„Róża Gryffindoru czyli Hogwart Love Story” [zak], (obłąkana opowiastka poza serią)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
„Róża Gryffindoru czyli Hogwart Love Story” [zak], (obłąkana opowiastka poza serią)
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Bardzo fajne Toroy twoje jednopartówki są najlepsze ze wszystkich które dotąd czytałam ( a trochę ich było0 zycze dużo weny i cierpliwosci dla niektórych czytelników.
pozdrawiam Kara Ten post był edytowany przez Kara: 29.08.2006 10:17 -------------------- Luke I'm your father!!!
|
edo |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 31 Dołączył: 18.04.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Bardzo dobre. Fic napisany zgrabnie, zabawnie, nie dopatruję się błędów
![]() Takie romantyczne dzieła mogę czytać. QUOTE ścigana namiętnymi okrzykami po niemiecku O niee ![]() |
Marta Black |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 07.07.2006 Skąd: kielce i chicago Płeć: Kobieta ![]() |
to jest super !!! ja sie prawie
![]() TROJ TO JEST SSSSSUUUUUPPPPEER !!!! ![]() ![]() ![]() |
kanalia |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 21.08.2006 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Genialne!! dawno sie tak nie uśmiałam. Zwłaszcza zachwyciła mnie kwestia Malfoya z owłosionym wężem i lwicą...Super!!
|
Marta Potter |
![]() ![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 03.08.2006 Skąd: chicago Płeć: Kobieta ![]() |
Wielkie very big LOL !!!! czytalam to ff drugi raz ! ja nadal smieje sie jak nie wiem co przy tym "wlochatym wezem" !
![]() |
Jenny |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 22.09.2006 Skąd: Skandinavien Płeć: Kobieta ![]() |
super super
![]() -------------------- Kobiety sa okularami dla mezczyzn przez ktore patrza na swiat
|
Bawetta |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 13 Dołączył: 21.09.2006 Skąd: Wrocław Płeć: Kobieta ![]() |
prawie spadłam z krzesła
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wiecej takich prosze ;-) |
moniczka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 143 Dołączył: 26.02.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Az milo czytac cos takiego, nawet bardzo bym rzekla:)
-------------------- trzaba wiedziec kiedy ze sceny zejsc niepokonanym wsrod tandety lsniac jak diament byc zagadka ktorej nikt nie zdarzy zgadnac nim minie czas |
Muchomorek |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 31 Dołączył: 24.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Płeć: Kobieta ![]() |
Buhahaha! Padłam i ledwo pozbierałam swoje martwe zwłoki z podłogi przy czym kumpela mi nie pomagała cytując coraz to nowe teksty twojego opowiadania.
Czy ti były dwa piwa to bym troche polemizowała, ale nie wnikam ![]() QUOTE Dręcz mnie, o bogini. Jestem twoim niewolnikiem. Wychłostaj mnie za karę! QUOTE Jest moją jedyną miłością. Moją muzą, moim gołąbkiem, zdrowiem i pokojem, i przedpokojem oraz garderobą przy sypialni... Padłam i ómżyłąm xD TOROJ ty ... boginko ![]() -------------------- Głęboko wierzyć...w swoje racje.
Mądrze wątpić...w sens popełnianych czynów. Dążyć do celu...w życiu. |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
muchomorku ty... nekrofilko
QUOTE(ostatni post) Napisano 04.10.2006 21:28 Ten post był edytowany przez em: 25.08.2009 21:41 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:25 |