Seriale, sitcomy i inne, Veronica Mars Gilmore Girls Przyjaciele
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Seriale, sitcomy i inne, Veronica Mars Gilmore Girls Przyjaciele
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dobrze że sie wogóle przyznajesz że to oglądałeś Katon;) Ja sam nie włączyłęm sobie żadnego tego typu serialu od podstawówki ale siłą rzeczy widziałem TYSIĄCE odcinków róznych seriali bo kompa mam w pokoju z telewizorem=) Kazdy serial schodzi na dno, choc poczatkowo trzyma poziom. Jeszcze w gimnazjum WSZYSCY niemal oglądali Klan i było to nawet znośne, stare dzieje ale i tak trzeba przyznać że seriale w polskiej forumule sa znacznie ciekawsze od sitcomów amerykańskich.
No bo co to jest?!- Siedzi apre zimów na kanpaie, co chwilę śmiech zza kadru, prawie żadnej akcji, no soryy, tego sie strawic nie da.... -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
'marek pragne cie rozumiesz? ach och ach!' xD
Oj Hagrid, nie mow ze nie lubisz friendsow. -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE [Wszyscy oglądają sonogram z badania nienarodzonego dziecka Rossa.] Joey: Co powinniśmy tutaj widzieć? Chandler: Nie wiem. Ale sądzę, że wkrótce zostanie zaatakowany statek Enterprise. chendleryzmy żondzom XD -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Veronica Mars! Naprawde nikt nie ogladal?
If you like Pina Coladas? And getting caught in the rain? Ludzie, ruszcie sie, ten serial jest swietny! |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
A ja się dałam Avadzie namówić na serial Heroes (z racji braku nowych odcinków Losta i Jericho) i nie żałuję. Chociaż to się powoli robi nudne.
Przypomniałam sobie serial, który mogę oglądać w kółko, choć znam go już na pamięć: Six Feet Under. -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
a widział ktoś kiedyś Little Britain ?
-------------------- ![]() ha! |
Niewinni Czarodzieje |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 08.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie. Nikt nigdy. Hihi.
-------------------- Believe it or not, the bus can swim! Najka jest pijana w 3D. Eva ledwo przyjechała do stolicy, a już pewien koleś dostał od niej w ryj. Poznań miasto chamstwa i przemocy!!!! Avada - NIE WESZŁEŚ! -wszedłem! Ludwisarz to plądrownik. Po chuju Bambi i galopujące jeże. Katon edytuje sygnaturki, chociaż nie ma go na zlocie, czym ustanawia szokujący precedens. Acha, jest pan chujem, panie sędzio. Avady pies boi się Holokaustu. Lilith nie myje pach! no dobra, myje =* Avada robi burdel na głównym Hejzel nie ma w sygnaturce! Najka lubi pajdy z chlebem. Misiek to powodzianin. Mama Voldiusa baunsuje do muzyki Sigur Ros. Marcin to John mAkłowicz i pisze powieść o kedavach z wróżbą. Tymon wpierdala kubki! Katon ma dziure w nodze i nos mu odpada. Nataku spi z otwartymi oczami. Rysiek Kowal zawsze wie lepiej. Wo ist Wojtek? Martyna nawet nie jest zarejestrowana. Ahmed byl na Ricoloopie. Gruby balet. Potti doznala trwalego uszczerbku na sluchu. Hypacja gotuje obiady. A Vold przyjechał na Openera coś zjeść. A Dementi to przyczajony tygrys ukryty admin. em ma jajca jak Przem. Stary Tymona pisze wiersze na allegro. A Marcin podciera się telegazetom. A Avada śpi w berecie. PrzemekZ to Super Hiper Mega Furman TimmY się cofa przed autobusami. Hypacja zawsze przychodzi ostatnia matoos nie istnieje (i w tej sygnaturce tez go nie ma) a w ogóle to jest pławikonikiem i wsysa plankton! MisieK śpi na plaży i szyje dresy. Voldius w wieku 27 lat będzie milionerem. Postanowienie. TimmY'ego tata jest czarodziejem. A w dodatku Tymon twierdzi, że inteligentnym rymem do 'Tymon' jest 'bidon'. Kropka - Katona tata chodzi do żłobka. Ahmed - jego celem jest opanowanie wielbłądziego rynku na Middle Iście. Sihaja pracuje w TESCO! Przemek spieprza nad morze. Myśka to nigeryjski chłopiec. A Sumiko wszystko funduje. Nawet prąd, zią. No. I w dodatku tańczy na krześle. A Hagrid robi przewroty fotelowe. A Cat woli pić z tatą, a nie z nami. A Nataku woli bez lateksu. em chce być z małej litery. A Naika zawsze jedzie do domu zanim się impreza zacznie. A Rysiek Kowal jest sąsiadem Kasi Cicho-pek. I nawet Hakiel czasem zachodzi. ale to misiek śpi z otwartymi oczami jak gandalf i chrapie i sie wierci |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Elvaralinde @ 01.12.2006 00:06) Nie lubię gdy coś jest zbyt popularne, zazwyczaj to olewam, chybaż ze odkryłem to wcześniej=) Pozatym na seriale zdecydowanie czasu nie mam, prawie nie ogladam telewizji. -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Niewinni Czarodzieje @ 02.12.2006 20:13) to se obejrzyjcie, to pogadamy ;] sciaga sie lajtowo, w jezyku angielskim, moim zdaniem rewelka. -------------------- ![]() ha! |
Hagrid |
![]()
|
A jaki to wogóle gatunek? Przydały sie jakieś napisy ściągnąć jednak=)
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Lilith |
![]()
|
angielski humor
wątpie, żeby do odcinków były napisy ale ponoć jest film, więc do niego napewno są ja tam jednak wolę konwencję tasiemca ;] -------------------- ![]() ha! |
Hagrid |
![]()
|
Co do tasiemców to mogę się pochwalić że obejrzxałem około 500\600 odcinków mody na sukces, co miało miejsce we wczesnej podstawówce;)
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
no to i ja się przyznam.
jak byłam mała to nie chciałam chodzić na dodatkową rytmikę, bo akurat o tej porze leciała Moda na Sukces. miałam wtedy może ze 4 lata, ale to i tak wstyd, nigdy sobie tego nie zapomnę XDD -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Lilith |
![]()
|
e tam Moda na Sukces
lepsza była Dynastia oglądałam zawsze zza drzwi, bo rodzice mi nie pozwalali;] razem z siostrą, ktora wtedy jeszcze nic nie czaiła, ale kurde była przygoda tak stać i czaić sie i uciekać, jak mama się odwracała ![]() -------------------- ![]() ha! |
Hagrid |
![]()
|
Ludzie w Polsce powariowali jak zobaczyli wieżowce;d Chyba moi rodzicie to oglądali nawet jak byłem w przedszkolu=)
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Dajcie spokoj, WSZYSCY to ogladali xD U mnie przed telewizorem na ostatni odcinek Dynastii zasiadla cala rodzina :P
A moda na sukces.. ktos wie co tam sie w ogole dzieje? xD -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja tego nie ogladalem. znaczy mogę tego nie pamietać bo nie pamietam niczego co sie dzialo do 6 roku zycia. potem też dużo nie pamietam, ale to szczegol XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Lilith |
![]()
|
no weź, w tamtych czasach Dynastia z Alexis na czele to było coś
kolorowe kiecki, drogie samochody i faceci wyglądali na umytych polska rzeczywistość lat 80-tych się nie umywała ;] ranyyy, ja jeszcze kartki pamiętam ![]() -------------------- ![]() ha! |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Ja też. I Dynastię, co u nas uważana była za światowe dzieło sztuki filmowej. Jak leciała wieczorem (w niedzielę bodajrze) to żywej duszy na polu nie było.
-------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
No właśnie. Na polu. Bo wszyscy siedzieli we dworach i oglądali =)
Dobra - otwieram nowy wątek. Wątek szczerości i zwierzeń. Co oglądaliście. Szczerze i na przestrzeni lat. 1. Dynastia - mały byłem, ale mi pozwalali, do dziś wspominam 'odcinki mołdawskie' 2. Moda Na Sukces - pamiętam z dzieciństwa i jakiś kontakt mam do dziś (kiedyś oglądałem regularnie dość) - wiem who's who i tylko te ątki z Rickiem trochę mi umykają. 3. Klan - każdy oglądał i ja też. 4. Luz Maria (czy jak tam się pisało) - super to było, zawsze oglądałem z kuzynkami i z kuzynem. Tam był taki matoł co stracił pamięć i trzeba z nim było jak z jajem, a był strasznie niekumaty. Pamięta ktoś jak miał na imię?, bo kurcze mnie dręczyć zaczęło... 5. M jak Miłość - to zupełnie niedawno. I oglądałem. Regularnie. Ustawiałem plan wieczoru pod ocinki. W sumie dalej oglądam, ale nieregularnie, bo się coraz gorsze robi. |
Lilith |
![]()
|
No wiec tak
1. Dynastia - zza drzwi, albo przez dziurke od klucza, potem juz mi pozwalali i jest nawet takie zdjecie, jak robie mine jak ta no, blondi laska Blejka 2. Moda na sukces - tylko podczas obiadów u sąsiadki, czyli w pewnym okresie codziennie;] 3. Zbuntowany Anioł - tez u sąsiadki 4. Słodka zemsta - uh, działo się! ![]() to z tych bardziej obciachowych poza tym: 5. Przyjaciele - uwazam, ze fajni sa 6. M jak miłość - ale krótko i w ogole nieprawda ;] 7. Magda M - z mamą czasem oglądam, jak mówi, że w ogole nie chcę z nią rozmawiać ![]() -------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Uuu, przecież jeszcze sitkomy są!
Świat wg. Bundych - nia miałem Polsatu w dzieciństwie, ale oglądałem gdzie się da. Niedawno gdzieśtam powtarzali i ciągle mnie bawi. Alf - absolutnie kultowa rzecz, chętnie obejrzałbym wszystko od początku jeszcze raz. Świat wg. Kiepskich - no co, kurna? fajne to było. I z takich wg. mnie zupełnie nieobciachowych to: Dzień za dniem - obladi oblada, dopóki było bardziej o Korkim niż o Aidsu, to lubiłem. Cudowne lata - kocham do dziś, wg. mnie jeden z seriali wszechczasów. Aaa, jeszcze jeden obciachowy - zdarzało mi się na Tajemnice Smallvile rzucić okiem =P |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Elvaralinde @ 05.12.2006 00:01) Dajcie spokoj, WSZYSCY to ogladali xD U mnie przed telewizorem na ostatni odcinek Dynastii zasiadla cala rodzina ![]() A moda na sukces.. ktos wie co tam sie w ogole dzieje? xD ten serial jest na tyle genialny, że można go nie oglądać przez pół roku, po czym zasiadasz na dwie godziny w dwa dni powszednie przed telewizorem (czyli łącznie 4 odcinki) i już wiadomo chyba wszystko. gdzieś na necie czytałem, że aktualnie w stanach kręcą coś koło 5000 odcinka(a może to było 6tys?). co do Katonowego wątka: świat według bundych - genialna satyra. zblazowany al bundy to mój idol lat młodzieńczych, a mam wrażenie, że na starość również nim będzie (kiepszczaki im do pięt nie dorastają). alf - QUOTE(Katon) absolutnie kultowa rzecz, chętnie obejrzałbym wszystko od początku jeszcze raz. mash - pisałem wcześniej. klan - nie chciało się wstawać od telewizora po obejrzeniu teleexpressu, więc... twin peaks - mam jakieś lęki z dzieciństwa przez ten serial, brr przystanek alaska - bardzo lubiłem ten serial. pamiętam tyle, że się podkochiwałem w jakiejś tam aktorce, oj nie ma to jak wspomnienia;) latający cyrk monty pythona - chyba nie muszę komentować. -------------------- |
Lilith |
![]()
|
och! kocham Przystanek Alaska!
niedawno nawet jakos szedł i sobie miło zasiadałam przed tv ;] a Dr Quinn pamietacie? ![]() ![]() -------------------- ![]() ha! |
Eva |
![]()
|
hahaha wczoraj rozmawialam o tym z Nai xD Odwieczny dylemat - sali czy henk :murof:
QUOTE 14:32:48 wondering ide zaraz doktor kuin ogladac xD 14:33:11 wondering nie moge sie zdecydowac 14:33:18 wondering czy bardziej kocham saliego czy henka xD 14:34:40 Neonai ALE GLUPOL Z CIEBIE XD 14:33:48 wondering to dylemat 14:35:04 Neonai SALIEGO 14:34:19 wondering no ale henk jest taki menski 14:35:44 Neonai pokaz mi zdjecie obydwoch bo ja juz nie pamieta m XD 14:34:49 wondering no wlasnie szukam 14:37:28 wondering http://www.nioki.fr/site/Nioki/media/userp...l/4/578104.jpeg sali 14:38:55 Neonai a henk 14:37:53 wondering no szukam drania : "d :d xD 14:39:28 wondering http://www.drquinnmd.com/images/people/william.jpg 14:40:58 Neonai a to ja utrzymuje ze wole saliego XD 14:40:14 wondering ;D 14:40:38 wondering to zoba jak teraz wyglada http://www.imdb.com/gallery/hh/0484880/HH/...ey=Lando,%20Joe 14:42:07 Neonai yyy (...) 14:41:24 wondering a pamietasz tego starszego syna dr kuin? 14:42:35 Neonai nono taki se 14:42:07 wondering http://imdb.com/gallery/granitz/1981/BaiLi...had%20(I)&seq=6 pa jaki macho 14:43:39 Neonai iiiieee tam 14:42:53 wondering http://www.imdb.com/gallery/granitz/1041/E...y=Bean,%20Orson looooren jak sie postarzal 14:43:00 wondering ale ma kolczyk w uchu xD 14:44:16 Neonai ua XD 14:43:45 wondering http://imdb.com/gallery/hh/0523186/HH/0523...wer,%20Geoffrey pastor mrau mrau xD -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 08.05.2025 01:57 |