By nie upaść
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
By nie upaść
Cornelia |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 111 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: się biorą dzieci? Płeć: Kobieta ![]() |
Widzę ludzi,
przyjaciół? Widzę ludzi, nie będący ludźmi. Widzę tych, którym życie nie miłe, którym wszystko jest jedno, którzy stracili wiarę... Moi przyjaciele. Kiedyś przepełnieni radością Dziś klęczą przed obliczem Najjaśniejszego tłumacząc się ze swoich czynów, dobrych i złych... Patrzę na nich i tracę wiarę... Przed oczami staje mi obraz zimnych grobów, w deszczowym dniu. Oni nie mokną.. są już po drugiej stronie chmury. Patrzę na nich i obiecuję sobie, że nie upadnę tak łatwo. __________ Wcale nie oczekuję na jakieś wspaniałę komentarze. Wiem, że ten wiersz nie jest wspaniały, ale wcale nie zależało mi na ocenie. Jest on formą "wyrzucenia" tego, co we mnie siedzi. Wiersz ten dedykuję jednej osobie... Ona wie, że o nią chodzi... -------------------- brak interesującej sygnaturki
|
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Piekny, uczuciowy, prawdziwy tylko to
powiem...
-------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ciekawy temat...
Powiem, ze najbardziej wstrzasnela mna koncowka. Niespodziewane zaskoczenie... ogolnie wiersz mi sie podobal, ale skoro mowisz, ze Twoim zdaniem nie jest wspanialy, czekam cierpliwie na lepszy wiersz Twojego autorstwa... Wiem, ze go napiszesz ^__^ Trzymaj sie cieplutko -------------------- |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
hm.. wiersz jest momentami az zbyt
doslowny, moglabys uzyc wiecej metafor =)
wiersz poruszajacy, dobry, smutny.. z przeslaniem. podoba mi sie. -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Corney...=(
Czuje sie cholernie głupio. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:47 |