Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Pottermore
Magiczne Forum > Harry Potter > Harry Potter
Saoirse
Pottermore.
Macie tam konto? Co o tym sądzicie? Jak wam się podoba.

Mi się bardzo podoba, tylko bardzo mnie odrzuca czas jaki trzeba czekać na nowe rozdziały.

Mój nick to SparksSpell8054.
Jak chcecie to zapraszajcie :)
MathildaBoom
Pottermore jest super xD Ale jak napisałaś długo czeka się na kolejne rozdziały, niestety.
Weasley
Nigdy nie byłam na pottermore...co tam się robi?
MathildaBoom
Najpierw rozwiązujesz taki test na podstawie którego przydzielają cię do jednego z domów. No a później przechodzisz chaptery, w których JK Rowling zamieściła sporo różnych artykułów i wiadomości. Kolekcjonujesz Karty z czekoladowych żab , zbierasz różne księgi, składniki, warzysz eliksiry, za które dostajesz punkty dla swojego domu itp itp ... ;p
Weasley
Prawie jak wirtualny Hogwart. ; )
Saoirse
Tak dokładnie. To coś w stylu wirtualnego Hogwartu smile.gif
Hagrid
O potteromore mówiono na konferencji, jest trochę dodatkowej wiedzy nieujawnionej w książce, ponoć do tej pory jest to 18 tysięcy słów. Myśle że to powolne tempo publikacji utrzymuje dłużej fanów, faktycznie jest to jakby wirtualny hogwart, może niedługo się tam zapisze.
MathildaBoom
Swoją drogą Dzisiaj Gryfoni zdobyli Puchar Domów ( nie mam pojęcia jak to zrobili skoro jeszcze rano w punktach prowadził Slytherin :c)
Hagrid
to akuart nie powinno dziwić, Gryfoni zawsze w ostatniej chwili wypływali na wierzch;)
MathildaBoom
Prawda. Nawet w wirtualnym Hogwarcie dali nam wycisk.
Saoirse
Ehh. Dlatego też Ślizgoni! Bierzemy się do roboty!!!! xD
Hagrid
Starajcie się więc, jak tam wolę Gryfonów;d
MathildaBoom
QUOTE(Hagrid @ 22.11.2012 22:52)
Starajcie się więc, jak tam wolę Gryfonów;d
*

Też lubię Gryfonów najbardziej xDD Ale jak się okazała pasuję do Slytherinu ( który również darzę dużą sympatią );pp
Weasley
Właśnie się zapisałam do pottermore :D
Hagrid
I jak wrażenia? Ja się nie mogę zebrać.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.