Seriale, sitcomy i inne, Veronica Mars Gilmore Girls Przyjaciele
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Seriale, sitcomy i inne, Veronica Mars Gilmore Girls Przyjaciele
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ten zgejony szatanus sie wszedzie wciskal - w krowie i kurczaku byl, jam lasica, w dexterze tez sie pojawial.
-------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Niemożliwe. W Dexterze nie. Dexter to była stajnia Tartakowskiego. Zupełnie co innego.
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
BYŁ!!! Paznokcie daje ze byl
![]() -------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(vold @ 10.01.2007 00:02) Dexter. Przemistrz, zacznijcie oglądać, koles badający krew, którego hobby jest... zabijanie. Na podstawie książki jakiejs, nie orientuje się czy produkują dalej, jest chyba 13 odcinków, będę płakał jak obejrzę wszystkie, póki co jestem za szóstym. Kozuun. A wejsciowka jest jedna z najlepszych w serialach ever. ściągam to właśnie, bo mi vlary pokazał czyjś zmontowany teledysk z urywków tego serialu i muzyki roisin murphy. coś czuję, że będę oglądając moczyć gacie z wrażenia. |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
jak mówiłam tak się stało. orgazm wielokrotny. świetny serial.
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
No potwierdzam, skończyłem całą pierwszą serię [polecam nie oglądać końcowych odcinków na raz - lepszy efekt]. Czekam bardzo do lipca, jest już zapowiadana druga seria, ciekawe jak książkę się czyta, jest nawet w Polsce wydana.
-------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE ściągam to właśnie, bo mi vlary pokazał czyjś zmontowany teledysk z urywków tego serialu i muzyki roisin murphy. coś czuję, że będę oglądając moczyć gacie z wrażenia. Roisin Murphy to pani z Moloko? Mam kilka jej kawałków, niezłe, trza przyznać. QUOTE Przemistrz, zacznijcie oglądać, koles badający krew, którego hobby jest... zabijanie. Na podstawie książki jakiejs, nie orientuje się czy produkują dalej, jest chyba 13 odcinków, będę płakał jak obejrzę wszystkie, póki co jestem za szóstym. Kozuun. A wejsciowka jest jedna z najlepszych w serialach ever. Vold, nagrasz mi to na jutro? Czy ty już dzisiaj do Warszawy przyjeżdżasz? Hę? -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
tak tak, ta z moloko =)
polecam obejrzeć to wideo, niemalże oddaje geniusz dextera volduś nagraj mu! ;p |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
bleeeeeeee
wystarczy mi, ze tata przy obiedzie ogląda video z opercją na kolanie otwartym. -------------------- ![]() ha! |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Cat @ 26.01.2007 20:20) tak tak, ta z moloko =) polecam obejrzeć to wideo, niemalże oddaje geniusz dextera volduś nagraj mu! ;p ![]() Rzeźnik. Łaaaa. Pewnie jestem cienka dupa i wymięknę po pierwszym odcinku, ale chcę koniecznie się z tym zmierzyć. Wyczuwam mroczny klimat, coś na kształt "Siedem". Niech krew strumieniami leje się. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
mhm, proszę spojrzeć na godzinę. właśnie skończyłam oglądać ostatni odcinek dextera.
łojaaaaaaaaaaa. |
Eva |
![]()
|
hehe ja o tym czasie konczylam lvlupowac moja blood elfke pally ale to pominmy.
Jesli chodzi o sam ten 'trailler'.. Oja. Sceny w polaczeniu z ta muzyka - dreszcze na karku. Moze mi koledzy z akademca sciagna. -------------------- |
Eva |
![]()
|
Ahaha ogladam sobie wlasnie Gilmore Girls Unaired Pilot. W ogole - w pierwszym odcinku Luke siedzi w innym barze
![]() Uooo, inna Sookie, inny Dean! Oj nie, aktualna, aired Sookie jest o wiele bardziej czarujaca. O fuuu, Dean jest straszny ![]() Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 28.01.2007 19:05 -------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
eeee nie słyszałam o żadnym unaired pilot, jesteś pewna że to się zaraz jakimś group sexem nie skończy? XD
|
Eva |
![]()
|
Nie nie, to pierwsza wersja serialu :p Nie ma tej boskiej czolowki Karole King, nie ma kluchowatego ale przystojnego Deana tylko jakis Gong, i nie ma rozkosznej Sookie tylko jakis babsztyl ;P Ale reszta ta sama.
-------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
GONG? XD
nieno, jak luk ten sam, to można oglądać. (ahhh luk! ![]() |
Eva |
![]()
|
Luke mi sie troche narazil, ale moje uczucie jest silne i przetrwa ten kryzys.
GONG Sookie xP Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 28.01.2007 19:42 -------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ej czemu avada grał w gilmore girls? XD
odnoszę wrażenie, że aktorka podszywająca się pod sookie w dzieciństwie miała dałna. (i nosiła białe gacie, kwik kwik XD) |
Avery |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 265 Dołączył: 06.07.2005 Skąd: Angband :> Płeć: Mężczyzna ![]() |
U mnie nie ma tego znów tak dużo. No i niczego nie oglądam regularnie, z wyjątkiem Losta oczywiście...
1. Lost - chyba nic wcześniej (Pottera nie licząc) nie wciągneło mnie tak jak ten amerykański, nastawiony wyłącznie na zyski, komercyjny, nieprawdopodobny a mimo wszystko wciągający jak diabli twór rąk ludzkich (albo jakiś tam innych, nie wnikam) 2. Hotel Zacisze - "ke?" nic dodać nic ująć ![]() 3. Co ludzie powiedzą - świetny brytyjski humor, z Panią Bukiet na czele ![]() 4. Włatcy Móch - z serii tak głupi że aż śmieszny, po 30 minutowej porcji odmuzdzania aż chce się uczyć ![]() 5. Na Wspólnej - ostatnio rzadko, wciąga diabelstwo jak dobra marysia a wstydze sie przy ojcu oglądać :/ 6. Świat według Ludwiczka - nie wiedzieć czemu ale lubie tę bajke ![]() Ten post był edytowany przez Avery: 05.02.2007 00:15 -------------------- Quidquid agis, prudenter agas et respice finem ![]() Z popiołów strzelą znów ogniska, I mrok rozświetlą błyskawice, Złamany miecz swą moc odzyska, Król tułacz powróci na stolicę |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Avery @ 04.02.2007 23:12) 1. Lost - chyba nic wcześniej (Pottera nie licząc) nie wciągneło mnie tak jak ten amerykański, nastawiony wyłącznie na zyski, komercyjny, nieprawdopodobny a mimo wszystko wciągający jak diabli twór rąk ludzkich (albo jakiś tam innych, nie wnikam) wszystko jest nastawione na zysk i jest komercyjne, wiec nawet nie powinno sie na seriale patrzec pod tym katem.. wazne, zeby bylo dobre i wciagalo.. |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
ogląda ktos Ranczo?
moim zdaniem najlepszy polski serial z obecnych. oglądamy rodzinnie i kwiczymy ze śmiechu ;] -------------------- ![]() ha! |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Niestety, nie oglądam serialu Rancho. W ogóle mało co oglądam.
Ale jeden serial naprawdę mnie ujął i zamieszkał na dobre w moim sercu, nawet teraz, gdy go nie emitują. Boston Public. Temat banalny - ot, losy nauczycieli i uczniów zwyczajnej bostońskiej szkoły średniej - ale jak zrealizowany... Ciekawe, nienaciągane zazwyczaj problemy, wyraziste postacie nauczycieli, nie gorsi uczniowie, naprawdę interesujące historie bohaterów... Ale tak naprawdę chodzi o coś innego. Ten serial był - i jest - dla mnie odskocznią od codzienności, bo jest trochę jak taka realistyczna, wiarygodna psychologicznie bajka. Nawet najgorsze problemy zostają rozwiązane dzięki ludzkiej determinacji do pomocy innym, a jeśli nie zostają, to zawsze zostaje choć promyk nadziei. Albo chociaż refleksja. Kiedy to oglądam, po prostu wierzę, że gdzieś tam, bardzo daleko stąd, naprawdę są tacy ludzie i takie życie. A to w takim serialu najważniejsze. A przy okazji, pamięta ktoś genialne seriale z dawniejszych lat? Ja UBÓSTWIAŁEM Zagubionego w czasie i Slidersów. Ten drugi serial znów bym sobie pooglądał z chęcią... Ech. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Lilith |
![]()
|
Nie pamiętam i w ogole nie kojarze.
Ja generalnie nie oglądam telewizji, ostatnio troche więcej. Kiedys owszem, spedzałam przed tv bardzo duzo czas, ale jakos mi przeszło - mam internet ![]() siadam tylko do dobrego filmu, albo czasem do wiadomosci albo jak mama chce ze mną cos poogladac ![]() -------------------- ![]() ha! |
Rysiek_Kowal |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sliders. Pamiętam, oglądałem na RTL 7 (a później na Polsacie jako "Piąty Wymiar"). Świetny serial, szkoda że już nigdzie nie pokazują. Miałem gdzieś nawet pierwszy sezon na dysku. Zawsze uwielbiałem jak mylili profesora z Pavarottim
![]() |
Lilith |
![]()
|
Little Britain Live
juz kiedys pisałam o serialu Little Britain tu na zywo ale polecam sciagnąć pare odcinków ;] tu jeszcze coś ![]() i jeszcze, w related jest dalsza część. Ten post był edytowany przez Lilith: 05.03.2007 00:20 -------------------- ![]() ha! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 12:57 |