Seriale, sitcomy i inne, Veronica Mars Gilmore Girls Przyjaciele
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Seriale, sitcomy i inne, Veronica Mars Gilmore Girls Przyjaciele
Mannolita |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 29 Dołączył: 07.07.2012 Skąd: Koszalin Płeć: Kobieta ![]() |
Obejrzałam ostatnio wszystkie odcinki Gry o Tron jakie już wyszły i jestem naprawdę miło zaskoczona, bardzo mi się podobały, nawet jak nie przeczytałam ani jednej części (na razie
![]() ![]() -------------------- "Hey Jude, don't make it bad,
take a sad song and make it better. Remember to let her into your heart, then you can start to make it better." |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
I jacy bohaterowie najlepiej wypadli? Na razie doczytałem do połowy pierwszy tom, 2 razyXD Moża za trzecim przejde dalej:)
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Kot_Z_Cheshire |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 05.04.2013 ![]() |
QUOTE(Hagrid @ 13.01.2013 22:22) I jacy bohaterowie najlepiej wypadli? Na razie doczytałem do połowy pierwszy tom, 2 razyXD Moża za trzecim przejde dalej:) Ja ju gry o tron nie oglądam...od kiedy przeczytałam wszystkie czesci książki - serial całkowicie stracił swój urok.. -------------------- Życie jest zbyt krótkie, aby tracić czas na rozmowy o niczym.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 08.05.2025 02:11 |