchy: President.
![]() |
asiatal |
![]()
|
że niby odwleka się czynność kucia na za 13 sezonów
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ostatnio zacząłem Deadwood. Serial w brutalnym westernowym klimacie, gdzie "LACHOCIĄG" jest ulubionym przekleństwem, gdzie whiskey i krew leją się strumieniami, a burdel stanowi centrum życia towarzyskiego. A wszystko się dzieje w miasteczku, w którym króluje całkowite bezprawie, nie ma szeryfa, sądu, ani władzy. Every Man For Himself. Jeżeli komuś odpowiada taka atmosfera, to polecam.
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Powiedziales mi o Carnivale.
O Californication. Mroczna Wieze lubimy (dawaj ksiazki!!!) Sprawdze i Deadwooda, bo wiem, ze Twoj dobry smak jest dobry. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Deadwood dopiero zacząłem. Nawet jednego sezonu jeszcze nie obejrzałem, więc nie wystawiam znaku jakości. Po prostu ostatnio przykuło to moją uwagę. Nic więcej. Nie ma rewelacji, ale jest przyzwoicie.
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
managarm |
![]()
|
Zrobilismy z Ewa 1 sezon californication w jeden wieczor. Hmm, serial imho sredni, czasami dotyka wyzyn, ale kilka irytujacych mnie watkow fabularnych nie pozwalaja mi na inna klasyfikacje. Zakonczenie jednak sprawilo ze mam bardzo duza ochote siegnac po 2 sezon.
-------------------- Sons of Anarchy: President.
![]() |
asiatal |
![]()
|
obejrzałam jak na razie tylko 2 odc. Californication, resztę dościągam po testach czy coś takiego. Wg mnie 2 sezon w tych 2 odc. szału nie robi.
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
skończyłam secret diary of a call girl (w tych ostatnich ujęciach chyba ciążę widać po billie, nie? :) ) i callum blue jest moim nowym ulubionym aktorem.
![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 18:52 |