Moje dziwne stwory..., ...czyli
moje hobby
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Moje dziwne stwory..., ...czyli
moje hobby
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Jakie urocze!
To mi się bardzo, bardzo podoba.... Śliczne te smoczki. Naprawdę, przyjemnie oglądać. Ty chyba w ogóle kochasz smoczki ![]() -------------------- just keep dreaming.
|
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
Jakie słodziutkie ^^. Szczególnie ten
zielony smoczek - przepiękny, po prostu masz talent dziewczyno :] Mam
nadzieję, że będziesz zamieszczać tu dalsze prace, czekam z niecierplwością
:]
-------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
sasilla |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 125 Dołączył: 09.08.2003 Skąd: Grodzisk Maz. ![]() |
No coz. Jak wracamy to wracamy. ^^
"Good girls go to heaven, bad girls go everywere" Projekt wstepny na koszulke. wszystkie uproszczenia z tego powodu celowe. Moj ulubiony motyw. W pewien sposob moje podwojne alter ego. Moze to jeszcze kiedys poprawie. Mialo byc troche inaczej ale coz. Na razie zostanie tak. Media: 100% Photoshop. Na pewno uzywalam pedzelkow Irulany, za co jej serdecznie dziekuje. Pride Uwaga duze. Rysunek duzy ze wzgledu na ilosc szczegolow. Nie moge zmniejszyc, bo wtedy malo co widac. Jeeez, alez sie nasiedzialam nad ta praca. Normalnie mam jej juz prawie dosc. ^_- To i tak tylko 1/2 mojego pierwotnego pomyslu, ale na wiecej nie starcza mi na razie zapalu. Chcialam zrobic jakies fajne tlo do tego (odpowiednio architektonicznie mroczne), ale niestety brak umiejetnosci. Jakby ktos mial ochote to jestem gotowa na wspolprace. ;P Acha. W pracy wykorzystywalam rozne posciagane z netu pedzelki. Jak ktos rozpozna swoje to nich krzyczy, bo ja po prostu juz nie pamietam. Na razie tylko to. Mam jeszcze dwie kartki swiateczne ale to nastepnym razem. Na razie grzecznie prosze o komentarze. ^^ -------------------- Spotkałem panią pośród łąk.
Przecudną panią, dziecko wróżki: Włos miała długi, dzikie oczy. Leciutkie nóżki. John Keats La belle Dame sans merci |
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
To pierwsze: śliczne po prostu ^^.. bardzo mi
się podoba.. :]
To drugie: ta babka wyszła na trochę zarozumiałą... ogólnie bardziej podobała mi się pierwsz praca. -------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
sasilla |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 125 Dołączył: 09.08.2003 Skąd: Grodzisk Maz. ![]() |
QUOTE(skicia @ 12.04.2005
21:03) I na taka miala wyjsc; w koncu popatrz na tytul: pride z angielskiego to: duma, pycha, wyniosłość, zarozumiałość, ambicja itp. Wiec dziwne byloby zeby nie wygladala na taka. ^^ -------------------- Spotkałem panią pośród łąk.
Przecudną panią, dziecko wróżki: Włos miała długi, dzikie oczy. Leciutkie nóżki. John Keats La belle Dame sans merci |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
pride -> mi ten nos nie pasuje. jakby był
z gumy i własnie go ktoś rozciągnął zbytnio. Ale prócz tego bardzo przyjemna
pracka ;p
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
beciatka |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 13.04.2005 ![]() |
[I][B][SIZE=7]Fajnie, fajnie podoba mi siem
![]() |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Bardzo bardzo ładne wszystkie prace.
Fantastyczna praca pierwsza. Po prostu miodzio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Ewelka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 145 Dołączył: 15.05.2004 Skąd: ?? ![]() |
Fajne te stworki. Ciekawie wymyślone.
Naprawde bardzo mi sie podobają, a najbardziej praca ,,Sierpien". Te
smoczki są śliczne! Tylko tak dalej!
Ten post był edytowany przez Ewelka: 15.04.2005 21:22 |
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
na tym pierwszym szczerze mówiąc nie podobają mi się twarze, a drugi bardzo mi się podoba, ale...ten nos :)widać że tytuł bardzo pasuje to tego obrazka, to ze kobieta mnie wkórza tą swoją postawą powinno coś znaczyć, że jest tak dobry że wzbudza moje uczucie:D
|
Raistlin |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 57 Dołączył: 11.12.2004 Skąd: Krynn ![]() |
Nie wiem od kiedy smoki są włochate, ale to nie mój problem(może to jakaś nowa odmiana). Pomijając ten drobny szczegół te "potworki" są zajefajne(zresztą to za mało powiedziane ,że są fajne po prostu nie mam słów).
Te drugie prace takie o, jakoś mnie nie zachwycają. Takie jest moje zdanie. Ale jeśli chodzi o rysowanie (zwałszcza włochatych smoków) to rzeczywiście ci to wychodzi. Rysuj dalej. -------------------- |
sasilla |
![]()
|
Przeczytaj sobie cykl ksiazek Ewy Bialoleckiej to sie troche na temat wlochatych smoczkow dowiesz.
Albo smok chinski? Przeciez tez jest wlochaty, ne? A tak w ogole to dzieki. Ps. Wiem, ze to nikogo nie obchodzi, ale sie powstrzymac nie moge. Jutro mam mature z polskiego. I wiem, ze nic nie wiem. Boze, miej mnie w swojej opiece ;( -------------------- Spotkałem panią pośród łąk.
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
powiedziałabym Ci powidzenia ale wiem że już jesteś po, więc mam nadzieję że Ci dobrze poszło ^^ trzymaj się
![]() |
Neave Quare |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 11.05.2005 Skąd: z mojego domu ;p Płeć: Kobieta ![]() |
Sasilla, krótko mówiąc : genialne. Tylko nie
mów że nie, bo cie postrasze moimi bazgrołami
![]() -------------------- "Ciemno wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie? co to będzie?" No co za "Dziady"?? Niedość że głusi i ślepi, to sie jeszcze chwalą!
Mój nr GG : 5841972 |
Ewelka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 145 Dołączył: 15.05.2004 Skąd: ?? ![]() |
biust jest rzeczywiście duzy ale i tak praca bardzo mi sie podoba. Jest po prostu super. nie chce cie poganiać bo sama rysuje i wiem że nie mozna tego zrobić -od tak, ale wiedz że czekam z niecierpliwością na twoje prace.
|
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
a mi sie nie podoba.
W zyciu bym nie powiedziala ze to jedna z Twoich prac... poprzednie byly znacznie lepsze. I nie chodzi ani o biusy ani o ucho... ale caly rysunek jest strasznie sztuczny i pozbawiony wyrazu. Tlo wyglada jakby bylo odwalone od niechcenia, wlosy wygladaja po prostu brzydko, a anatomicznie jest slabiutko ( matko te oczy... ) do tego kolorystyka bardzo mi sie nie podoba. Wszystko jest jakies takie niemile dla oka i podchodzące pod tandete... Rozumiem ze chcialas cwiczyc wyrazny lineart i czyn to, aczkolwiek sztuka to niezwykle trudna i latwo o rysunkowe pomyłki i potworki - wiem z doswiadczenia =P Pozdrawiam i czekam na kolejne prace - najlepiej jakies odreczne =) tamte najbardziej mi sie podobały -------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
sasilla |
![]()
|
Wielkie dzieki Psycho. ^^ Jak mi brakowalo twojego chlodnego i rzeczowego komentarza.
![]() Wlasciwie to ja sama mysle ze tamten rysunek jest taki sredni (nawet mniej niz sredni). Ale coz, jak sama pisalam, to bylo tylko jako odprezenie pomaturalne. Rysowane raczej krotko i mniej szczegolowo. Ale, ze byla to praca z wyraznym lineartem na powtorzenie ktorej predko sie nie pokusze, wiec chcialam pokazac ta. A teraz moj kolejny art. Niestety, Psycho znowu digitalny. Ale musze oswoic tablet bo probuje zwiazac z grafika swoja przyszlosc. I chce jak najwiecej rysowac w ten sposob. Pewnie nic z tego nie wyjdzie ale coz... Pomarzyc dobra rzecz... Moja wena -------------------- Spotkałem panią pośród łąk.
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
ooo to juz mi sie podoba.
jest i pomysl i wykonanie... i ogolnie "cos" - czego nei bylo w poprzedeniej pracy ladny efekt delikatnosci skrzydelek =) -------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
sasilla |
![]()
|
Keira
Praca na konkurs fanartowy ogłoszony na: http://mirriel.dmkhosting.com/forum Jest ilustracja do ficka Arien Halfelven pt. "Przyjęcie przypadkowo zbieżne w czasie z pewnym świętem". Jak sama nazwa wskazuje przedstawia smokerkę Keire Meridian wybierającą się na przyjęcie walentynko... upsss.. urodzinowe (!) Narcyzy Malfoy, 14 lutego ![]() Wykonanie: 100% Photoshop, czas pracy 2 dni. -------------------- Spotkałem panią pośród łąk.
Daga |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 295 Dołączył: 07.03.2004 Skąd: Opalenica ![]() |
eh no siakoś nie wiem, raczej stawiam na ołówek lub kredki.. Dlatego podobają mi się te pierwsze prace, szczególnie dwa pierwsze stworki i tenshi. Teraz to jakoś do mnie nie trafia, sztuczne.
-------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
![]() Główny Alchemik (hehehe) |
Dolohov |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 08.07.2005 Skąd: Oberschlesien Płeć: Mężczyzna ![]() |
Masz świetny styl i wyobraźnie, osobiście bardzo mi sie podoba
![]() -------------------- VIDE CUI FIDE
![]() ![]() |
sasilla |
![]()
|
...revery... Szkic powstal jakis czas temu, a teraz przegladajac komputer znalazlam go i postanowilam pokolorowac. Sa na nim elementy, ktore mi sie nie podobaja, ale nie bede mowic zeby nie zasugerowac. Czas: Z przerwami 3 dni. Media: olowkowy szkic, Photoshop. -------------------- Spotkałem panią pośród łąk.
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
świetnie zrobiony włosy. znaczy się podkolorowne
![]() -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 19:09 |