Draco po stronie dobra?, czy to
możliwe?...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Draco po stronie dobra?, czy to
możliwe?...
karolka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 11.02.2004 Skąd: szczecin Płeć: Kobieta ![]() |
![]() ![]() -------------------- Jeśli czsem Polka Panu Bogu się uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody!"
Henryk Sienkiewicz WEJDŹ KONIECZNIE ! ! ! ![]() |
Livery |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 05.01.2004 ![]() |
Nie to bez sensu. Draco nie będzie dobry. To
by było bardzo głupie, przecież on nienawidzi Harry'ego, Rona i
Hermiony. To by było okropne, jeszcze miłość do Hermiony
przesłodzone.
Chyba, że Draco dowiedział by się, że jego rodzinie grozi niebezpieczeństwo i poprosiłby Harry'ego o pomoc, albo się przyłączył do ich, żeby ocalić rodziców. W końcu on też ma uczucia i napewno kocha swoich rodziców i nie chciałby żeby coś im się stało. Więc będzie chciał za wszelką cenę im pomóc. Stosunku do naszej trójki nie zmieni, ale zawiążą tymczasowy rozejm. Gdyby połączyli możliwści Harry'ego, mózg Hermiony, zdolności Rona i wiadomości Draco to by napewno mogli przy okazji uratować Malfoyów. Może by się lepiej poznali i jedni drugich zaczeli szanować, ale to chyba nie możliwe żeby się tak zmienić. -------------------- "Spójrzcie w niebo.
(...) I zobaczcie, jak wszystko się zmienia. A żaden dorosły nie zrozunie nigdy, jak wielkie to ma znaczenie." "Być człowiekiem, to właśnie być odpowiedzialnym. (...) To czuć, kładąc swoją cegiełkę, że się bierze udział w budowie świata." "Młodzi nie wiedzą, jak myślą i czują starzy, więc to starzy są winni jeśli zapominają, jak to jest być młodym." ----------------------------------------------------------------------- Świetne avatary z japońskich bajek: == MUSASABI-NO TORIDE == |
ren.Asiek |
![]() ![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 553 Dołączył: 23.11.2003 Skąd: Kraków :))) Płeć: Kobieta ![]() |
a tak wg mnie to Draco zwraca dużą
uwagę na dobra materialne, i nie lubi pewnie nie tylko mieszańców ale tez
tych co są z biedniejszych rodzin,przykładem jest Ron wiec pewnie jest i
wiecej takich przykładów
![]() ![]() ![]() -------------------- Być nikim innym jak samym sobą w świecie, który każdego dnia próbuje zrobić nas kimś innym.
|
Kajka |
![]()
|
||
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Gliwice ![]() |
jak to możliwe? Draco zakochuje w szlamie??? to do niego nie podobne ![]() ![]() -------------------- |
||
niespokojna |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 09.03.2004 Skąd: Wrocław ![]() |
co wy chcecie draco jest fajny taki jaki jest
jego nawrucenie jest możliwe aczkolwiek moło realne mósiałby się całkowicie zmienić, całkowicie odwrócić się od rodziny i przyłączyć się do Dumbla i Harry'ego, rona i hermy |
Nes |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 195 Dołączył: 26.02.2004 Skąd: Szczytno ![]() |
całkiem mozliwe
nastepne pokoleni maja zakodowane 'bunt' wobec rodzicow wiec czemu nie? Pozatym chyba Lucjusz nie był wymarzonym tatusiem dla Draco i ten nie pała do niego wielka miłoscia ![]() -------------------- ![]() "Gryffindor - You're brave, but you'll probably die by 20." |
Pottermenka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 545 Dołączył: 03.07.2004 Skąd: Proxima Centauri Płeć: Mężczyzna ![]() |
To nie jest mozliwe... Wszyscy dobrze znamy Draca i wiemy ze jest on wrednym paskudnym zgnilym gnojkiem wiec nie jest mozliwe zeby nagle zmienil charakter i usposobienia o 360 stopni... Pozatym sama J.R. powiedziala ze Draco Malfoy ani nie zaprzyjazni sie z Harrym ani nie stanie po stronie dobra ... wiec o czym tu mowic??
![]() -------------------- |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Potteromenka => powtórz wiadomosci z geometrii bo 360 znaczy pełne koło. MIałas na mysli 180
Przeciesz to proste jak potoczą sie losy Draca! 1. Umiera 2. Przezywa ale musi odkopywac swoje winy. Jego nazwisko zostaje splamione, jest wytykany na ulicy itp. to drugie jest bardziej prawdopodobne. -------------------- ...
|
madziula |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 63 Dołączył: 13.06.2004 ![]() |
Może ktoś już to pisał...ale (sorry)
nie chiało mi się czytac wszystkich postów...
![]() ![]() Sądzę,że było by ciekawie gdyby Draco przeżywał coś w rodzaju rozterki .. Oczywscie nadal nienawidzi Pottera, Weasleya...i kazdego, no "nie takiego jak on" ..ale..nie zupelnie chce..zostac smierciożercą , katować i mordować..więc, głęboka rozterka.. ...mogło by tak być..oczywscie nie mówie ze bedzie.... No kubik...i z tym nazwiskiem tez niezłe i mozliwe...właśnie...tak ma sie to rozwinac..a nie jakas milosc do Hermiony i nawrocenie grzesznkow.... Ten post był edytowany przez madziula: 16.07.2004 00:57 -------------------- "....And I give up forever to touch You...'cause I know, that You feel me somehow...You're the closest to heaven that I'll ever be...And I don't wanna go home righ now....
And all I can taste is this moment ...and all I can breathe is your life...'cause sonner or later it's over ...I just don't want to miss You tonight...." "Życie,choć piekne tak kruche jest, wystarczy jedna chwila, by stracić je..."(*) "Lece,bo chcę..lece bo życie jest złe,czy są pieniądze czy nie ,lecę bo wolność to zew...Lece bo wciąż Kocham Ciebie ...Kocham Cię..." |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Teraz będzie się odcinał za ojca... ale za bardzo nie może podskakiwać - bo ojciec mu dupska nie uratuje:
1. Utrata imienia... 2. Siedzi w pudle.. A w książce nie ma jeszcze dobrego Ślizgona.. myślę o kontynuowaniu tradycji... -------------------- ![]() |
BeBe |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 229 Dołączył: 11.08.2003 Skąd: Gorzów Wlkp. /szary Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
A po co Draco ma się zmieniać. On nadaje
tej książce charakter( jego ciągła złość, zawziętość, oddanie rodzinie).
Zresztą dobrze, że jest ktoś, kto ciągle nie mówi : Masz rację
Harry...Jesteś genialny Harry.
A teraz będzie próbował jeszcze bardziej dokuczać HP, odejmować mu punkty, psuć opinię, dręczyć... -------------------- L'amitie doit etre cultivee comme un grain...
Uczę sie Poznania./ Mam go w dupie i uczyć się go już nie zamierzam. |
Hermiona13 |
![]() ![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 113 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: Sosnowiec ![]() |
Nie no Draco musi pozostać sobą bo to nie
będzie już ta sama książka! Choć to bardzo możliwe że Draco w którejś
części sprzeciwi się ojcowi i przejdzie na stronę dobra. Ale tak nie może
być!!
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() Let's go the library! Let's go crazy and omit words to show off how good our English really is! Also, let's put a lot of shiny pictures to irritate the s... out of modem users. |
Cho_Chang88 |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 13.07.2004 ![]() |
Jak Malfoy przejdzie na strne dobra o sie
jakis kicz zrobi. Niech Darco pozostanie tym kim jest a bedzie dobrze:)
-------------------- JA LATAM!
ON LATA! A JAK TY GLUPKU GADAM LATAM PELNY SERWIS! |
Irwena |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 49 Dołączył: 29.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
Ej no ale wyobraźcie sobie - rodzice od
dziecka wmawiają mu że musi być taki i taki.... przecież jak ma przejść na
stronę dobra skoro od małego mówi mu się że dobro jest bee. Poza tym,
Lucjusz zadziała
![]() a poza tym macie rację, to byłby kicz. Ja się nie zgadzam. Jest dobrze tak jak jest a Harry albo sobie nie poradzi albo poradzi bez Draco. No i już. -------------------- Zawiodłam się na nim... Ale z drugiej strony... On nigdy nic nie obiecywał... On nie wie...
TGZK rulezzz XD!!! Don't you cry... ja chcę tam wrócić!!! |
fumsek |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 156 Dołączył: 09.05.2004 Skąd: z chlewa Płeć: Kobieta ![]() |
wrrr.. powyrywam nóżki i rączki każdemu kto
połakomi sie o zmianę Draco
![]() przecież cały urok tego złośliwego blondaska tkwi w tym, że jest złym chłopczykiem ![]() |
Koralina |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 14.02.2004 Skąd: Wenus Płeć: Kobieta ![]() |
Draco sprzeciwi się ojcu, gdy ten nie kupi mu najnowszej miotły
![]() -------------------- ![]() Tak, zawsze genialna - idealna, muszę być i muszę chcieć. Super luz i już, setki bzdur i już - to nie ja. I nawet kiedy będę sama, nie zmienię się - to nie mój świat. Przede mną droga którą znam, którą ja, wybrałam sama. Myslovitz |
Golden Phoenix |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 351 Dołączył: 16.07.2004 Skąd: Bydgoszcz / Toruń Płeć: Kobieta ![]() |
Jakoś nie widzę Draco po stronie dobra.............
chociaż jest jedna możliwość: Jeżeli Voldi zabiłby Lucjusza Malfoya, to jego zrozpaczony synek postanowi się zemścić i zacznie walczyć po stronie dobra. Ale ta historia wymyślona. Jak telenowela ![]() ![]() ![]() A poza tym dlaczego Voldi miałby zabijać swojego (całkiem dobrego i wiernego) śmierciożercę ? -------------------- "Nightingale in a golden cage..."
|
fumsek |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 156 Dołączył: 09.05.2004 Skąd: z chlewa Płeć: Kobieta ![]() |
Lucek by go chyba wydziedziczył
![]() ![]() Ten post był edytowany przez fumsek: 20.07.2004 16:50 |
Ewelka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 145 Dołączył: 15.05.2004 Skąd: ?? ![]() |
Draco po stronie dobra ?? Istna bzdura.
Może jeszcze ktoś napisze temat : Artur Weasley i Luciusz Malfoy - najlepsi
przyjaciele. Obie te wersie są nieprawdopodobne ...
![]() |
Hermiona13 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 113 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: Sosnowiec ![]() |
Raczej niehehe!
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() Let's go the library! Let's go crazy and omit words to show off how good our English really is! Also, let's put a lot of shiny pictures to irritate the s... out of modem users. |
AnDzIkA |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 26.06.2004 Skąd: Zza gór, zza lasów ![]() |
To nie możliwe. Przynajmniej ja w to nie wierzę.
![]() Chłopiec który przezył + Wszystkowiedząca Granger + Rudzielec + Arystokratyczny Draco Malfoy we wlasnej osobie = Złota czwórka Hogwartu. Pozdrawiam, AnDzIkA Ten post był edytowany przez AnDzIkA: 27.08.2004 22:12 -------------------- "Oto nadchodzi ten, który ma moc pokonania Czarnego Pana... Zrodzony z tych, którzy trzykrotnie się mu oparli, a narodzi się, gdy siódmy miesiąc dobiegnie końca... A choć Czarny Pan naznaczy go jako równego sobie, będzie miał moc, jakiej Czarny Pan nie zna... I jeden z nich musi zginąć z ręki drugiego, bo żaden nie może żyć, gdy drugi przeżyje... Ten, który ma moc pokonania Czarnego Pana, narodzi się, gdy gdy siódmy miesiąc dobiegnie końca..."
HPiZF |
Jarry |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 26.08.2004 ![]() |
Może wystrzeli jakiś numer?? Np. będzie walczył po stronie dobra, ale chce jednocześnie wrobić w coś Harry'ego rona i hermionę?? Ale mu się nie uda, i przez przypadek wykonają jakąś ważną misję. Potem draco nie zmieni się, ale bęzie jeszcze gorszy!! Ale wewnątrz będzie przeżywał rozterki...
|
Mikrus |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 35 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
W sumie to nie wiemy czy Draco wie że jego ukochany tatuś jest śmierciożercą....
Może o tym nie wie...a jak sie zorientuje to postanowi sie mu sprzeciwić.... i wtedy zostanie postawiony przez Jane po dobrej stronie... Z reszta to jest chyba nieoficjalna wiadomość.... |
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
cos jakos nie wierze w tego DOBREGO Draco...on jest taki zły az do szpiku kosci według mnie...dziwnie by było jakby rowling postawiła go po tej dobrej stronie...
ale jakby mu sie podobała Hermi to by miał rozterki na pewno <jak nie wiem co ![]() ![]() |
Sunlight Priestess |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 97 Dołączył: 26.06.2004 Skąd: Privet Drive, Surrey ![]() |
Albo by udawał że siem nawrócił, żeby szpiegować zakon.
-------------------- Nieśmiertelność. Nie ufam. Nie wierzę. Nie toleruję. To nie istnieje.
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 11:25 |