Pottermore
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Pottermore
Saoirse |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 16 Dołączył: 18.11.2012 ![]() |
Pottermore.
Macie tam konto? Co o tym sądzicie? Jak wam się podoba. Mi się bardzo podoba, tylko bardzo mnie odrzuca czas jaki trzeba czekać na nowe rozdziały. Mój nick to SparksSpell8054. Jak chcecie to zapraszajcie :) |
MathildaBoom |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 46 Dołączył: 22.08.2012 Płeć: arbuz ![]() |
Pottermore jest super xD Ale jak napisałaś długo czeka się na kolejne rozdziały, niestety.
-------------------- I gotta get back to Hogwarts,
I gotta get back to school. Gotta get myself to Hogwarts, Where everybody knows I'm cool. (...)Did Somebody Say Ron Weasley? |
Weasley |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 84 Dołączył: 09.04.2005 Płeć: arbuz ![]() |
Nigdy nie byłam na pottermore...co tam się robi?
-------------------- Raising Hell In The 90's!
|
MathildaBoom |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 46 Dołączył: 22.08.2012 Płeć: arbuz ![]() |
Najpierw rozwiązujesz taki test na podstawie którego przydzielają cię do jednego z domów. No a później przechodzisz chaptery, w których JK Rowling zamieściła sporo różnych artykułów i wiadomości. Kolekcjonujesz Karty z czekoladowych żab , zbierasz różne księgi, składniki, warzysz eliksiry, za które dostajesz punkty dla swojego domu itp itp ... ;p
Ten post był edytowany przez vampirka: 06.10.2016 13:02 -------------------- I gotta get back to Hogwarts,
I gotta get back to school. Gotta get myself to Hogwarts, Where everybody knows I'm cool. (...)Did Somebody Say Ron Weasley? |
Weasley |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 84 Dołączył: 09.04.2005 Płeć: arbuz ![]() |
Prawie jak wirtualny Hogwart. ; )
|
Saoirse |
![]()
|
Tak dokładnie. To coś w stylu wirtualnego Hogwartu
![]() |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
O potteromore mówiono na konferencji, jest trochę dodatkowej wiedzy nieujawnionej w książce, ponoć do tej pory jest to 18 tysięcy słów. Myśle że to powolne tempo publikacji utrzymuje dłużej fanów, faktycznie jest to jakby wirtualny hogwart, może niedługo się tam zapisze.
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
MathildaBoom |
![]()
|
Swoją drogą Dzisiaj Gryfoni zdobyli Puchar Domów ( nie mam pojęcia jak to zrobili skoro jeszcze rano w punktach prowadził Slytherin :c)
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
to akuart nie powinno dziwić, Gryfoni zawsze w ostatniej chwili wypływali na wierzch;)
|
MathildaBoom |
![]()
|
Prawda. Nawet w wirtualnym Hogwarcie dali nam wycisk.
Saoirse |
![]()
|
Ehh. Dlatego też Ślizgoni! Bierzemy się do roboty!!!! xD
|
Hagrid |
![]()
|
Starajcie się więc, jak tam wolę Gryfonów;d
|
MathildaBoom |
![]()
|
QUOTE(Hagrid @ 22.11.2012 22:52) Też lubię Gryfonów najbardziej xDD Ale jak się okazała pasuję do Slytherinu ( który również darzę dużą sympatią );pp -------------------- I gotta get back to Hogwarts,
Weasley |
![]()
|
Właśnie się zapisałam do pottermore :D
|
Hagrid |
![]()
|
I jak wrażenia? Ja się nie mogę zebrać.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 09:20 |