„Róża Gryffindoru czyli Hogwart Love Story” [zak], (obłąkana opowiastka poza serią)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
„Róża Gryffindoru czyli Hogwart Love Story” [zak], (obłąkana opowiastka poza serią)
Mordoklejka |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 83 Dołączył: 24.08.2003 Skąd: Wolsztyn ![]() |
Postanowiłam mu pomóc, głównie z nudów. ![]() Kiedy widze żabie nogi, bieże mnie uczucie trwogi, że odrzuci mnie kociołek, a ja wpadnę w wielki dołek! ![]() Troche suche ale czego się z nudów nie robi... ![]() -------------------- Wczoraj wieczór myślałem o ratowaniu świata. (...) Dziś rano o ratowaniu ludzkości. Ale cóż, trzeba mierzyć siły na zamiary. I ratować to, co można.
A. Sapkowski "Narrenturm" |
||
Seiya |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 80 Dołączył: 04.01.2004 ![]() |
wyłamie sie...tzn. fick calkiem mi sie
podobal, ale nie rzucil na kolana...takie sobie czytadlo o ktorym szybko
zapomne...Moze jestem po porstu niewrazliwy na komedie?
-------------------- Róże, ich płatki...Nasze matki- matki miłości, matki ludzkości...
|
Toroj |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 72 Dołączył: 22.12.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Seiya, ty ponuraku
![]() Mordoklejka, dzięki za wierszyk! Fajny, choć nie romantyczny. -------------------- I'm snaper, no mercy, no potters
|
Ellie |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: Nowy Dwór Maz. ![]() |
Bardzo ale to bardzo mi się
podobało.
A przy owłosionym wężu to chyba z pół godziny siem śmiałam. Ale i tak bardziej podobało mi się opowiadanbie świąteczne. -------------------- As happens sometimes a moment settled...
... and hovered and remained for much more than a moment. And sound stopped and movement stopped? ... for much, much more than a moment. And then the moment was gone. |
Mordoklejka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 83 Dołączył: 24.08.2003 Skąd: Wolsztyn ![]() |
Mogłabym wymyslić nawet dalszą część, bo
akurat moja siostra miała napisać wierszyki o rodzinie do szkoły i jej
"troszkę"
![]() ![]() -------------------- Wczoraj wieczór myślałem o ratowaniu świata. (...) Dziś rano o ratowaniu ludzkości. Ale cóż, trzeba mierzyć siły na zamiary. I ratować to, co można.
A. Sapkowski "Narrenturm" |
Toroj |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 72 Dołączył: 22.12.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dobry dowcip jest wtedy dobry, kiedy nie opowiada się go zbyt długo. W przeciwnym razie zamienia się w besensowną paplaninę.
-------------------- I'm snaper, no mercy, no potters
|
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
wiecie, w sumie to nawet chciałam pochwalić tego fficka, ale jest tutaj tak lepko i słodko, że zrezygnowałam.
-------------------- ![]() yeah. |
Kiniulka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Mocherowo ;-) Płeć: Kobieta ![]() |
Hihihihi ... Supcio fick .. ten humorek
... hehe ... Daj następne party .. byle szybciudko
![]() -------------------- ![]() Wasilij Rozanow ![]() |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Heh - rozczaruję cię, ale Toroj wyraźnie
napisała, że to jednopartówka
![]() -------------------- |
Kiniulka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Mocherowo ;-) Płeć: Kobieta ![]() |
Ups ..
![]() ![]() -------------------- ![]() Wasilij Rozanow ![]() |
ikar |
![]()
|
![]() Mały człowieczek... Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Wawa :D Płeć: Mężczyzna ![]() |
Buahahahha - niessamowite
![]() ![]() A co do autografu... :] Złapię cię na jakimś spotkaniu ![]() -------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Nie ma opowiadań doskonałych - są tylko takie, w których jeszcze nie znaleziono błędów... (albo już je poprawiono :D) Tolerancja, Wolna wola, Miłość (:)), Optymizm :) Największe polskie forum RPG by Forum: Strefa Forumowych RPG ^^ |
Eowina |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 09.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
Bardzo fajny fanfick.Nie które sceny są strasznie przesadzone ale to wpływa na ich korzyść. Prawie się popłakałam ze śmiechu(a trudno mi to przychodzi) więc to jeszcze jeden WIELKI plus
![]() -------------------- "Nie każdy bładzi,kto wędruje..." J.R.R Tolkien
|
Anita |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 88 Dołączył: 13.05.2004 Skąd: (z)myślona ![]() |
Super, świetne, genialne... Przydałoby się
założyć Fanklub Toroj... Jeszcze chichotam, a moja mama omija mój pokój
szerooookim łukiem (czyli wszyscy się boją wariatów)
-------------------- |
Lamenthia |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 18.02.2004 ![]() |
Twoje opowiadanie własnie to, Toroj jest
umieszczone na Dziurawym Kotle przez jakies Anię i Walerię jako ICH WŁASNE
opowiadanie, i to jeszcze krótki fragment z początku.
Jeśli to ty umieszczasz pod takim nickiem, jeśli jesteś tam zarejestrowana to przepraszam, a jeśli nie to zwyczajny PLAGIAt ![]() -------------------- Kocham śmierć, bo tylko ona na mnie czeka.
|
Zanthia |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 130 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
Ffick niezły , ale i tak nic nie
przebije Twojego " Hepi Nju Jer" , Toroj =D [autentyczne zajmujący
pierwsze miejsce na mojej osobistej liście fan fikszonów potterowskich
].
Ukłon w stronę Twojego poczucia humoru . =) -------------------- ;D
|
Zanthia |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 130 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
Bardziej prawdopodobny byłby plagiat w drugą stronę . Wiesz, nie znam Toroj , ale nie uważam , żeby osoba zrzynająca czyjeś prace umieszcała je w kilku miejscach w necie . -------------------- ;D
|
||
Lamenthia |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 18.02.2004 ![]() |
Chodziło mi o to że to opowiadanie Toroj,
które możemy tu czytać ktoś sobie przywłaszczył. Własnie osoba z tym
nickiem, ale już wszytsko zostało wyjscnione.
Opowiadako jest świetne. Napisanne tak lekko i nawet z największego doła wyciągnąc potrafi. Życzę wney przy pisaniu kolejnych. -------------------- Kocham śmierć, bo tylko ona na mnie czeka.
|
Hungarian Horntail |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 14 Dołączył: 21.06.2004 ![]() |
yyyy...no mozna powiedzieć, że
niepowterzalne
![]() P.S. Ja mam nadzieje że to były TYLKO 2 piwa i żadnych urozmaiceń ![]() -------------------- Skąd wziąść szablony na bloga, do komentarzy i księgi gości?? Pomóżcie plisssssss....
|
daigb |
![]() ![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 92 Dołączył: 25.05.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zgadzam sie z poprzednikami....super, po
prostu super Sev byl naprawde zajezysciarski |
Aeth |
![]()
|
![]() Ice Queen Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 97 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krakowskie czeluście ![]() |
Mnie najbardziej podobała się McGonagall
wspólnie z Dumbledorem
![]() ![]() W ogóle fick jest wypasiony z góry na dół - uwielbiam takie zawirowania językowe i totalnie zakręconą fabułę ![]() Po prostu respekt, Toroj ![]() -------------------- "May it be a light for you in dark places, where all other lights go out."
"The dwarf breathes so loud we could have shot him in the dark." "Haldir o Lórien. Henio aníron, boe ammen i dulu lîn. Boe ammen veriad lîn." "In the jungle the mighty jungle I've got a lovely bunch of coconuts"! "Ohana to znaczy rodzina, a w rodzinie nie można nikogo odtrącić ani porzucić." MovieForum, Strefa Forumowych RPG!!, FanfikPl - Pierwszy Polski Portal Fanfikowy! |
KaFeCkO |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nooormalnie wypas
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wspanialomyslnego autora ![]() Ten post był edytowany przez KaFeCkO: 23.06.2004 21:28 |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
nastepnej częsci nie będzie - czytajcie
ludzie przedmowy autorów ;p
-------------------- |
Jupka |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 11.07.2004 Skąd: ze Świnoujścia, nad Morzem Krwii ![]() |
LoL!
![]() ![]() ![]() ![]() POZDROwionka -------------------- Przyjaciel jest jak cichy anioł, który podnosi, gdy skrzydła zapomniały jak latać...
Wchodzić na mojego bloga---->Jupka----> KLIK! "- Virginio....- poczuła jego ciepły oddech na swoim uchu. Podświadomie czuła, bo chyba teraz nie umiała czuć normalnie, że ją bardzo mocno obejmuje. Była nieprzytomna, a w dodatku trochę wstrząśnięta i roztrzęsiona. Czuła się jak pijana powietrzem. Przytuliła się do niego, mocno, mocno, nie chcąc go puścić. Jeśli... Jeśli by tego nie zrobiła i odeszła tak po prostu, to wiedziała, że już nigdy nie będzie mogła, nie będzie umiała z nim być.... - Kocham cię, Virginio..." |
Ciasteczko |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 69 Dołączył: 03.12.2005 ![]() |
QUOTE(Toroj @ 28.12.2003 04:11) – A Harry nie lepszy... kradnie mi szminki, kretyn... przecież wie, że mu niedobrze w moich kolorach. - Kretyn – przyświadczył Draco żarliwie. – Bruneci powinni malować się na wiśniowo. Przez chwilę widział oczami wyobraźni Pottera z wargami pokrytymi wiśniową szminką i zrobiło mu się gorąco. Może lepiej karminowa... nie, wiśniowa, pod kolor tych przenikliwych, jasnozielonych oczu. A blizny są takie męskie... O, belle piccolo bianco cappucino! no ja myślałam że umre ze śmiechu ![]() fantastyczne! ba. mało powiedziane ^^ wielkie ukłony w stronę Toroj ![]() -------------------- najpiękniejsi, najmądrzejsi, najbogatsi, najsprytniejsi, najlepsi.
Slytherin. Wielka fanka Blaise'a Zabiniego & Severusa Snape'a <33! |
Ines |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 16 Dołączył: 06.06.2006 Skąd: z Asgardu Płeć: Kobieta ![]() |
Normalnie się popłakałam ze śmiechu... świetne to było... Snape był najlepszy... I szminki Hermiony w łapach Harry'ego
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:24 |